Η PFIZER ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ. Τα εμβόλια θα επιταχύνουν τη δραστική μείωση του πληθυσμού της γής που ξεκίνησε με τη βιβλική καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας μέσα σε ελάχιστους μήνες πλανητικού lockdown

Η PFIZER ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ. Τα εμβόλια θα επιταχύνουν τη δραστική μείωση του πληθυσμού της γής που ξεκίνησε με τη βιβλική καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας μέσα σε ελάχιστους μήνες πλανητικού lockdown

10 Δεκεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:204
Μοίρασέ το
 
 
Ακόμα και αν δεν καταστεί τελικά δυνατόν να εμβολιαστούν σε μια πενταετία 7.5 δις άνθρωποι, είναι σίγουρο πως τα εμβόλια θα επιταχύνουν τη δραστική μείωση του πληθυσμού της γής που ξεκίνησε με τη βιβλική καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας μέσα σε ελάχιστους μήνες πλανητικού lockdown (150.000.000 προστέθηκαν στην κατηγορία της Απόλυτης Φτώχειας/Πείνας μόνο στο πρώτο lockdown Μαρτίου-Μαΐου, σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα).
 
Τι περισσότερο επιθυμούν διακαώς οι ευγονιστές τύπου Bill Gates και Klaus Schwab, όπως προβλέπει το ευαγγέλιο τους «COVID-19: The Great Reset» που επιδεικνύει στο γραφείο και μεταφέρει στο προσκεφάλι του κάθε βράδυ ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας.
 

 
 
 
Ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
 
ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…
 
Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…
 
ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
 
Το GREAT RESET ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ “ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ” ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ.
 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟ 5G.
 
ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
 
 
Η PFIZER ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ
 
Επισυνάπτεται εδώ η έκθεση ενημέρωσης (Briefing Report) που κατέθεσε η Pfizer στη συνάντηση της με την Ομοσπονδιακή Διεύθυνση Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ στις 30-11-20 για την επείγουσα έγκριση του «εμβολίου» της BNT162b2.
 
Σήμερα Πέμπτη 10-12-20 θα συνεδριάσει η συμβουλευτική επιτροπή του FDA για τα εμβόλια με σκοπό να συζητήσει πάνω στην έκθεση της Pfizer, προτού θέσει σε ψηφοφορία την πρότασή της για επείγουσα εξουσιοδότηση (emergency authorization) της εταιρίας να διανείμει το εμβόλιό της.
 
Σύμφωνα λοιπόν με την Pfizer, η «αποτελεσματικότητα» (efficacy) του πειραματικού εμβολίου της στην «αποτροπή βεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 εντός τουλάχιστον 7 ημερών από την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου, ήταν 95%».
 
Δηλαδή αν 100 εθελοντές υποβλήθούν στους ίδιους πειραματικούς εμβολιασμούς, λιγότεροι από 5 θα προσβληθούν από την ίωση μια εβδομάδα μετά από τη δεύτερη δόση του εμβολίου.
 
Αλλά αυτό το 4% που δεν «έπιασε» το έμβολιο σε ένα πληθυσμό 300.000.000 ισοδυναμεί με 12.000.000 υποχρεωτικά εμβολιασμένους που πιθανώς να παρουσιάσουν κρούσματα της νόσου COVID-19.
 
Μιας νόσου, με αποδεδειγμένη πιθανότητα ανάρρωσης 99,9% για την τεράστια πλειοψηφία του πληθυσμού εκτός εκείνων με ηλικία άνω των 70 και τουλάχιστον ένα «υποκείμενο χρόνιο νόσημα».
 
Τόσο απαραίτητο για την ανθρωπότητα είναι το εμβόλιο mRNA!
 
Πάμε παρακάτω.
 
Η Pfizer ισχυρίζεται πως το εμβόλιο υπήρξε αποτελεσματικό «ασχέτως φυλής, βάρους και ηλικίας στο δείγμα των εθελοντών».
 
Παρόλα αυτά, είχαν αποκλειστεί από τις δοκιμές της οι νέοι κάτω των 16 ετών, οι έγκυες γυναίκες και ΟΛΟΙ οι πάσχοντες από χρόνια νοσήματα με επιβαρυμένο ή κατεσταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα (π.χ. λόγω κορτιζονούχων φαρμάκων ή χημειοθεραπείας).
 
Αλλά αυτό δεν ήταν τυχαίο, αφού στο κεφάλαιο περί «Κινδύνων (Risks)», η Pfizer παραδέχεται πως το εμβόλιο προκαλεί «αυξημένες αρνητικές αντιδράσεις» (adverse reactions) σε σύγκριση με τους εθελοντές των δοκιμών που έλαβαν το ψεύτο-εμβόλιο (placebo).
 
Οι «ελαφρές» λοιπόν παρενέργειες που παρατηρήθηκαν στους πραγματικούς πειραματικούς εμβολιασμούς ήταν:
 
1. Παρενέργειες εντοπισμένες στην περιοχή γύρω από το σημείο που έγινε ένεση του εμβολίου (πόνοι, τσούξιμο, ερεθισμός, φλεγμονή, κνησμός κλπ) που παρατηρήθηκαν στο 84,1 των εμβολιασμένων!!!
 
2. Σύνδρομο χρόνιας υπερκόπωσης (fatigue) στο 62,9% των εμβολιασμένων.
 
3. Πονοκέφαλοι/ημικρανίες στο 55,1%
 
4. Μυαλγίες στο 38,3%
 
5. Κρυάδες στο 31,9%
 
6. Πόνοι αρθρώσεων στο 23,6%
 
7. Πυρετός στο 14,2%
 
Μετά από αυτές τις “ελαφρές παρενέργειες» που συμπίπτουν με πολλά από τα συμπτώματα πρώτης εβδομάδας της νόσου COVID-19 (εκτός της απώλειας όσφρησης;) τι χρείαν έχομεν μαρτύρων πως το «εμβόλιο» mRNA ουσιαστικά ΠΡΟΚΑΛΕΙ COVID-19 ενδογενώς, δηλαδή την κανονική αντίδραση του ανοσοποιητικού στο μη-εξασθενημένο αυθεντικό γενετικό υλικό του SARS-CoV-2.
 
 
Παρά τις διαβεβαιώσεις της Pfizer πως μοναδική ωφέλεια από το εμβόλιο είναι να μη νοσήσει «βαρειά» με COVID-19 ο σχετικά υγιής εμβολισμένος, η πρόκληση «ελαφρού COVID-19» από το εμβόλιο, δεν μπορεί να αποκλείσει το τελικό στάδιο της συμφορητικής πνευμονίας (θύελλα κιτοκίνης) ή άλλης αυτοάνοσης συστημικής αντίδρασης σε κάποια μεταγενέστερη λοίμωξη του ήδη εμβολιασμένου που θα προσβληθεί από τον ίδιο ή κάποιο μεταλλαγμένο κορωνοιό στο μέλλον.
 
Το εμβόλιο πάντως δεν προστατεύει τον εμβολιασμένο έναντι του κινδύνου να κολλήσει ή να μεταδώσει τον ιό σε άλλους.
 
Αυτό εξάλλου φανερώνουν οι πιο σπάνιες «σοβαρές» παρενέργειες του εμβολίου στη διάρκεια των δοκιμών της Pfizer οι οποίες προέκυψαν στο «0,0%-4,6%» (sic) των εμβολιασμένων μεταξύ των οποίων και η οξεία λεμφαδενοπάθεια, της οποίας την πολύμηνη εμπύρετη και οδυνηρή κατάσταση τυχαίνει να έχω υποστεί προσωπικά πριν τρία χρόνια.
 
Το γεγονός πως υπήρξαν και δύο θάνατοι ανάμεσα στους εθελοντές των δοκιμαστικών εμβολίων της Pfizer, που αποδόθηκαν σε αίτια «τα οποία δεν σχετίζονται με το εμβόλιο», δείχνει πως οι βιασύνη για την αδειοδότησή τους δεν έχει καμιά σχέση με την προστασία της υγείας.
 
Οι θάνατοι από εμβόλιο θα είναι το αντίθετο από τους αριθμούς θανάτων δήθεν COVID-19, που φουσκώνουν τεχνητά ενσωματώνοντας όλες τις άλλες ιατρικές αιτίες θανάτου.
 
Αρχίζει μάλλον να γίνεται φανερό γιατί απέφυγαν το στάδιο της πειραματικής δοκιμής των εμβολίων τους σε «κατώτερα» πειραματόζωα του ζωικού βασιλείου οι ίδιες εταιρείες που τώρα συνωστίζονται στον προθάλαμο του υποχρεωτικού εμβολιασμού όλων των ανθρώπων του πλανήτη.
 
Ακόμα και αν δεν καταστεί τελικά δυνατόν να εμβολιαστούν σε μια πενταετία 7.5 δις άνθρωποι, είναι σίγουρο πως τα εμβόλια θα επιταχύνουν τη δραστική μείωση του πληθυσμού της γής που ξεκίνησε με τη βιβλική καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας μέσα σε ελάχιστους μήνες πλανητικού lockdown (150.000.000 προστέθηκαν στην κατηγορία της Απόλυτης Φτώχειας/Πείνας μόνο στο πρώτο lockdown Μαρτίου-Μαΐου, σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα).
 
Τι περισσότερο επιθυμούν διακαώς οι ευγονιστές τύπου Bill Gates και Klaus Schwab, όπως προβλέπει το ευαγγέλιο τους «COVID-19: The Great Reset» που επιδεικνύει στο γραφείο και μεταφέρει στο προσκεφάλι του κάθε βράδυ ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας.
 
Αλλά με τις εξομολογήσεις της Pfizer και του Μπουρλά, λύνεται και ένα άλλο «μυστήριο» του COVID-19:
 
Επι μήνες παραβιάζεται διεθνώς ο Όρκος του Ιπποκράτη από τους ιατροφασίστες που απαγορεύουν ή κρύβουν από συναδέλφους τους, ως απόλυτο ιατρικό Ταμπού, τα ευεργετικά αποτελέσματα φτηνών γενόσημων φαρμάκων.
 
Τέτοια φάρμακα είναι η Υδροξυχλωροκίνη και (κυρίως) η Ιβερμεκτίνη τα οποία αποδεδειγμένα θεραπεύουν τον COVID-19, σε συνδυασμό με αντιβιοτικά σαν την Αζυθρομυκίνη και την Δοξικυκλίνη, αλλά και συμπληρώματα διατροφής όπως Ψευδάργυρος, οι Βιταμίνες D3 και C, η Κερσετίνη κ.α., ακόμα και όταν λαμβάνονται προληπτικά σύμφωνα με τα δοκιμασμένα πρωτόκολλα διασήμων λοιμωξιολόγων όπως Rault, Zelenko, Paul Marik κλπ.
 
Έτσι εξηγείται και ο αντιπερισπασμός με τα πανάκριβα φάρμακα όπως το Remdesivir της Gilead και τα κοκτέιλ «μονοκλωνικών αντισωμάτων» της Eli Lilly και της Regeneron.
 
Η αποτελεσματικότητα τους αμφισβητείται ευρέως, αλλά προσφέρουν το ακριβό άλλοθι για την εσπευσμένη προώθηση των δήθεν «φτηνών» εμβολίων γενετικής θεραπείας mRNA, πριν τα γενόσημα προλάβουν να αφανίσουν τον πέπλο του Φόβου από τις ψυχές των ανθρώπων.
 
Πάνω στο άλλο επίμαχο θέμα των κινδύνων από τα εμβόλια γενετικής μηχανικής, το παρακάτω μήνυμα του Ρόμπερτ Κέννεντι συνοψίζει επιγραμματικά το συντελούμενο έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.
 

Πηγή

 

Προβολές : 204


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα