Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ “ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ” . ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ “ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ” . ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

22 Οκτωβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:563
Μοίρασέ το

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

Λίγα λεπτά μετά τις 16:00, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποχώρησε από το σπίτι του μέσα σε «κλοιό» υποστηρικτών του και με την κόρη του Ουρανία να βρίζει χυδαία τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο, καλύπτοντας τα γεγονότα.

 

 

 

Προκλητικός και αμετανόητος, ο Νικολάκης…

Όσο για τους … “υπερασπιστές του”, τρεις κι ο κούκος…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Για τον Παναγιώταρο, δεν βλέπω πουθενά αναφορά στο όνομά του.

 
44

Το ένα μετά το άλλο τα μέλη του κεντρικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής περνούν το κατώφλι της ΓΑΔΑ.

Μέχρι στιγμής κρατούνται οκτώ ενώ άλλοι δώδεκα κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα κι αναμένεται να μεταχθούν κι αυτοί στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη στο σπίτι του του αρχηγού  Νίκου Μιχαλολιάκου με την κόρη του Ουρανία να ξεσπά φωνάζοντας και χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συλλήψεις των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών, ενώ πολλοί εξ αυτών παραδίνονται μόνοι τους, αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου που τους έδειξε τον δρόμο της φυλακής.

Πριν από λίγη ώρα, στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν με τζιπ και από την πλαϊνή πόρτα, οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος, Γερμενής, Τσακανίκας, Πανταζής και Ευγενικός που είχαν παραδοθεί νωρίτερα στα αστυνομικά τμήματα των περιοχών τους.

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, πέρασαν την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου και οι Πατέλης – Καζαντζόγλου.

Συνολικά έχουν συλληφθεί οι 20 εκ των 38 καταδικασθέντων που δεν έλαβαν αναστολή.

Δες τις εικόνες που κατέγραψε το MAKELEIO.GR:

44

 
Το τζιπ που μετέφερε Κασιδιάρη - Ηλιόπουλο - Γερμενή στην ΓΑΔΑ

 

gada_jeep

Η ηγετική ομάδα, κατά πληροφορίες, θα μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού. 

Λίγα λεπτά μετά τις 16:00, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποχώρησε από το σπίτι του μέσα σε «κλοιό» υποστηρικτών του και με την κόρη του Ουρανία να βρίζει χυδαία τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο, καλύπτοντας τα γεγονότα.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος φεύγει από το σπίτι του

Νωρίτερα, μέσα στο Εφετείο, αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και άλλους πέντε, που ήταν παρόντες στη δίκη.

artemis_xa_syllipsi

Ακόμη, ο Ηλίας Κασιδιάρης παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, στη Ραφήνα.

Παραδόθηκε επίσης ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, μαζί με τον Καζαντζόγλου, καθώς και ο Τσακανίκας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά και ο Ευγενικός στο Πέραμα.

Στη Ραφήνα παραδόθηκε, κατά πληροφορίες, και ο Γιώργος Γερμενής, καθώς και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

iliopoulos_sto_astynomikotmima

Στις Αρχές παραδόθηκαν ακόμη οι Αναδιώτης (Δραπετσώνα), Κομνιάνος (Κέρκυρα).

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του και δήλωσε περήφανος που πηγαίνει φυλακή για τις ιδέες του. Μαζί του ήταν η Ελένη Ζαρούλια, η κόρη του, Ουρανία και τέσσερις-πέντε οπαδοί του.

Δήλωση Μιχαλολιάκου μετά την ανακοίνωση της καταδίκης του

«Είμαι υπερήφανος που με πηγαίνουν φυλακή για τα πιστεύω μου. Κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται γι’ αυτή την απόφαση. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη Δικαιοσύνη» είπε ανάμεσα σε άλλα, συνεχίζοντας να προκαλεί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

ourania_mixaloliakou_home

Το σχέδιο της ΕΛΑΣ

Η Αστυνομία, όλη την περασμένη εβδομάδα είχε σε στενό αλλά διακριτικό κλοιό, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Στόχος είναι όταν τους ζητηθεί να καταφέρουν μέσα σε λίγα λεπτά να τους περάσουν χειροπέδες και να τους οδηγήσουν στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών ο οποίος θα αποφασίσει σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα πάνε.

Μάλιστα, στο πολυεπίπεδο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ περιλαμβάνονται και οι μεταγωγές που θα γίνουν με αυξημένα μέτρα και ισχυρή παρουσία αστυνομικών χωρίς να αποκλείεται αν κριθεί απαραίτητο σε κάποιες περιπτώσεις να κλείσουν και δρόμοι.

Σημειώνεται, ότι οι Αρχές είχαν αποστείλει σχετικό έγγραφο σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, για την απαγόρευση εξόδου των καταδικασθέντων, καθώς υπήρχε η οδηγία για ταξίδια εντός χωρών Σένγκεν, να μη γίνεται διαβατηριακός έλεγχο.

Έτσι, ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο διαφυγής, ωστόσο αυτό με βάση τη σχετική οδηγία αποφεύχθηκε.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου έξω από το σπίτι της οικογένειας

 

mixaloliakos_home

13

11

 

Πηγή

Προβολές : 563


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα