Η Χαζαρική Μαφία σφίγγει τον κλοιό γύρω από τις εκλογές των ΗΠΑ και τον δικό τους Άνθρωπο από τη Μαντζουρία

Η Χαζαρική Μαφία σφίγγει τον κλοιό γύρω από τις εκλογές των ΗΠΑ και τον δικό τους Άνθρωπο από τη Μαντζουρία

18 Σεπτεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,367
Μοίρασέ το

 

Ο πόλεμος δεν τελείωσε ακόμη και θα πρέπει να περιμένουμε πολλές αναταραχές μέσα στους επόμενους μήνες. Κάτι τέτοιο ίσως περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις, επισιτιστική κρίση, νέες πυρηνικές επιθέσεις αποπροσανατολισμού (False Flag), και διάφορα άλλα.

Τουλάχιστον, όλες οι μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις του πλανήτη τάσσονται τώρα κατά της Χαζαρικής Μαφίας, οπότε η τελική τους ήττα  είναι μόνο θέμα χρόνου.

Διστάζουμε να δώσουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλά τα παγκόσμια γεγονότα δείχνουν ξεκάθαρα πως η διακυβέρνηση της Σατανικής ελίτ φτάνει στο τέλος της.

Benjamin Fulford  14/9/2020

Η Χαζαρική Μαφία υπερπηδάει όλα τα εμπόδια για να καταστρέψει τη Συνταγματική Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς η βία και οι εμπρησμοί προκαλούν κι άλλη κάθοδο στο χάος, συμφωνούν πηγές από την NSA, την ΜΙ6 και το Πεντάγωνο.

Το σενάριο που ξετυλίγεται είναι εκλογές που θα είναι προφανής κοροϊδία ακόμη και για το πλέον σανοφάγο πρόβατο που έχει υποστεί βαθιά πλύση εγκεφάλου.

Τώρα βρισκόμαστε στην ακρότητα της λεηλασίας και του εμπρησμού των σπιτιών, οπότε μην περιμένετε μαζικές συλλήψεις Δημοκρατικών πολιτικών όπως ο Τζο Μπάιντεν, η Νάνσι Πελόσι και οι λοιποί.

Η προεδρική ασυλία ήταν εξ αρχής το βασικό κίνητρο του Μπάιντεν για να τεθεί υποψήφιος. Είναι επίσης και η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποφύγουν τη δίωξη τα αριστερά και δεξιά πιόνια της καμπάλ στη Βουλή και στους Γερουσιαστές, καθώς και οι πράκτορες του βαθέως κράτους στις υπηρεσίες πληροφοριών που εμπλέκονται στις υποθέσεις Uranium One και Χρηματοδότηση Ουκρανίας.

Οπότε οι αρουραίοι του βούρκου είναι όλοι απελπισμένοι και καίγονται να κλέψουν τις εκλογές με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Οι πιθανές εκβάσεις, λένε διάφορες πηγές, είναι οι εκλογές να ακυρωθούν εξαιτίας των επιθέσεων της Antifa και της Black Lives Matter (BLM) στα εκλογικά κέντρα όπου θα προσέρχονται μαζικά οι υποστηρικτές του Τραμπ για μια ιστορική σαρωτική νίκη.

Η πατριωτική υποστήριξη είναι προφανής στα μεγάλα ράλι και στις παρελάσεις σε όλη τη χώρα, ενώ ο υπναρούλης Τζο ζητάει να γίνουν πιο ευκρινείς οι απαντήσεις στο ότοκιου μπροστά σ’ ένα μάτσο πορνογράφους.

Το πιθανότερο σενάριο είναι νομικές αγωγές και χάος αναφορικά με τις διαδικτυακές ψήφους, που θα μπορούσαν να κρατήσουν εβδομάδες ή μήνες.

Και με τα δύο σενάρια ο Τραμπ “παραμένει στην εξουσία”.

Η αποδεδειγμένα εγκληματική ανάμειξη των Μπάιντεν & Σια στις συμφωνίες με Ουκρανία και Κίνα κάνει την εκλογή του απίθανη, καθώς οποιοδήποτε ντιμπέιτ θα εκθέσει πως πάσχει από ανέλπιδη άνοια και είναι ακατάλληλος για την προεδρική θέση.

Μια πηγή πιστεύει πως είναι ως και επίτηδες επιλεγμένος χαμένος, δε μπορεί λοιπόν κανείς παρά να υποπτευθεί πως οι ίδιοι άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Τραμπ έχουν εσκεμμένα τοποθετήσει έναν Μπάιντεν – που είναι αδύνατο να εκλεγεί – ως αντίπαλό του.

Καταλαβαίνουμε πως πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβάνοντας και πολλούς συνδρομητές μας, πιστεύουν πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να σώσει τον κόσμο και να «Κάνει την Αμερική Σπουδαία Ξανά».

Ωστόσο, κάποιες πηγές λένε πως οι Σατανιστές οπαδοί της πληθυσμιακής μείωσης έχουν άλλα ενδεχόμενα σχέδια:

“Εάν πιστεύετε πως ο Τραμπ «σώζει την Αμερική», γιατί καλεί επανειλημμένως όλους τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν μέχρι το Νοέμβριο; Για παράδειγμα, πρόσφατα τουίταρε «Στις 3 Νοεμβρίου, το Μίτσιγκαν θα αποφασίσει αν θα επιστρέψουμε ταχύτατα σε ευημερία – ή αν θα επιτρέψουμε στον Υπναρούλη Τζο Μπάιντεν να… ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.»”

Άλλες πηγές θεωρούν πως ο Τραμπ βρίσκεται ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, κάτι που τον αναγκάζει να εγκαταλείψει την πρώιμη προειδοποίησή του για «πανδημία απάτη» και να συμβαδίσει με τις υποδείξεις για λουκέτα ώστε να παραμείνει μπροστά από το σχέδιο πλανδημίας, το οποίο σκοπεύει να καταστρέψει το ενδεχόμενο επανεκλογής του κατηγορώντας τον για τους κατασκευασμένους θανάτους.

Οπότε είναι υποχρεωμένος να κρατήσει τους ιατρικούς απατεώνες σαν τον Φάουτσι στην πρώτη γραμμή και να τους δώσει αρκετό σχοινί για να κρεμαστούν μόνοι τους.

Ακόμη και το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Επιδημιών υποχρεώνεται τώρα να παραδεχτεί πως η πανδημία έχει λήξει, όπως φαίνεται σε αυτόν το χάρτη που παρουσίασαν:

Εντούτοις, πώς μπορούμε να συμφιλιωθούμε με το γαμπρό του Τραμπ Τζάρεντ Κούσνερ, που είναι μέλος της αίρεσης θανάτου Chabad: «σκοτώστε το 90% της ανθρωπότητας και σκλαβώστε την υπόλοιπη». Θυμηθείτε, ο Κούσνερ είναι ιδιοκτήτης του κτιρίου ν.666 της Πέμπτης Λεωφόρου όπου σχεδιάστηκαν τα ενέσιμα μικροτσίπ.

Η NSA, ο Γαλλικός Στρατός, η Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών και άλλοι επιβεβαιώνουν πως τα εμβόλια πρόκειται να περιέχουν μικροτσίπ, και κάποιοι μεταξύ αυτών λένε:

“Φαίνεται πως οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν ένα ψευδές δίλημμα ανάμεσα σε έναν εγκληματία Μπάιντεν με άνοια και τη χαρούμενη μπάντα του αναρχικών επαναστατών κομμουνιστών Antifa και BLM που τον συνοδεύουν, ή τον Τραμπ που αγαπάει το Ισραήλ και ο οποίος απέτυχε να περιορίσει την πανδημία του θανατηφόρου ιού και τους συνταγματικούς οπλοκατόχους πατριώτες του. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι το τέλος του έτους οι σανοφάγοι θα μπουν στην ουρά για το εμβόλιο το οποίο θα συνδυαστεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την «ευημερία».

Ο Τραμπ ο Μάστορας σχολίασε αμέσως μετά την 11/9 πως θα πρέπει να χρησιμοποιήθηκαν βόμβες για να ρίξουν τους πύργους, οπότε γνωρίζει την κατάσταση, αλλά έχει αποτύχει να αναφέρει την ανάμειξη των Ισραηλινών στην 11/9 ή, βασικά, και κάθε αλήθεια σχετικά με την 11/9, οπότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε… Γιατί;”

Κάποιες πηγές από την NSA, τη CIA και το Πεντάγωνο λένε πως ο Τραμπ απλά προσποιείται και πως θα στραφεί πραγματικά ενάντια στη Χαζαρική Μαφία στο τέλος.

Λένε πως σύντομα ο Τραμπ θα περικυκλώσει του Σιωνιστές και θα εκτελέσει τους Σατανιστές, συμπεριλαμβανομένου και του Κούσνερ.

Ελπίζουμε πως έχουν δίκιο και ο λόγος που δεν το έχει κάνει ακόμη στα τέσσερα χρόνια της εξουσίας του είναι πως οι ηθοποιοί του βαθέως κράτους τον έχουν περικυκλώσει με την έρευνα Muller και τις πολιτικές διώξεις.

Ο χρόνος μόνο θα μας πει, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του, αν ο AG Barr (επίσης γνωστός ως Ρόμπερτ «κουζίνα κοκκαΐνης» Τζόνσον) θα αντικατασταθεί.

Όπως έχουν τα πράγματα, τα εταιρικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες προπαγάνδας για τις εκλογές-κρεμάλα.

Ορίστε τι είχε να πει ο Mark Zuckerberg (Ροκφέλερ) την περασμένη εβδομάδα:

“Αυτό που πρέπει να κάνουμε κι εμείς και άλλα ΜΜΕ είναι να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε τον αμερικανικό λαό… για το ότι δεν είναι καθόλου παράνομο αυτές οι εκλογές να παραταθούν κατά ημέρες ή εβδομάδες ώστε να βεβαιωθούμε πως θα καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι.”

https://www.blacklistednews.com/article/77976/zuckerberg-election-may-take-weeks-and-cause-civil-unrest-until-media-creates-consensus-on-next.html

Αυτή είναι μια υπενθύμιση πως ο στόχος για τον οποίο παλεύουμε είναι μια καλύτερη διαχείριση του πλανήτη.

Τα τελευταία 50 χρόνια έχουμε αφανίσει πολλά είδη άγριας ζωής, κι όμως ο Τραμπ και οι υποστηρικτές του έχουν αποτύχει να προσφέρουν έστω μια ουσιώδη λύση ή προσέγγιση στο πρόβλημα αυτό.

https://www.bbc.com/news/science-environment-54091048

 

 

Λοιπόν, και τώρα κάποια καλά νέα.

 

Ακούσαμε από υψηλόβαθμες πηγές στην ΜΙ6, την NSA, τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες και τους P3 Ελευθεροτέκτονες πως έρχονται αληθινές αλλαγές, όπως το ότι ο Τραμπ, ο Xi Jinping της Κίνας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν της Ρωσίας και άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες θα απομακρυνθούν.

Οι πηγές αυτές λένε πως έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των Μυστικών Κοινωνιών της Ασίας και της Δύσης για πλήρη αναθεώρηση του τρόπου που λειτουργούμε στον πλανήτη.

Αυτό θα εξηγούσε την πρόβλεψή τους πως ο Τραμπ θα είναι ο τελευταίος Πρόεδρος των εταιρικών ΗΠΑ και πως θα εμφανιστεί ένας εντελώς νέος και νόμιμος ηγέτης, πιθανότατα στις αρχές του 2021.

Ρωσικές πηγές από την FSB αναφέρουν επίσης μια εξέγερση ενάντια στον ψεύτικο Βαλντίμιρ Πούτιν.

Ορίστε τι έχει να πει η FSB:

“Ο πραγματικός Πούτιν δολοφονήθηκε τελετουργικά. Άδειασαν όλο το αίμα του και του ενέχυσαν ένα ειδικό υγρό. Συνέβησαν τερατώδη πράγματα.

Ο Πατριάρχης Kyril Gundyen (*Vladimir Mikhailovich Gundyayev: Βλαντίμιρ Μιχάιλοβιτς Γκουντιάεβ), ένας ανέντιμος ομοφυλόφιλος που είχε αναμειχθεί σε πολλά άσχημα πράγματα, πέθανε το Μάρτιο του 2018 από έμφραγμα.

Ήταν σε κώμα για μεγάλο διάστημα, ποτέ δε συνήλθε από το κώμα, και πέθανε.

Τώρα δύο σωσίες/ψεύτικοι Πατριάρχες ηγούνται της Ρώσικης Ορθόδοξης Εκκλησίας…”

Έκλεισαν τις εκκλησίες κι άρχισαν να δουλεύουν για την Chabad και την Ισραηλινή ηγεσία.

Ο διάσημος Μοναχός Πατέρας Σεργκέι απευθύνθηκε σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σχετικά με τα κακώς πεπραγμένα κ.λπ. του Πατριάρχη και σχετικά με τους σωσίες του Πούτιν:

“Ο Βασικός σωσίας του Πούτιν είναι πράκτορας της Μοσάντ! Τώρα, υψηλόβαθμοι Ναζί όπως η Βασίλισσα Βεατρίκη, επίσης υψηλόβαθμοι παιδεραστές και η Chabad τρέχουν στη Ρωσία για να γλιτώσουν…

Τα αποβράσματα αυτά αποφάσισαν να κρυφτούν στη Ρωσία, υποθέτοντας πως κανείς δε θα εισέλθει στη Ρωσία λόγω του φόβου τους για το Ρωσικό Στρατό.”

Γίνονται επίσης μαζικές διαδηλώσεις παντού στη Ρωσία, καθώς η κυβέρνηση αυτή ξεβρακώθηκε και προσπαθεί να εμβολιάσει τους πάντες στη χώρα με μικροτσίπ, λένε οι πηγές από την FSB.

Οι πηγές από τους Ρ3  Ελευθεροτέκτονες λένε πως θα τοποθετηθεί νέα κυβέρνηση στη Ρωσία, τώρα που επιτεύχθηκε η συμφωνία Ανατολής/Δύσης.

Η κατάσταση στην Κίνα είναι δυσκολότερο να προβλεφθεί, αλλά υπάρχουν όλο και περισσότερα σημάδια πως η ηγεσία του Προέδρου Xi Jinping ίσως φτάνει στο τέλος της.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών του κινεζικού στρατού λένε πως το περιστατικό των μαζικών θανάτων στη Wuhan της Κίνας πέρσι προκλήθηκε από τον Xi και τους ανθρώπους του που προχώρησαν με τη 5G παρόλες τις προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο.

Αυτό σημαίνει πως η φατρία που θέλει να τσιπάρει και να ελέγχει μέσω των τσιπ τον κινεζικό πληθυσμό χάνει την υποστήριξη του στρατού.

Πίεση στην κυβέρνησή του επίσης ασκεί μια κλήση των ΗΕ για διερεύνηση του τι πραγματικά συνέβη στη Wuhan, λένε πηγές από τις βρετανικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών.

https://www.express.co.uk/news/world/1334305/china-xi-jinping-step-down-coronavirus-pandemic-covid19-inquiry-who-australia-brexit-spt

Οι πηγές από τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες δε μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ή να απορρίψουν τους ισχυρισμούς αυτούς πριν βγει το συγκεκριμένο άρθρο στον αέρα.

Αν και στα χαμηλότερα επίπεδα του Χαζαρικού τοτέμ ηγετών-σκλάβων, ο Τζάστιν Κάστρο  (Τρουντό) του Καναδά εκτέθηκε λαμβάνοντας πληρωμή στο ίδρυμά του της τάξης των $125 εκατομμυρίων, προερχόμενων εξ ολοκλήρου από χρήματα φορολογουμένων, σύμφωνα με πηγές από τις Καναδικές Μυστικές Υπηρεσίες.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το ίδρυμα του Τζάστιν Κάστρο λαμβάνει ποσά που κυμαίνονται ανάμεσα σε $150.000 και $700.000 κάθε χρόνο από το Tide Foundation, το οποίο χρηματοδοτείται από το γνωστό και μη εξαιρετέο Τζορτζ Σόρος, λένε οι πηγές.

Στον Καναδά έχουν ξεκινήσει μαζικές διαμαρτυρίες κατά του Κάστρο και της Ναζί αντιπροέδρου του Chrystia Freeland.

Εντωμεταξύ, στην Ιαπωνία ασκείται πίεση να αντικατασταθεί ο Πρωθυπουργός Shinzo Abe από τον αντιπρόεδρό του Yoshihide Suga.

Ο Suga εμπλέκεται σε πολλά σκάνδαλα διαφθοράς.

Για παράδειγμα, πίεζε για γενναιόδωρες αποζημιώσεις στους Ιάπωνες αυτόχθονες Ainu.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με πληροφορίες του ιαπωνικού στρατού, είναι πως οι περισσότεροι από τους αποκαλούμενους Ainu που θα λάμβαναν τα χρήματα στην πραγματικότητα ήταν Βορειοκορεάτες πράκτορες.

Ο Suga εμπλέκεται και σε άλλα πολλά σκάνδαλα, συμπεριλαμβάνοντας τους σκοτεινούς Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και μεσιτικές συμφωνίες οικοπέδων σχετιζόμενες με αμυντικά θέματα, οι οποίες γέμισαν τις τσέπες του, όπως αναφέρουν.

Γι΄αυτό το λόγο ο Suga αναμένεται να αποτελέσει απλά μια προσωρινή φιγούρα που θα προεδρεύσει κατά τη διάρκεια μιας ολικής ανακαίνισης της μεταπολεμικής αποικιοκρατικής κυβέρνησης της Ιαπωνίας.

Υπάρχουν πολλά άλλα σημάδια της κατάρρευσης του παλιού καθεστώτος, ειδικά στις ΗΠΑ.

Εκεί, όπως και σε πολλά άλλα μέρη, υπάρχουν πολλαπλά περιστατικά εμπρησμών, πληρωμένων διαδηλώσεων σε 48 από τις 50 μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ, επιθέσεις σε σιδηροδρόμους κ.λπ.

https://www.zerohedge.com/markets/ive-never-seen-anything-shippers-using-west-coast-ports-cant-book-rail-bnsf-and-union

Λαμβάνουμε επίσης αναφορές προσπαθειών δηλητηρίασης μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού.

Για παράδειγμα ένας αναγνώστης αναφέρει:

“Δηλητηριάστηκα σε δύο πρόσφατες φιλανθρωπικές πτήσεις προς την πατρίδα μου από την Κεντρική Αμερική, από το αεροδρόμιο Χιούστον μέχρι τον Καναδά, όπως και ο συνοδός μου και παραλίγο να πεθάνουμε. Η αεροπορική εταιρία ήταν η United και η Air Canada. Στην προσπάθειά μας να αποτοξινωθούμε και να ερευνήσουμε τι μας συνέβη, ανακάλυψα πως χρησιμοποιούν νέα «ομιχλώδη» χημικά νανοτεχνολογίας, μετάλλου και αεροζόλ στο αεροπλάνο μεταμφιεσμένα ως νέα μέτρα αντι-COVID 19.

Βρεθήκαμε θετικοί στο χλωριούχο βενζαλκόνιο, στο χλωριούχο βενζύλιο, στη χλωρο-ακετοφαινόνη, στην αμμωνία, στο ραδιενεργό αλουμίνιο, στον ραδιενεργό υδράργυρο και σε τεχνολογία νανομπότ.

Τα πρώτα από τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν βρίσκονται στη λίστα του χημικού πολέμου των πρακτόρων του Α΄ ΠΠ στη Wikipedia εδώ (τα υπόλοιπα είναι υποπροϊόντα που προέρχονται από την επεξεργασία αυτών των χημικών από το ανθρώπινο σώμα):

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_chemical_warfare_agents

Λάβαμε επίσης πληροφορίες που αποδεικνύουν πως οι προσπάθειες γενικής επιβολής της μάσκας είναι μη-επιστημονικές ανοησίες:

“Η ιατρική βιβλιογραφία τα τελευταία σαράντα πέντε χρόνια υπήρξε σύμφωνη: οι μάσκες είναι άχρηστες στην πρόληψη της διάδοσης ασθενειών και, αν μη τι άλλο, είναι ανθυγιεινά αντικείμενα που τα ίδια διαδίδουν βακτήρια και ιούς.”

(Για λεπτομέρειες και παραπομπές στα δύο αναφερθέντα δείτε τα ‘γράμματα στον αρχισυντάκτη’ στο σύνδεσμο: https://benjaminfulford.net/2020/09/14/masks-do-not-protect-anyone-even-in-operating-rooms/ )

(*στα ελληνικά: https://eternalnowblog.com/2020/09/16/ )

https://www.bitchute.com/video/LIE8tYCpI4A4/

Η NSA και άλλες πηγές αναφέρουν εντατικές πολεμικές κινήσεις μέσω της τροποποίησης καιρού σε όλα τα μέρη του πλανήτη, είτε με ξηρασίες είτε με πλημμύρες που καταστρέφουν την αγροτική παραγωγή στην Κίνα, στην Αφρική, στις ΗΠΑ και αλλού.

Μια ματιά στον κόσμο θα αποκαλύψει επίσης διαδηλώσεις κατά των ηγετών-μαριονετών των Χαζάρων στη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ισραήλ, την Αυστραλία κ.α.

“Η γενική ατμόσφαιρα σε αυτό το κομμάτι του πλανήτη είναι η άποψη πως οι κυβερνήσεις είναι εντελώς ανίκανες να χειριστούν τη διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης, είτε αυτή είναι στημένη είτε όχι”, σύμφωνα με την οπτική της ΜΙ6.

“Προβλέπουμε πολιτική δυσαρέσκεια για το φθινόπωρο και το χειμώνα, και μέχρι τα Χριστούγεννα είναι πολύ πιθανό να δούμε λαϊκή εξέγερση για να τελειώσει όλο αυτό το φιάσκο του ιατρικού στρατιωτικού νόμου”, προβλέπουν.

Ένα πρώην αφεντικό της Vodaphone εξηγεί πώς η τεχνολογία 5G προκαλεί ασθένεια η οποία δίνει ένα θετικό αποτέλεσμα στο τεστ Covid-19, καθώς και τη συσχέτιση της παγκόσμιας ατζέντας που τη συνοδεύει:

https://www.bitchute.com/video/YH9ESCvOfSAX/

Αναφορές έρχονται επίσης από υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη για μηχανορραφίες από τη Χαζαρική μαφία με σκοπό να κοπούν οι χρηματοδοτήσεις της εκστρατείας διάσωσης του πλανήτη.

Οι P3 Ελευθεροτέκτονες λένε πως  “Ιταλοί καμπαλιστές εχθροί” χρησιμοποιούν έναν “δικηγόρο Mantell στη Ζυρίχη” μαζί με έναν “Κύριο Herzog από την  Τράπεζα BVP (Banca Popolare di Verona: Λαϊκή Τράπεζα Βερόνας), στο Βερολίνο” για να εμποδίσουν τα κονδύλια προς το Future Planning Agency ( Υπηρεσία Σχεδιασμού του Μέλλοντος).

Το γενικό χάος και τα φαινομενικά άσχημα νέα που προαναφέρθηκαν είναι μέρος της θηλιάς που σφίγγει γύρω από το λαιμό της Χαζαρικής μαφίας και της βασιλείας της, όπως λένε οι πηγές από τις Δυτικές και Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες. Λένε επίσης πως γίνονται προετοιμασίες αντικατάστασης αυτού του τέρατος που πεθαίνει με ένα καλύτερο σύστημα διακυβέρνησης του πλανήτη.

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως κάτι τέτοιο είναι αληθές.

Για παράδειγμα, μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε μέσω των Ιαπωνικών τραπεζών αυτά που μας είπαν οι πηγές μας από το Πεντάγωνο την προηγούμενη εβδομάδα, ότι δηλαδή το σύστημα διεθνών πληρωμών SWIFT δε βρίσκεται πια κάτω από τον έλεγχο των Σιωνιστών.

Οι τράπεζες λένε πως δεν είναι αναγκασμένες πια να κινούνται μέσω της Citibank ή της Bank of America για να στείλουν χρήματα στο εξωτερικό. Ακόμη, τα εμβάσματα τώρα μπορούν να γίνουν χωρίς τη σφραγίδα του τέρατος «Ο Αριθμός μου» που ήταν υποχρεωτικός στην Ιαπωνία.

Υπάρχει επίσης μεγάλη ανάκαμψη στις εμπορικές αποστολές από Κίνα προς ΗΠΑ, στο λιμάνι West Coast. Αυτό σημαίνει πως έχει επιτευχθεί κάποιου είδους εμπορική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

https://maritime-executive.com/article/southern-california-s-ports-experience-continuing-rebound-in-volumes

Άλλο ένα σημάδι της συμφωνίας Ανατολής/Δύσης φαίνεται στη δημόσια συμφωνία μεταξύ Βατικανού και Κίνας.

“Εφαρμόζεται με επιτυχία, εδώ και δύο χρόνια που υπογράφηκε, προσωρινή συμφωνία που αφορά τους διορισμούς των επισκόπων μεταξύ Κίνας και Βατικανού”, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στις 10 Σεπτεμβρίου ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Zhao Lijian.

https://www.catholicnewsagency.com/news/chinas-foreign-ministry-vatican-deal-has-been-implemented-successfully-76242

Επίσης, σύμφωνα με πηγές της ΜΙ6, ένας σύμμαχος της Οικογένειας Λευκών Δράκων “προσεγγίστηκε από τις οικογένειες Ρόθτσιλντ και Ροκφέλερ με πρόθεση κάποιου είδους συνεργασίας με την Παγκόσμια Υπηρεσία Σχεδιασμού του Μέλλοντος”.

Φυσικά, ο πόλεμος δεν τελείωσε ακόμη και θα πρέπει να περιμένουμε πολλές αναταραχές μέσα στους επόμενους μήνες. Κάτι τέτοιο ίσως περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις, επισιτιστική κρίση, νέες πυρηνικές επιθέσεις αποπροσανατολισμού (False Flag), και διάφορα άλλα.

Τουλάχιστον, όλες οι μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις του πλανήτη τάσσονται τώρα κατά της Χαζαρικής Μαφίας, οπότε η τελική τους ήττα  είναι μόνο θέμα χρόνου.

Διστάζουμε να δώσουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλά τα παγκόσμια γεγονότα δείχνουν ξεκάθαρα πως η διακυβέρνηση της Σατανικής ελίτ φτάνει στο τέλος της.

πηγή

Σ.τ.Μ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να σημειώσουμε πως κανείς τη δεδομένη στιγμή δε μπορεί να διαβεβαιώσει για το πώς έχει η παγκόσμια κατάσταση στην πραγματικότητα. Τα παιχνίδια που παίζονται και οι στρατηγικές είναι πολλών επιπέδων, οπότε καλό είναι να λαμβάνουμε τις ενημερώσεις πάντα με σκεπτικισμό και ενδεχομένως με μια εκτενέστερη ατομική μας έρευνα…

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,367


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα