Η μητέρα του συζυγοκτόνου πηγαίνει τη μικρή Λυδία στη μητέρα της Κάρολαϊν

Η μητέρα του συζυγοκτόνου πηγαίνει τη μικρή Λυδία στη μητέρα της Κάρολαϊν

29 Ιουνίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:342
Μοίρασέ το

Μακριά από τα Γλυκά Νερά. Μακριά από την Αττική.

Μακριά από όσα έζησε κι ας ήταν μόλις λίγων μηνών…

Τώρα πια στην Αλόννησο, με τη μαμά της αδικοχαμένης μαμάς της…

 

 

 

 

Αυτή η τραγωδία θα σημαδέψει την ελληνική κοινωνία για πολλά χρόνια…

Σαν βγαλμένη από αρχαία τραγωδία, πρέπει να κτυπήσει ένα καμπανάκι σε όλους μας … μέσα μας…

ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;

Μια κοινωνία που μεγαλώνει στα σπλάχνα της τέτοιους ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, πρέπει να μας προβληματίζει.

Όπως πρέπει να μας προβληματίζουν και κάποια άλλα ερωτήματα:

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Ή ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ … ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ;;;

ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΑΟΡΑΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ… ΩΠΑ – ΩΠΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Με τη μικρή Λυδία αγκαλιά, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μαζί με τον αδερφό του ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης (29.06.2021) από την Αγία Παρασκευή για να συναντήσουν τη μητέρα της Κάρολαϊν και να της δώσουν τη μικρή Λυδία για να την πάρει μαζί της στην Αλόννησο.

Ήταν λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί όταν η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του 33χρονου συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά, βγήκε από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή μαζί με τον άλλο της γιο και τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της.

Εκείνη ανέλαβε να πάει το μόλις ενός έτους μωρό που έμεινε ορφανό από μητέρα, στην άλλη του γιαγιά, τη μητέρα της Κάρολαϊν, ώστε να την πάρει μαζί της στην Αλόννησο.

Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει εκεί όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της και η μητέρα της: στην Αλόννησο μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της, από την πλευρά της μητέρας της.

Μόνο εκεί, στο νησί, θα μπορούν, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, να την επισκέπτονται πέντε φορές το μήνα, από τις 10:00 έως τις 14:00 οι γονείς του πατέρα της.

Από τον 33χρονο συζυγοκτόνο αφαιρέθηκε προσωρινά η γονική μέριμνα.

 

Πηγή

Προβολές : 342


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα