Η ερώτηση του Χάρη Καφετζόπουλου στον... πρωθυπουργίσκο

Η ερώτηση του Χάρη Καφετζόπουλου στον... πρωθυπουργίσκο

12 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:551
Μοίρασέ το

 

Χάρης Καφετζόπουλος: “Πως κύριε πρωθυπουργίσκε μου να σε πιστέψουν οι “απείθαρχοι”, όταν ένα ψέμα πας να το στηρίξεις άλλοτε με απειλές και άλλοτε με αυτές τις γελοίες προσωπικότητες της φωτογραφίας;”

 

 

 

 

 

Μένουμε ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ…

Μένουμε ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΙ…

Μένουμε ΝΟΗΜΟΝΕΣ…

Μένουμε ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…

Μένουμε … ΑΜΑΝΤΡΩΤΟΙ…

Μένουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ποιό γελοίες και ψυχοπαθείς φάτσες απ’ αυτές των “ακαταδίωκτων”, δεν υπάρχουν… όπως είναι η ψυχή τους, είναι και οι μούρες τους.

Ζητάς κύριε πρωθυπουργίσκε μου να εμβολιασθούν όλοι.
Και το ζητάς κατ’ εντολή αυτών που σε κουμαντάρουν για να έχεις άσυλο, λεφτά και εξουσία.
Και το ζητάς αφού πρώτα μας ξεφώνισες (όπως σε ξεφωνίζουμε καλή ώρα εμείς ) αποκαλώντας μας «ψεκασμένους».
Μια «λεξούλα» που σου βάλανε στη γλώσσα οι νεοέλληνες παπαροσύμβουλοί σου, βρίζοντας ακόμα και τους πολίτες που μπορεί να σε ψήφισαν, η έστω να μην σε διαλοστέλνουν γιατί δεν το επιτρέπει η ευγένειά τους.
Μας το ζητάς απειλώντας μας!… να εμβολιαστούμε γιατί αλλιώς θα μας κόψεις τα… «προνόμια»!
Κι ενώ έχουμε χεστεί στο γέλιο για τα «προνόμιά» σου τύπου: «ψωμί δεν έχουμε να φάμε ραπανάκια για την όρεξη ψάχνουμε…», τοποθετείς (με μπροστάρη εκείνον τον ανεκδιήγητο Σπυράκο Παπαδόπουλο που μετά τα τσιφτετέλια ένιπτε τας χείρας του ενώ βρωμούσε το τσουτσούνι του) όλες αυτές τις γελοίες φάτσες με τίτλους αδιευκρίνιστους και μεροκάματα υψηλά, να μας κουνάνε το δάχτυλο (που προηγουμένως το είχε ο ένας βαθιά στα οπίσθια του άλλου) απειλώντας μας ξεδιάντροπα από τηλεοράσεως, ακόμα και για τις ελευθερίες μας.
Και έχω μόνο μια ερώτηση να σου κάνω…
Πως κύριε πρωθυπουργίσκε μου να σε πιστέψουν οι “απείθαρχοι”, όταν ένα ψέμα πας να το στηρίξεις άλλοτε με απειλές και άλλοτε με αυτές τις γελοίες προσωπικότητες της φωτογραφίας;
Και να θέλω να… «αγιάσω» δεν μ’ αφήνεις.

 

Πηγή

Προβολές : 551


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα