Θέλει Καιρίδη στο ΥΠΕΞ αλλά τρέμει τις αντιδράσεις!

Θέλει Καιρίδη στο ΥΠΕΞ αλλά τρέμει τις αντιδράσεις!

30 Δεκεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:506
Μοίρασέ το

«Εδώ έκανε πρόεδρο την Σακελλαρόπουλου, στον Καιρίδη θα κολλήσει» μου έλεγε με πικρία ιστορικό στέλεχος της παράταξης που διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, θεωρώντας το σενάριο υπουργοποίησης του κ. Καιρίδη εξαιρετικά πιθανό.

 

 

Βρε βρε ο λάτρης του … οθωμανικού (δικαίου)… μην σκέπτεστε πονηρώς… 

Όταν θέλεις διακαώς δίπλα σου, ένα τέτοιο “ξεφτιλισμένο υποκείμενο”, που θεωρεί τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ως … κάδο σκουπιδιών, ΠΟΣΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;;;

ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ… 

Όταν θέλεις δίπλα σου, έναν τέτοιον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, μόνον μια εξήγηση υπάρχει: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Θεέ μου, τι μαύρη μοίρα επιφυλάσσεις για τους Έλληνες και την Ελλάδα; Δείξε επιτέλους και λίγο έλεος και αφάνισέ τους…

 

Υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες για επερχόμενο ανασχηματισμό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πληροφορίες που μάλιστα διαρρέονται από το μέγαρο Μαξίμου.

Για την στοχοποίηση κορυφαίου υπουργού μέσω αυτών των διαρροών θα σας ενημερώσω σε επόμενο άρθρο. Διότι κατά τη γνώμη μου το «θέμα Καιρίδη» είναι πολύ πιο σοβαρό.

Κορυφαίος υπουργός δίπλα στον πρωθυπουργό επιθυμεί διακαώς και ανεξήγητα κατά πολλούς, την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καιρίδη και μάλιστα πλησίον του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια ο οποίος θεωρείται φυσικά αμετακίνητος. Το γιατί τέτοια πρεμούρα να υπουργοποιηθεί ο Καιρίδης και μάλιστα σε τέτοια θέση, μόνον ο υπουργός το ξέρει.

Όπως μόνο ο συγκεκριμένος υπουργός ξέρει την σκοπιμότητα των δηλώσεων που έχει κάνει αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά οι οποίες προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις, χωρίς ο ίδιος να έχει καμία αρμοδιότητα επί του θέματος!

Τουρκική εφημερίδα αποθεώνει τον Δ. Καιρίδη της Νέας Δημοκρατίας για τις θέσεις του στα ελληνοτουρκικά

Οι σώφρονες του Μαξίμου όπως είναι λογικό, συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό να μην κάνει κανένα τέτοιο αστείο και υπουργοποιήσει τον Καιρίδη. Διότι οι αντιδράσεις που θα προκληθούν στο εσωτερικό της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας, θα είναι τεράστιες.

Αυτό φαίνεται ότι έως σήμερα προβληματίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν έχει ενδώσει στις πιέσεις του κορυφαίου υπουργού του.

«Εδώ έκανε πρόεδρο την Σακελλαρόπουλου, στον Καιρίδη θα κολλήσει» μου έλεγε με πικρία ιστορικό στέλεχος της παράταξης που διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, θεωρώντας το σενάριο υπουργοποίησης του κ. Καιρίδη εξαιρετικά πιθανό.

 

Πηγή: newsbreak.gr

Πηγή

Προβολές : 506


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα