Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ, για την Ρωσία και την Ορθοδοξία…..Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ, για την Ρωσία και την Ορθοδοξία…..Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

30 Σεπτεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:534
Μοίρασέ το

 

Η βέβηλη εργαλειοποίηση της Εκκλησίας από τις ΗΠΑ είναι αχρείο δείγμα για το πως οι Αμερικάνοι διοικούν τις αποικίες και προτεκτοράτα τους.

Μεγαλύτερη πανδημία για τον πλανήτη από τις πολιτικές των ΗΠΑ δεν υπάρχει…

Θα το ξαναγράψω για πολλοστή φορά:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ,  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Η πρώτη φωτογραφία, με τον ΣΙΩΝΙΣΤΗ Πομπέο, εν μέσω εβραίων, και η δήλωση του Αριέλ Σαρόν, πρωθυπουργού του Ισραήλ το 2001,  ότι την Αμερική την κυβερνούν οι εβραίοι, αποδεικνύει πως όσο υπάρχουν ΑΥΤΟΙ, ο Αμερικανικός λαός και όλοι σχεδον οι λαοί του κόσμου, είναι καταδικασμένοι να υποτάσσονται σ’ αυτά τα “ερπετά”, γιατί όπως είχε δηλώσει και ο αρχιραββίνος τους, “ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”!

Αλλά, δεν φταίνε αυτοί… φταίει ο Δημιουργός, που τους αφήνει χιλιάδες χρόνια να καταστρέφουν και να αιματοκυλούν λαούς.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Θεσσαλονίκη……

Ο Πομπέο ο Αμερικανός ΥΠΕΞ προκαλεί.

Δεν του αρκεί που σκότωσε 10.000 Ορθοδόξους στο Ντόνετσκ, επιτέθηκε μέσω της εργαλειοποιημένης ”συριακής αντιπολίτευσης” σύμμαχου της Αλ Νούσρα -Αλ Κάιντα σε όλα τα ελληνορθόδοξα χωριά και πόλεις της Συρίας και μοναστήρια για να ρίξει τον Άσαντ αποκεφάλισε κι ακρωτηρίασε ιερείς, απήγαγε μοναχές, σκότωσε Ορθόδοξα παιδιά σε ώρα κατηχητικού σκότωσε Ορθόδοξους Σύρους στρατιώτες και μαχητές των Μονάδων Εθνικής Άμυνας,βανδάλισε και κατέστρεψε Ορθόδοξους ναούς και μονές σε Συρία, Ντόνετσκ, Κοσσυφοπέδιο, βομβάρδισε το Βελιγράδι, έδωσε το Κοσσυφοπέδιο την ιερή γη της Σερβίας στους Κοσσοβάρους ισλαμιστές αντάρτες του UCK , πολέμησε για το δίκιο της Τσετσενίας στο πλευρό των τρομοκρατών του Καυκάσου, έκανε τζαμί την Αγιά Σοφιά δια του β’ μεγαλύτερου στρατού του ΝΑΤΟ και α΄περιφερειακού του συμμάχου την Τουρκία,διαιωνίζει δια του υπ΄αρ.2 στρατού του ΝΑΤΟ την κατοχή της Κύπρου, διαμέλισε την Ορθοδοξία την αποδόμησε διασπάζοντας την οδηγώντας την σε Μέγα Σχίσμα μ΄εντολή του με το Πατριαρχείο Μόσχας για το ουκρανικό, αλλά έχει το θράσος να συνεχίζει αναμειγνύεται στα της Ορθοδοξίας, Προτεστάντης γαρ και ίσως κρυπτο-Ιουδαιστής όντας…

Δικαίωμα του ο θρησκευτικός αυτοκαθορισμός αλλά ως μη μέλος της Ορθόδοξης Κοινότητας αφού ανήκει σε άλλες ομολογίες και θρησκευτικές παρατάξεις δεν έχει κανένα λόγο να παρεμβαίνει στα της Ορθοδοξίας.

Η ανάμειξη Πομπέο στις εσωτερικές υποθέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι απαράδεκτη και είναι μια ακόμη επίδειξη της παρέμβασης του ξένου παράγοντα του αμερικάνικου παράγοντα στα εσωτερικά τρίτων χωρών προς αποσταθεροποίηση..

Η βέβηλη εργαλειοποίηση της Εκκλησίας από τις ΗΠΑ είναι αχρείο δείγμα για το πως οι Αμερικάνοι διοικούν τις αποικίες και προτεκτοράτα τους.

Όλη η χώρα μια Σούδα……..μια εξαμερικανισμένη υπό ξένη σημαία αμερικάνικη βάση..

Θυμίζει Βαυαροκρατία.

Νέος Μάουερ ο Πομπέο……

 

Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

“Ο πρωθυπουργός και εγώ συμφωνήσαμε να διερευνήσουμε στενότερη συνεργασία για να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που θέτει η Ρωσία μέσω κακόβουλων δραστηριοτήτων, όπως η εξάπλωση της παραπληροφόρησης για την πανδημία και η προσπάθεια να οικειοποιηθεί την Ορθόδοξη Εκκλησία” – τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πομπέο.

Οι ΗΠΑ επιχειρούν όχι μόνο να οικειοποιηθούν αλλά και να σύρουν βίαια την Ορθοδοξία στη Δύση με Τρίτη Ρώμη την Ουάσιγκτον και να φτιάξουν το έκτρωμα μιας δυτικής Ορθοδοξίας που είναι άτοπο…….

Το “ανήκουμε εις τη Δύση εκκλησιαστικά” είναι αδύνατο θεολογικά, ιστορικά, λογικά…..

 

H απάντηση της ρώσικης Πρεσβείας στο Χασάπη της Ορθοδοξίας στο διαμελιστή της……

”Δεν είναι η πρώτη φορά που Αμερικανοί αξιωματούχοι προσπαθούν στις δημόσιες τοποθετήσεις τους να τραβήξουν την Ελλάδα στο αντιρωσικό μέτωπο.

Η αντιρωσική υστερία δύσκολα μπορεί να βρει ανταπόκριση στο φίλο ελληνικό λαό.”

H Ορθοδοξία δεν είναι Σούδα δεν είναι και δεν θα γίνει Αμερικάνικη Βάση……

την ώρα που ο Νο1 Σύμμαχός του Γενοκτονεί για β΄φορά τους Αρμένιους κατ΄εντολή του αμερικάνικου παράγοντα για διείσδυση στις τ. Σοβιετικές Δημοκρατίες καλό είναι να κρύβεται παρά να κάνει διακοπές στην Κρήτη…….

Άλλο μαργαριτάρι Πομπέο και κανείς δεν του απαντά ‘‘Είναι πολύ σημαντική αυτή η σχέση γιατί βλέπουμε ότι η Ρωσία αποσυντονίζει την ισορροπία στην περιοχή, όπως στη Λιβύη” ….

Οι ΗΠΑ με συμμάχους του Γαλλία Αγγλία επιτέθηκαν στη Λιβύη και την αποσταθεροποίησαν την διέλυσαν κι ανέδειξαν εξτρεμιστές τζιχαντιστές και κυβέρνηση Αδερφών Μουσουλμάνων τουρκικής κοπής στην Τρίπολη που αναγνώρισε ο ΟΗΕ και η διεθνής Κοινότητα..

Σήμερα αν οδεύουμε σ΄εκτόνωση στη Λιβύη μετά από 10ετή πόλεμο ολοκληρωτικό είναι λόγω ανάμειξης Ρωσίας που δημιούργησε αντίβαρο στα σχεδια Δυτικών Ερντογάν.

Ο αποσταθεροποιητής είναι ο Ερντογάν ο νο 2 του ΝΑΤΟ που υπέγραψε συμφωνίες με την δυτικών συμφερόντων και τούρκικων κυβέρνηση του Al Sarraj κι έβαλε φωτιά στην Αν. Μεσόγειο.

Ποιός κέρδισε από την κρίση στα ελληνοτουρκικά φαίνεται ολοκάθαρα.

Αυτός και την ευνοεί.

Η ΝΑΤΟ-ική Γαλλία που για α’ φορά πούλησε Rafale σ΄ευρωπαική χώρα και η Αμερική του Πομπέο που φτιάχνει νέα βάση στην Κρήτη στη Σούδα για επιχειρήσεις ως το Λίβανο κατά ρωσικών βάσεων στη Συρία προφανώς γιατί από τη Σούδα φύγανε τα καράβια τ΄αμερικάνικα που χτύπησαν τη Δαμασκό συνεισφέροντας τότε στη μάχη των τρομοκρατών του ”Ισλαμικού Στρατού” στη Ντούμα…..

Μια ακόμη βάση για υποστήριξη τρομοκρατών ..

O φίλος της Ορθοδοξίας……..

«Με τον Έλληνα πρωθυπουργό συμφωνήσαμε επίσης τη στενότερη συνεργασία των χωρών μας προκειμένου να ξεπεράσουμε τις ρωσικές προκλήσεις σε διάφορα ζητήματα, όπως η παραπληροφόρηση για την πανδημία (σ.σ. του νέου κορωνοϊού)», τόνισε ο Πομπέο..

Μεγαλύτερη πανδημία για τον πλανήτη από τις πολιτικές των ΗΠΑ δεν υπάρχει…….

 

Πηγή

Προβολές : 534


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα