Η πιο γοητευτική γυναίκα, είναι αυτή που ξέρει τι θέλει!

Η πιο γοητευτική γυναίκα, είναι αυτή που ξέρει τι θέλει!

21 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:219
Μοίρασέ το

Η αληθινή γυναίκα, η γοητευτική, αυτή που έλκει τα αρσενικά, δεν χρειάζεται προσδιορισμούς στο τι είδους γυναίκα είναι. 

Αρκεί, να είναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Κι όλα τα άλλα, θα τα βρει με τον άντρα που θα έχει δίπλα της. Όχι πάνω της, όχι κάτω της. Δίπλα της. Πλάι της. 

 

 

Τώρα θα μιλήσουμε για … γυναικούλες, γυναίκες αντράκια και λοιπά γύναια, ή για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Μια ΓΥΝΑΙΚΑ, πάντα ξέρει τι θέλει… αρκεί ο άντρας, να ξέρει να φέρεται σαν ΑΝΔΡΑΣ.

Τελεία και παύλα…

 

Καλλιόπη

 

Γράφει ο Άρης Γρηγοριάδης

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό σε μια γυναίκα, από το να ξέρει τι θέλει από εσένα και να μην προσποιείται, να μην παίζει, να μην παιδιαρίζει. 

Μετά την ηλικία των 21, ή γίνεσαι γυναίκα και ξέρεις τι θες και το διεκδικείς ακριβώς επειδή ξέρεις ότι το θες, ή παραμένεις κοριτσάκι που τα θέλει “κάτι”, από οποιονδήποτε.

Η διαφορά των δυο, είναι πως η γυναίκα, το θηλυκό, μπορεί να γίνεται και κοριτσάκι. Το κοριτσάκι, μπορεί μόνο να προσποιηθεί την γυναίκα κι αυτό, όχι με επιτυχία. 

Σημασία δεν έχει να θες “κάτι” ή “κάποιον” αλλά να θες έναν και από αυτόν τον έναν, να ξέρεις τι θες να ζήσεις μαζί του. 

Δεν είναι κακό να διεκδικείς, κακό είναι να διεκδικείς από κάποιον κάτι που δεν ξέρεις τι είναι. Κι όταν σου δοθεί, να μην ξέρεις τι να το κάνεις, κι ακόμα χειρότερα, να μην το θες καν! 

Δεν θυμάμαι ποτέ τις γυναίκες τόσο μπερδεμένες στα “θέλω” τους. Γυναίκες – αντράκια, γυναίκες – λύκαινες, γυναίκες – θεριά, γυναίκες – μαγκάκια, γυναίκες – γατούλες, γυναίκες – ….. (βάλε ό,τι θες). 

Την στιγμή που το μόνο που θα έπρεπε να σας προσδιορίζει, είναι το ΓΥΝΑΙΚΑ.

Η αληθινή γυναίκα, η γοητευτική, αυτή που έλκει τα αρσενικά, δεν χρειάζεται προσδιορισμούς στο τι είδους γυναίκα είναι.

Αρκεί, να είναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Κι όλα τα άλλα, θα τα βρει με τον άντρα που θα έχει δίπλα της. Όχι πάνω της, όχι κάτω της. Δίπλα της. Πλάι της.

Με τον άντρα που θα έχει κερδίσει και θα ξυπνάει μέσα της όλα όσα εκείνη επιθυμεί για τον εαυτό της. 

 

 

Πηγή

Προβολές : 219


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα