Η λογική της μιάς σφαίρας

Η λογική της μιάς σφαίρας

27 Μαρτίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:801
Μοίρασέ το

…Εύχομαι πάνω απ’ όλα να ξεμαγαρίσει αυτή η νεκροζώντανη φάρα των τεκτόνων, των δισεκατομμυριούχων, των πολιτικάντηδων, των σκατοϊερέων και όλου του βαμπιροειδούς άχρηστου συρφετού που παρασιτεί σε βάρος των πλασμάτων που έφτιαξε ο Μέγας Παίκτης.

Επί 2470 χρόνια όλοι αυτοί οι μεγαλοκουφάλες που διορίζουν μυστικά τις κυβερνήσεις παντελόνιασαν τις οικονομίες των πολιτών. Χωρίς εκπτώσεις ρήμαξαν την κρατική οντότητα σε όλες τις μορφές που πήρε μέσα στους αιώνες.

 

 

 

Η λογική της μιας σφαίρας… η λογική να ξαναγίνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, και να αποτινάξουμε τον συρφετό που μας έχει επιβληθεί.

Ένα εξαιρετικό άρθρο, για ανυχτόμυαλούς, από τον MARKO DE SADE, με την ξεχωριστή ματιά που βλέπει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

«Όποιος δεν έχει γίνει μισάνθρωπος ως τα σαράντα του, δεν αγάπησε ποτέ το ανθρώπινο είδος».

Sébastien-Roch Nicolas de Chamfort (1741-1794)

 

Αυτές οι κωλομέρες είναι μέρες πρηξίματος. Όλο το σαυροσύμπαν μου έχει σκοτίσει τα ένδοξα και ιερά ΑΡΧΙΔΙΑ.

…Μασόνοι, Εφορίες, Δήμοι, Πράσινα Ταμεία, Συμβολαιοτάφοι, Μεσίτες, Γύπες, Πωλητικές Προστασίες, Ανεξάρτητες Αρχές νταβατζήδων με χίλια ονόματα, κάθε πουστιάς πουστίδι πάει να την βρει με την πάρτη μου.

Πιο πολύ απ’ όλους με ενοχλεί ο γαμημένος «συνάνθρωπος».

Αυτό το χωμάτινο ζώο που υπακούει τυφλά στις εντολές των διορισμένων γιδοβοσκών και που δυσκολεύει και ευτελίζει τις ζωές όλων μας.

Όσο περνάνε τα χρόνια νιώθω να γίνεται αγεφύρωτη η απόσταση ανάμεσα σε μένα και σ’ αυτόν.

Παράλληλα, αυξάνεται η εκτίμησή μου προς τους ογκόλιθους της ευγενούς μισανθρωπίας όπως ο Τίμων, ο Διογένης, ο Σοπενχάουερ και άλλοι.

Σε ένα κράτος-ψωλόχυμα που έχει κατεβάσει ρολά και που ο κάθε νεοελληνόφωνος Μογγόλος μαρσάρει άσκοπα και νυχθημερόν το από τρίτο χέρι μεταχειρισμένο δίτροχο ή τετράτροχο καρσιλαμά του, δεν προσέχω πια τι εύχομαι…

 

…Εύχομαι ένας νταβραντισμένος αστεροειδής να μας σκάσει στη μάπα και να κόψει στα δύο αυτόν τον πλανήτη των ερπετόζωων. Ή να του ανοίξει μια τεράστια κωλοτρυπίδα κάνοντάς τον να μοιάζει με διάπυρο διαστημικό ντόνατ.

…Εύχομαι να μη γλυτώσει απ’ το πετσόκομμα ούτε ένας κάγκουρας, ούτε μια μπαζόλα, ούτε καν ένα τετράποδο χεσο-αξεσουάρ των ανωτέρω.

…Εύχομαι μαζί με εμάς να γίνει κομμάτια και θρύψαλα όλο αυτό το κουραδολόι που επιδοτείται από τους φόρους μας για να αναπαράγει την εξωγήινη ασχήμια του.

Να εξαερωθούν οι κατσαριδόφατσες και τα αρούρια που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στις ζωές μας και στον ζωτικό μας χώρο.

…Εύχομαι πάνω απ’ όλα να ξεμαγαρίσει αυτή η νεκροζώντανη φάρα των τεκτόνων, των δισεκατομμυριούχων, των πολιτικάντηδων, των σκατοϊερέων και όλου του βαμπιροειδούς άχρηστου συρφετού που παρασιτεί σε βάρος των πλασμάτων που έφτιαξε ο Μέγας Παίκτης.

 

75 γενιές έχουν περάσει από την εποχή του μέγιστου αρχιλαμόγιου Περικλή κι ούτε μια (1) από δαύτες δεν τήρησε πολεοδομικούς κανονισμούς.

Ακόμα κι αυτός ο γαϊδαροκέφαλος εφευρέτης της μαφιόζικης «δημοκρατίας των κολλητών» δεν τηρούσε τους κανόνες σε όσα κατασκεύαζε η αδηφάγος παρέα του. Επί 2470 χρόνια όλοι αυτοί οι μεγαλοκουφάλες που διορίζουν μυστικά τις κυβερνήσεις παντελόνιασαν τις οικονομίες των πολιτών. Χωρίς εκπτώσεις ρήμαξαν την κρατική οντότητα σε όλες τις μορφές που πήρε μέσα στους αιώνες.

 

Το χειρότερο είναι ότι ακόμα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ το σύμπαν. Από εμάς απαιτούν συμμόρφωση στις τοκογλυφικές ντιρεκτίβες και στα παράνομα χαράτσια ενώ αυτοί χτίζουν ό,τι γουστάρουν, γαμάνε, κοροϊδεύουν, σπάνε και κυρίως ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

 

Το ότι στις μέρες μας ισχύει ακόμα ο κατάπτυστος νόμος που θεσπίζει την ατιμωρησία των πολιτικών εχιδνών ακόμα και για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου αρκεί. Ειδικά Δικαστήρια, Βουλεύματα, Παραγραφές, Αναστολές και κωλοτούμπες μαρτύρων κατηγορίας έχουν εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο για όλες εκείνες τις μεταλλαγμένες σαύρες που στην αρχαιότητα θα εκτελούνταν με βασανιστήρια.

 

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια εδώ

 

Πηγή

 

Προβολές : 801


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα