Η Λινού, προβλέπει αύξηση νεκρών και διασωληνομένων, και ζητεί καμπάνια για το εμβόλιο του ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ!!!!!!!!!!

Η Λινού, προβλέπει αύξηση νεκρών και διασωληνομένων, και ζητεί καμπάνια για το εμβόλιο του ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ!!!!!!!!!!

12 Οκτωβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:413
Μοίρασέ το

“Επειδή αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού, περιμένουμε ίσως να δούμε και περισσότερους διασωληνωμένους και νεκρούς”, τόνισε η Αθηνά Λινού.

“Πρέπει να αρχίσουν και καμπάνιες υπέρ του εμβολίου”.

 

 

Τρία  τα βασικά ερωτήματα, από την τοποθέτηση της μαντάμ Λινού…

  1. ΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ;
  2. ΓΙΑ ΤΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΩΝ;
  3. ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ; ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΜΑΡΗ;;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΖΟΜΠΙ, Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ;;; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;;; ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΛΙΝΟΥ.ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τώρα που τις ξαναμέτρησα τις ερωτήσεις, είναι παραπάνω… σε λίγο, θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και το μέτρημα… ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ.

ΙΚΡΙΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ…

ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.

 

Επειδή αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού, περιμένουμε ίσως να δούμε και περισσότερους διασωληνωμένους και νεκρούς“, τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, ενώ είπε ότι είναι ανησυχητικό το ότι χθες είχαμε 13 νεκρούς και ότι αυξάνονται οι διασωληνωμένοι.

Η κ. Λινού τόνισε ότι σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, παρατηρείται καλύτερη εικόνα στην Ελλάδα, αλλά όπως είπε χρειάζεται έντονη προσπάθεια και σε προσωπικό και σε κεντρικό Πολιτειακό επίπεδο για να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση.

Η κ. Λινού επεσήμανε ακόμη ότι “δεν πρέπει να ανταλλάσσουμε τα πράγματά μας γιατί ο κορονοϊός επιβιώνει για ώρες στις επιφάνειες”.

Η καθηγήτριας επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, εξέφρασε ακόμη τον προβληματισμό της για την έρευνα που δείχνει ότι οι μισοί Έλληνες δεν φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Όπως υποστήριξε, “πρέπει να αρχίσουν και καμπάνιες υπέρ του εμβολίου”.

Σχετικά με τα κρούσματα τους επόμενους μήνες, η κ. Λινού είπε ότι “ελπίζω να είναι ήπια η αύξηση των κρουσμάτων”, ενώ επικαλέστηκε μελέτη που λέει ότι σε χώρους που δεν αερίζονται ή δεν αερίζονται καλά παρατηρούνται πολλά κρούσματα.

 

Πηγή

Προβολές : 413


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα