“Η ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί” θα χαθει..! Διαβάστε το, γιατί “κάτι” λέει...

“Η ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί” θα χαθει..! Διαβάστε το, γιατί “κάτι” λέει...

15 Μαΐου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:127
Μοίρασέ το

 

Αυτοί που συναναστρέφεσαι Γιάννα μου και μας το παίζουν συμμαχοι,  συντήρησαν το χρέος σε υψηλά επίπεδα και τον κακό γείτονα σαν λυσσασμένο σκυλί που μια του αφήναν την αλυσίδα μία την μάζευαν και όλα αυτά συνεργούντος και άλλων υποθέσεων που έτρεξαν σε άλλα κράτη ωστε να φτάσαμε στην….. 7ετια τους.

Η 7ετια Γιάννα…δεν ξέρω αν ξέρεις, αλήθεια δεν ξέρω τι σας έχουν πει ή αν σας ελέγχουν από απόσταση ή το πολύ χρήμα και οι ανέσεις παραχωρούν το control room της σκέψης και των αποφάσεων ενός ανθρώπου σε τρίτους, αλλά ο επταετής ψηφιακός ζυγός στην χώρα μας είναι γεγονός.

Η γιορτή όμως θα χαλάσει, έτσι φαίνεται, και η ευκαιρία θα χαθεί και η εποχή μας θα γίνει παρελθόν, αλλά τότε και μόνο τότε, όταν η τεχνολογία τους γίνει παρελθόν, τότε θα ήμαστε πραγματικά ελεύθεροι.!!

Έτσι λένε ορισμένοι σε οικονομικά φόρουμ και συναντήσεις.

Η ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Ποια είναι αυτή η ευκαιρία;

 

Κάποτε ημασταν υποδουλωμένοι στην Τουρκία και λίγο πολύ με την καλοπέραση και την πλαστή ειρήνη τους , ξεχάσαμε τι σημαίνει υποδούλωση.

Υποδούλωση στους Τούρκους σημαίνει στέρηση της ελευθέριας και της ανεξαρτησίας των Ελλήνων.

 

Πόσοι Έλληνες υπέφεραν και πόσοι μαρτύρησαν κάτω από τον Τουρκικό ζυγό;

 

Δεν θα μάθουμε πότε τον ακριβή αριθμό, ούτε νιώσαμε ποτέ τι σημαίνει στις ημέρες μας να είμαστε σκλάβοι σε ένα βάρβαρο καθεστώς.

 

Γλώσσα, θρησκεία, πίστη όλα υπό έλεγχο και όλα κάτω από τον ζυγό τον Τούρκικο.

 

Αν πάει κανείς στη βόρεια Ελλάδα, σε πολύ αρχαίους ορθοδόξους ναούς θα δει την νοοτροπία επι Τουρκοκρατίας, εικονογραφίες που δεν τις κατέστρεφαν οι Τούρκοι…όχι… απλά τις βεβήλωναν επιτηδες, βγάζοντας τα μάτια στις τοιχογραφίες των Αγίων στου ναους, ώστε να στέκουν εκεί οι βεβηλωμένες εικόνες και να πληγώνουν όποιον ήθελε να πάει να προσευχηθεί.

 

Και ελευθερωθήκαμε μόνο όταν το 1821 τα συμφέροντα των ξένων συμπορεύτηκαν με τα δικά μας, και αφού πρώτα εξασφάλισαν το που θα είμαστε σκλαβωμένοι, φορτώνοντας μας δάνεια που το 1/3 έφτανε στα ελληνικά ταμεία αλλά χρεώνονταν τα 3\3. 

Ακόμη κι έτσι, οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωή τους για να είμαι εδώ να γράφω, για να είσαι εκεί να κάνεις αυτό που κάνεις.

 

Δεν μάχονταν στην ουσια τους Τούρκους, μάχονταν την ίδια την υποδούλωση και την στέρηση της ελευθερίας!

 

Προστάτεψαν αυτά τα αγαθά και η θυσία τους έγινε παράδειγμα για τις επόμενες γενιές για το πως αντιμετωπίζεται η σκλαβιά. Γιατί η ελευθερία ενός ατόμου σε αυτόν τον κόσμο, είναι το ύψιστο και απαραβίαστο δικαίωμα.

 

Οι Έλληνες τότε πολέμησαν απευθείας με  το τέρας της παγκόσμιας υποδούλωσης και αυτούς που ήθελαν να το επιβάλλουν.

 

Και νίκησαν και ανέπνεαν και πάλι ελεύθεροι Γιάννα μου…μα τα πανηγύρια και οι χαρές δεν κράτησαν πολύ…αυτοί που τους δάνειζαν για να ελευθερωθούν, τους είχαν σκλαβώσει ήδη μέσα από το χρέος.

 

Γιατί στην πραγματικότητα ποτέ δεν ελευθερωθήκαμε σαν χώρα και η δουλειά το 1821 έμεινε μισή.

 

Η επιτροπή, για να έρθω στις μάυρες ημέρες μας,  για την επανάσταση του ‘21 Γιάννα δεν τιμάει τον αγώνα τους…!

 

Δεν μπορείτε να μιλάτε για την νίκη κατά του τουρκικού ζυγού ενώ η χώρα μας είναι υποδουλωμένη δια μέσου του χρέους στον ψηφιακό ζυγό.

 

Του χρόνου, το 2021,  μάλλον δεν εορτάζετε τα 200 χρόνια από την επανάσταση του έθνους απέναντι στον κατακτητή.

 

Εορτάζετε για πρωτη φορα στην ιστορια της Ελλάδος, την είσοδο της χώρας μας στον ψηφιακό ζυγο.

 

Πανηγυρίζετε την υποδούλωση μας κάτω από την «μπότα» του ψηφιακού ζυγού, που έφτασε, και όλα όσα θα πρέπει να συμβούν το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2021.

 

Αυτοί που συναναστρέφεσαι Γιάννα μου και μας το παίζουν συμμαχοι,  συντήρησαν το χρέος σε υψηλά επίπεδα και τον κακό γείτονα σαν λυσσασμένο σκυλί που μια του αφήναν την αλυσίδα μία την μάζευαν και όλα αυτά συνεργούντος και άλλων υποθέσεων που έτρεξαν σε άλλα κράτη ωστε να φτάσαμε στην….. 7ετια τους.

 

Στην επταετή διακυβέρνηση Βενιαμίν, Ντόναλτ, Μάικ, Σαουδάραβα Βασιλιά Σαλμάν, που ο κόσμος θα υποδουλωθεί σε μία κβαντική φυλακή που όλοι μας θα ήμαστε μια σειρά από νούμερα στους υπολογισμούς της τεχνητής νοημοσύνης τους.

 

Στους νομους της και τα ηθη της…στις αληθειες της, καμουφλαρισμένα ψέματα που θα πρεπει να εχουν περάσει μέσα στην συνειδηση μας.

 

Η 7ετια Γιάννα…δεν ξέρω αν ξέρεις, αλήθεια δεν ξέρω τι σας έχουν πει ή αν σας ελέγχουν από απόσταση ή το πολύ χρήμα και οι ανέσεις παραχωρούν το control room της σκέψης και των αποφάσεων ενός ανθρώπου σε τρίτους, αλλά ο επταετής ψηφιακός ζυγός στην χώρα μας είναι γεγονός.

 

Όπως και σε άλλα κράτη.

 

Μένουν μερικά μόνο βήματα που θα ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες μετάβασης από την μια εξουσία στην άλλη, από την ορατή διακυβέρνηση στην αόρατη.

 

Του χρόνου λοιπόν πανηγυρίζετε αυτή την εφαρμογή της νέας εποχής στην Ελλάδα και όχι τυχαία.

 

Την υποδουλώση της χώρα μας στην ψηφιακή διακυβέρνηση,

 

Η γιορτή αυτη πέφτει στα τρία (7)επτα του 21ου αιώνα. 

 

Δηλαδή το 2021.

 

Είναι το χρονικό παράθυρο εφαρμογής της εποχής αυτής.

https://www.greece2021.gr/

 

Η γιορτή όμως θα χαλάσει, έτσι φαίνεται, και η ευκαιρία θα χαθεί και η εποχή μας θα γίνει παρελθόν, αλλά τότε και μόνο τότε, όταν η τεχνολογία τους γίνει παρελθόν, τότε θα ήμαστε πραγματικά ελεύθεροι.!!

 

Και σε αυτό το σημείο μία παρατήρηση για το εμβόλιο.

 

Δεν ξέρω αν θα κάνω το εμβόλιο αλλά θα εμπιστευτώ μόνο τα άτομα που εμπιστεύομαι για τέτοιες υποθέσεις και δεν είναι ούτε η επιστήμη, ούτε ο Ευαγγελάτος, ποσό μάλλον η κυβέρνηση αυτή.

 

Όμως Γιάννα μου…θα πρέπει να εξετάσουμε κάτι άλλο εδώ, πολύ πιο σοβαρό από το εμβόλιο και το τι θα περιέχει μέσα και ίσως αυτός ο συλλογισμός μας δώσει νέα στοιχεία.

 

Ερώτημα: Σε λίγο καιρό, το επόμενο έτος όταν θα γιορτάζουμε τα διακόσια χρόνια σκλαβιάς σε ατζέντες και κράτη που προωθούσαν στην χώρα μας  την 7ετια, αν θέλω……. λέμε αν…….να κάνω με μεγάλη μου χαρά το εμβόλιο, αραγε θα μπορώ…….;;;; Ναι θα μπορείς θα πουν κάποιοι με πάσα ευκολία.

 

Ωραια, αυτο ισχυει και αν δεν έχω την κάρτα “όλα σε ένα” που έρχεται τέλη του…….. 2021;;

 

Θα μπορώ και τοτε να το κάνω;

 

Και αυτό γιατί η κάρτα-ταυτότητα που έρχεται στην χώρα μας, στα τρία επτά του 21ου αιώνα, παρέα με τους «εορτασμούς» για τα 200 χρόνια και το δικτυο 5G, θα σου δίνει πρόσβαση σχεδόν στο σύνολο των υπηρεσιων της κοινωνίας. 

 

Σε ΜΜΜ, στην Εφορία, στην Υγεία, στον ΟΑΕΔ,  στα ασφαλιστικά ταμεία,  στις μονάδες υγειονομικής περίθαλψης…σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες του κράτους αλλά και της αγοράς.

 

Όποιος δεν την πάρει την ταυτότητα αυτή θα μπορεί να κάνει το εμβόλιο;

 

Θα έχει πρόσβαση στις παραπάνω υπηρεσιες..;;; 

 

Θα έχει πρόσβαση στις υγειονομικές υπηρεσίες……; 

 

Και αν δεν έχει, θα θεωρείται τρομοκράτης και υγειονομική βόμβα;

 

Κατάλαβες γιατί είναι ζυγός αυτή η ψηφιακή εποχή που έφεραν;

 

Γιατί οποιος δεν σκυψει το κεφαλι και δεν δεχτει την εποχη τους, θα ειναι αποκλείσμένος απο την κοινωνια.

 

Γιατι πισω απο αυτοτο εγχείρημα βρισκονται αυτά τα 5-6 άρρωστα μυαλά Γιάννα μου..!

 

Αν δεν πάρουμε την κάρτα εισόδου στην νέα κοινωνία τους θα μας βασανίζουν. Θα μας κάνουν την ζωή επίγεια κόλαση, και το ψηφιακό κράτος, και όσοι πάρουν την κάρτα αυτή. Μια γεύση την πήραμε το Πάσχα που πέρασε. Γιατί θα θέλουν να προστατέψουν την αποστειρωμένη κοινωνία τους από γραφικούς και επικίνδυνους για την υγεία και την Δημοκρατία ανθρώπους.

 

Όσοι δεν πάρουν την κάρτα, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ότι και αν γίνεται εκεί έξω θα είναι οι πρώτοι ύποπτοι. Συνυπολόγισε και την… κοινή γνώμη,  ένα  περιβάλλον γεμάτο δικαστές του πληκτρολογίου ετοίμους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα να ξεσκίσουν ότι κομμάτι κρέας τους πετάξει το σύστημα.

 

Η ταυτότητα που θα φέρουν τέλος του 2021 οργανώνοντας πάρτι και ξεφάντωμα υπό το πρόσχημα των 200 ετών, θα είναι η δική μας υπογραφή  στη νέα εποχή και η ταυτοποίηση μας με αυτή.

 

Με το που την παραλάβω, ταυτίζομαι με τον αριθμό της ύλης, με αυτούς που την ελέγχουν και όσα η εποχή αυτή πρεσβεύει.

 

Ταυτίζομαι και δεσμεύομαι με τις παραποιημένες έννοιες, ιδέες και ήθη της.

 

Ταυτίζομαι και δεσμεύομαι με το γεγονός ότι τα παιδιά μας από το δημοτικό σχολείο θα είναι σεξουαλικά ενεργά και να μαθαίνουν από την μικρή ηλικία να έχουν σεξουαλική ζωή.

 

Ταυτίζομαι και δεσμεύομαι με το γεγονός ότι τα παιδιά μου θα μαθαίνουν από πολύ μικρά για την ύπαρξη παραπάνω από δυο φύλων στην κοινωνία και ότι η διαστροφή της ανθρώπινης φύσης είναι δικαίωμα, που έγιναν μεγάλοι αγώνες για να κατοχυρωθεί.

 

Ταυτίζομαι με την ιδέα ότι ο φόνος της έκτρωσης θα αποκαλείται ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

 

Ταυτίζομαι και δεσμεύομαι με τον όρο του Γονέας Α Γονέας Β, καταργώντας έτσι τον ιερό και σημαντικότατο για μια κοινωνία  θεσμό της οικογένειας.

 

Ταυτιζομαι  με τον γάμο ομοφυλοφίλων.

 

Ταυτίζομαι με τα ήθη και τις συνήθειες της νέας εποχής, που θέλει την γυναικά ένα αντικείμενο και η αξία της να καθορίζεται με βάση την εμφάνιση της.

 

Ταυτίζομαι με την σεξουαλική διαστροφή, υπερβολή και δίχως όρια πρόκληση, ταυτιζομαι και δεσμεύομαι να δεχτώ να λένε τα εσώρουχα  μικροσκοπικό μπικίνι και οι παραλίες μας να έχουν μετατραπεί σε βίλα του αείμνηστου Χιου Χεφνερ.

 

Ταυτιζομαι με την άποψη ότι όλες οι θρησκείες του κόσμου είναι ίσες και οδηγούν στον έναν Θεό.

 

Ταυτιζομαι με την πρωτεύουσα της Πανθρησκείας και της Ειρήνης, την Ιερουσαλήμ.

 

Ταυτίζομαι με την ιδέα ότι τα μυστήρια της Ορθόδοξης εκκλησίας μολύνουν.

 

Ταυτίζομαι και δεσμεύομαι με…………………Κουράστηκα…..Αρκετά ως εδώ.

 

Αυτό Γιάννα μου σημαίνει παραλαμβάνω την κάρτα τους.

 

Για να έχω είσοδο στις σύγχρονες ανέσεις, στα πολύτιμα αγαθά και τις υπηρεσίες που εχω τώρα, στην ίδια την κοινωνία που ζω τώρα……….θα  ταυτιστώ, θα  δεσμευτώ και θα υπογράψω τα παραπάνω και πολλά σαν τα παραπάνω που δεν είπαμε.

 

Δεν είναι απλά μια κάρτα που έχει ένα 666 ούτε είναι το σφράγισμα της Αποκάλυψης. Δεν είναι η ώρα και δεν είναι μόνο αυτό η κάρτα ή το σφράγισμα. Έχει ουσία, έχει βάθος, έχει απίστευτη βαρύτητα η αποδοχή της εποχής τους.

 

Πιθανότατα όμως Γιάννα μου,  δεν θα προλάβουμε να φτάσουμε ως εκεί..!οπως ειπαμε πιο πάνω θα χαλάσει η γιορτή..!

 

Κλεινοντας σε αυτο το σημειο, σας παρακαλώ και αν θέλετε, να προμηθευτείτε ελαιόλαδο και πετρέλαιο, τώρα που οι τιμές είναι λογικές. Βαλτο το αν θες σαν προτεραιότητα.

 

Επίσης το παξιμάδι είναι μια τροφή που μπορεί να σε κρατήσει όλη μέρα. Βρες μια συνταγή, έχει πολλές στο internet,  και πάρε παραπάνω από τα υλικά που χρειάζεσαι για την κατασκευή του.

 

Και ξεκινά φτιάχνε μερικές σακουλές. Κρατάνε έως και 6 μήνες.

 

Θα χαλάσει η γιορτή τους, και οι χρόνοι μας αποκαλύπτονται ώστε να ετοιμαστούμε και να προσευχηθούμε.

 

Ο γενικός πόλεμος θα τους χαλάσει τα σχέδια, αφού ο κόσμος δεν είδε τα σχεδία αυτά αλλά εν πολλοίς συμμετείχε σε αυτά.

 

Είναι χρόνος για προετοιμασία και προσευχή, όσο ενημερωθήκαμε …ενημερωθήκαμε.

 

Αυτό που είπε κάποτε ο άγιος Μόρφου: θα μας ζητηθεί από πολύ κόσμο να πουμε δυο λόγια για τον Χρίστο, τι θα τους πούμε…;;;

 

Οπότε να τοποθετήσουμε τις προτεραιότητες μας σε σωστη σειρα, ισχύει και για εμένα αυτό, πολύ μάλιστα και να κάνουμε τις σωστές κινήσεις έγκαιρα, πριν τους χαλάσει η γιορτή.!!!

 

Περίμεναν πως και πως να σχηματιστεί  κυβέρνηση στο Ισραήλ..ε Μαίκ;;; Μετα από πολύ καιρό ακυβερνησίας στην Ιερουσαλήμ, η  κυβέρνηση συνεργασίας του Βενιαμίν ορκίζεται στις 13 Μαΐου….Μάικ έμαθα θα είσαι και εσύ εκει..και είναι το πρώτο σου ταξίδι μετα την καραντίνα..!

 

Από εκεί κει και μετα, ο covid θα είναι παρελθόν. Και αυτό διότι όπως όλα δείχνουν και δεν μπορώ να δείξω, θα αλλάξει η πλοκή στην επικαιρότητα και ψηλά στη λίστα είναι η χώρα μας.

Και η Τουρκιά. Και οι δυο. Και το Ιραν.

 

 

Rick

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 127


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα