Η σκοτεινή πλευρά της καταστροφής των δασών, είναι θέμα ... ΕΝΤΟΛΩΝ.

Η σκοτεινή πλευρά της καταστροφής των δασών, είναι θέμα ... ΕΝΤΟΛΩΝ.

23 Αυγούστου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:661
Μοίρασέ το

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου: “Έλεος Θεέ μου, έλεος!

Σώσε τα  παιδιά  Σου από τους δαίμονες που  με απίστευτη μανία έχουν εξαπολυθεί εναντίον μας και ζητούν να “καταπιούν” τις ζωές και τις ψυχές μας.”

 

 

Πριν λίγες μέρες, δημοσίευσα το εξαιρετικό άρθρο της κ. Κατερίνας Χατζηθεοδώρου με τίτλο:

“Κρανίου τόπος” η Βόρεια Εύβοια!  Γιατί; Ο  αληθινός λόγος που η Νέα Τάξη θέλησε να μεταβληθεί σε “κρανίου τόπο” η Βόρεια Εύβοια.

Ένα άρθρο με 1265 θεάσεις μέχρι στιγμής.

Το άρθρο της κ. Χατζηθεοδώρου που ακολουθεί, είναι η συνέχεια του  παραπάνω άρθρου και αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή των πυρκαγιών που κατακαίνε την Πατρίδα μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πέραν της ψυχονοητικής υποβολής προς απαξίωση της  ιδιοκτησίας,  με τις  φωτιές προσπαθούν να επιβάλουν και ένα μεγάλο ψέμα.  (Β’ μέρος του άρθρου: “Κρανίου τόπος” η Β. Εύβοια. Γιατί;)

 

Λέγεται από πολλούς για τον πρωθυπουργό και τα μέλη της κυβέρνησης, αλλά και τη συμβουλευτική ομάδα των “ειδικών” για την Covid-19  ότι είναι ανίκανοι.

Και ότι οι τελευταίοι, επί πλέον, είναι   παντελώς ανίδεοι επιστημονικά.

Όμως, δεν είναι ανίκανοι ούτε παντελώς ανίδεοι. Νεοταξίτες  και χρηματολάτρες είναι!

Και με τις δύο τους αυτές ιδιότητες  παίρνουν εντολές από το παγκόσμιο κέντρο της νεοταξικής-εωσφορικής εξουσίας να καταστρέψουν, βαθμιαία αλλά σταθερά, την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες.

Θα πρέπει επιτέλους όλοι να κατανοήσουμε σε βάθος αυτήν την πραγματικότητα.  

Αν την κατανοήσουμε, θα τους νικήσουμε!

Διότι θα πάρουμε  τη σωστή “στάση” προς αυτούς και θα είμαστε σε εγρήγορση, σωματική και νοητική, επειδή τα περιθώρια να γλιτώσουμε από την καταστροφή που μας ετοιμάζουν έχουν στενέψει πάρα πολύ.

Πιόνια της ΝΤ είναι όλοι τους και εκμεταλλεύονται με μεγάλη ικανότητα  την… “ανικανότητα” τους, ώστε να καταστρέφεται η Ελλάδα.

Δεν έχουν καμιά δυνατότητα  για αυτόνομη πολιτική, αλλά για το κάθε τους βήμα ζητούν και παίρνουν “άνωθεν” εντολές. 

Όταν, ωστόσο, υπακούς σε εντολές εναντίον του λαού που σε εξέλεξε να τον κυβερνήσεις και τον οδηγείς σε γκρεμούς, είναι φυσικό ο λαός, μη όντας τόσο πονηρός ή τόσο ενημερωμένος ώστε να συλλάβει το βάθος της προδοσίας, να θεωρεί το διαρκές σπρώξιμο σε καταστροφές  ως ανικανότητα.

Αλλά  τις καταστροφές τις εκτελούν πλέον τόσο χοντροκομμένα και ξεδιάντροπα, που τους παίρνει σιγά-σιγά  χαμπάρι και ο “τελευταίος” Έλληνας.

Εκτός από αυτόν που η τηλεόραση του έχει διαλύσει παντελώς τον εγκέφαλο και την κριτική ικανότητα, τόσο που  επί πλέον να επιμένει μετά μανίας ότι είναι ενημερωμένος πολίτης και γνωρίζει καλά όλες τις όψεις  της πραγματικότητας.

Η απόλυτη λοβοτομή, δεν εκτελείται μόνον με χειρουργείο, σήμερα εκτελείται και με την τηλεόραση.

Διαβάζουμε ότι έδιωξαν από τα Βίλια το ρωσικό μεγαθήριο Beriev-200, γιατί ενοχλούσε, λέει, το κέντρο συντονισμού!

Τι φανερώνει σε έναν υγιή εγκέφαλο η πράξις αυτή;

Φανερώνει ότι οι φωτιές μπήκαν σκόπιμα και πρέπει να αφεθούν να κάψουν τις στοχευμένες εκτάσεις! Τόσο απλά!

Πίσω όμως από την “προσπάθεια” να μην σβήνονται οι φωτιές και να αφήνονται τα πάντα στο έλεος τους, μήπως κρύβεται και η προσπάθεια τους  να μας πείσουν, μέσα από τις στάχτες και την οδύνη που μας κάνουν ευάλωτους  σε ύπουλες ψυχονοητικές  υποβολές/εγγραφές, ότι όλη αυτή η καταστροφή  οφείλεται στην κλιματική αλλαγή;

Δηλαδή “μ’ ένα σμπάρο, στοχεύουν δύο τρυγόνια”.

Και να καταστρέψουν την Ελλάδα, (ώστε το φάσμα της πείνας να γίνει πιο απειλητικό και από τον κ/ό) και να  μας πείσουν ότι αίτιο της τεράστιας καταστροφής είναι η κλιματική αλλαγή!!

Πιπιλίζουν διαρκώς την καραμέλα της ψυχασθενούς  Γκρέτας και των κοινών τους αφεντικών: ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και αιτία είναι ο άνθρωπος  και το διοξείδιο του άνθρακος που εκπέμπει με τις δραστηριότητες του.

Ενώ η αλήθεια είναι ότι ο πλανήτης εισέρχεται σιγά-σιγά σε ψυχρή περίοδο (περιοδικό είναι το φαινόμενο) και το αίτιο δεν είναι το CO2  και ο άνθρωπος, αλλά οι περιοδικοί κύκλοι, περισσότερος πάγος- λιγότερο νερό και το αντίστροφο, στους πόλους της γης.

Φαινόμενο για το οποίο ακόμα δεν έχω διαβάσει μελέτες των ειδικών για  τα πιο βαθιά αίτια του.

Είναι πλέον κοινή συνείδηση (εκτός των εχόντων λοβοτομή) ότι  με ψεύτικα στατιστικά στοιχεία,  ανακριβή τεστ και απαγόρευση από τα πρωτόκολλα θεραπείας στα νοσοκομεία των φαρμάκων που θεραπεύουν τον κ/ό, (παρά μόνον χορήγηση στους  πολύ  “ημέτερους”), επέβαλαν απάνθρωπα μέτρα στην κοινωνία των Ελλήνων και γενικά των ανθρώπων.

Έτσι και τώρα επιδιώκουν,  με συνεχείς φωτιές που είναι “ανίκανοι” να τις σβήσουν  (μας το είπαν εξ άλλου : “δεν μπορούν λόγω της κλιματικής αλλαγής ”!!), να μας υποβάλουν το φόβο της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής.  

Αλλαγή που  υποτίθεται θα φέρει λειψυδρία, πείνα και τα παρεπόμενα.

Και αυτοί δημιουργούν  συνθήκες πείνας ήδη από τώρα!

Ε, πώς αλλιώς θα μας πείσουν για την “υπερθέρμανση”, αν ήδη δεν κινδυνεύουμε να πεθάνουμε από πείνα;

Αν σε λίγο  μερικοί Έλληνες δε θα σωριάζονται στο δρόμο από την πείνα , όπως στην Κατοχή, το ’42 και το ’43;

Γιατί, όμως, θέλουν να υποβάλουν στη συνείδηση μας  το εξωφρενικό αυτό ψέμα της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη; 

Είναι ολοφάνερο ότι αυτό το πράττουν για να συναινέσει το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων,  ηρέμως και ησύχως και χωρίς αντίσταση όπως συνέβη και με τον κ/ό,  στα μέτρα που θα μας επιβάλουν για τη “σωτηρία” του πλανήτη.

Οι δαίμονες  το παίζουν διαρκώς  “σωτήρες”! Είναι το αγαπημένο τους σπορ. 

Έτσι κερδίζουν  και τις εκλογές στην Ελλάδα, χρόνια και χρόνια.

Ο κάθε επόμενος διαβολάκος “το παίζει  σωτήρας” που θα μας σώσει από τις καταστροφές του προηγούμενου.

Έτσι θα επιβάλλουν και τον παγκόσμιο κυβερνήτη τους, τον έχοντα Χθόνιο πατέρα τον αρχιδιάβολο. 

Θα τον εμφανίσουν ως σωτήρα από τα απίστευτα δεινά που θα έχουν προκαλέσει οι ίδιοι στην ανθρωπότητα, αν εδώ και τώρα δεν τους σταματήσουμε.

Και είναι φυσικό να το παίζουν παντού και πάντα σωτήρες. 

Τον αληθινό Σωτήρα  θέλουν να εκδιώξουν από την ψυχή  μας και να τον υποκαταστήσουν αυτοί και ο θεός τους, ο επερχόμενος υιός του σκότους.

Θέλουν να μας σώσουν/σει από το χάος, που οι ίδιοι προκαλούν.

Από τον κ/ό,  την “υπερθέρμανση” του πλανήτη, τους εξωγήινους,  τους ανεμβολίαστους  και από τα “επικίνδυνα” να μεταδώσουν τον ιό   μικρά παιδιά  και εφήβους μας!

Έλεος Θεέ μου, έλεος!

Σώσε τα  παιδιά  Σου από τους δαίμονες που  με απίστευτη μανία έχουν εξαπολυθεί εναντίον μας και ζητούν να “καταπιούν” τις ζωές και τις ψυχές μας.

 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου   

20 Αυγούστου 2021

 

 

Προβολές : 661


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα