Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, πάει να μπλέξει και τον Δήμο Μαραθώνα στα σατανικά σχέδιά της. Δήμαρχε Μαραθώνα και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, πάει να μπλέξει και τον Δήμο Μαραθώνα στα σατανικά σχέδιά της. Δήμαρχε Μαραθώνα και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.

28 Απριλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:233
Μοίρασέ το

Οίκος Ναύτη: Η κυβέρνηση άρπαξε παιδικές κατασκηνώσεις και τις μεταβίβασε στον δήμο Μαραθώνα

 

«Ουσιαστικά πρόκειται για πράξη λαθροχειρίας αφού «λογιστική» είναι η υποτιθέμενη αξιοποίηση αφού τα χρήματα θα παρθούν από το ταμείο αρωγής των πυρόπληκτων και θα περάσουν λογιστικά στον ΕΦΚΑ.

Στο μεταξύ όπως προέκυψε από την συζήτηση στην Βουλή οι όροι πώλησης δεν διασφαλίζουν ότι αυτός ο χώρος που είναι φιλέτο δεν θα δοθεί για εκμετάλλευση ή ιδιωτικοποίηση ….

Δεν έχει τέλος η λεηλασία που γίνεται στην περιουσία των Ναυτεργατών.

Εμπλέκουν και τον Δήμο Μαραθώνα στις απάτες, στα σκάνδαλα και στα υποχθόνια σχέδιά τους.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟ ΤΣΙΡΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,  ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κι εσείς της ΠΕΝΕΝ, μην κάνετε το λάθος και εμπιστευθείτε τους συνδικαληστές. Κινηθείτε όσοι νοιάζεστε πραγματικά για την περιουσία σας ως Ταμείου, με ανεξάρτητους και έντιμους δικηγόρους, εναντίον της δικτατορίας Μητσοτάκη.
Για «άθλια ντρο-πολογία της κυβέρνησης στην Βουλή» κάνει λόγο η ΠΕΝΕΝ (Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού), που πέρασε κατά πλειοψηφία, και η οποία παραδίδει τις παιδικές κατασκηνώσεις του Οίκου Ναύτη, περιουσιακό στοιχείο των ναυτεργατών, με διαδικασία εξπρές, στον Δήμο Μαραθώνα!»

Σύμφωνα με καταγγελία στην Βουλή η μεταβίβαση γίνεται για την ενίσχυση της ρευστότητας του ΕΦΚΑ και η σχετική πληρωμή θα γίνει από το ταμείο αρωγής για τους πυρόπληκτους!

Η ΠΕΝΕΝ μεταξύ άλλων επισημαίνει:

«Ουσιαστικά πρόκειται για πράξη λαθροχειρίας αφού «λογιστική» είναι η υποτιθέμενη αξιοποίηση αφού τα χρήματα θα παρθούν από το ταμείο αρωγής των πυρόπληκτων και θα περάσουν λογιστικά στον ΕΦΚΑ.

Ο χώρος των κατασκηνώσεων αποτελείται από 137 στρέμματα στα οποία υπάρχουν και 3600 τ.μ στεγασμένων χώρων.

Στο μεταξύ όπως προέκυψε από την συζήτηση στην Βουλή οι όροι πώλησης δεν διασφαλίζουν ότι αυτός ο χώρος που είναι φιλέτο δεν θα δοθεί για εκμετάλλευση ή ιδιωτικοποίηση ….

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί δημοτικές και περιφερειακές αρχές ως όχημα για την αρπαγή της περιουσίας των Ναυτεργατών, όπως στο ΝΙΕΝ τον Δήμο Μελισσίων, ενώ για τις κατασκηνώσεις μας τον Δήμο Μαραθώνα και η αξιοποίησή τους σε μεταγενέστερο χρόνο θα περάσει στα κοράκια της ιδιωτικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας!

Οι Ναυτεργάτες δεν είναι ούτε υπεύθυνοι, ούτε υπόλογοι (όπως ούτε και οι εργαζόμενοι – συνταξιούχοι) για τα ελλείμματα του ΕΦΚΑ που έχουν δημιουργηθεί και οι παιδικές κατασκηνώσεις τους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχεδιασμούς που οδηγούν στην απώλεια της ακίνητης περιουσίας τους.

Η κυβέρνηση και με αυτή την πράξη της δείχνει το αντιλαϊκό της πρόσωπο και οι Ναυτεργάτες οφείλουν να αντιδράσουν άμεσα θέτοντας την προστασία της ακίνητης περιουσίας τους, τα ναυτεργατικά κοινωνικοασφαλιστικά προβλήματα στο προσκήνιο αναπτύσσοντας την πάλη τους ενάντια στην επίθεση που εξελίσσεται στα δικαιώματά τους από την κυβέρνηση και το εφοπλιστικό κεφάλαιο».

Κατασκήνωση… μπάζων και καμένων ξύλων από το Μάτι 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταγγέλλει επίσης ως «δείγμα γραφής του σεβασμού της ακίνητης περιουσίας των Ναυτεργατών», το γεγονός ότι από την στιγμή που οι κατασκηνώσεις μεταβιβάστηκαν στον ΕΦΚΑ για όλο το διάστημα του καλοκαιριού του 2019 εντός του χώρου των κατασκηνώσεων είχαν μεταφερθεί εκατοντάδες τόνοι καμένης ξυλείας από την καταστροφή στο Μάτι, μετατρέποντας με τον τρόπο αυτό όχι μόνο τις κατασκηνώσεις αλλά και όλη την περιοχή σε μια πυριτιδαποθήκη έτοιμη να αναφλεγεί. Όλα αυτά με ευθύνη των Δήμων και με την έγκριση του Υπουργείου Υποδομών.

 

Πηγή

Προβολές : 233


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα