Θρησκεία τέλος, δικαιοσύνη τέλος, παιδεία τέλος! Ακολουθούν, ιδιοκτησία τέλος, ασφάλεια τέλος, ελεύθερη σκέψη τέλος!

Θρησκεία τέλος, δικαιοσύνη τέλος, παιδεία τέλος! Ακολουθούν, ιδιοκτησία τέλος, ασφάλεια τέλος, ελεύθερη σκέψη τέλος!

6 Απριλίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:887
Μοίρασέ το

Δημοσθένης Λιακόπουλος: “Δεν χρειάζεται, όπως έχω πει εδώ και πολλά χρόνια, ούτε εκπαίδευση, ούτε απονομή δικαιοσύνης ούτε θρησκευτικό συναίσθημα, για τον κόσμο της νέας τάξης, που μόνο ένας ηλίθιος δεν θα έβλεπε ότι έχει βγάλει τα νύχια του και κατασπαράσσει όλο τον πλανήτη.”

 

Εργάζονταν πάνω σ’ αυτό το σχέδιο, χιλιάδες χρόνια… τα τελευταία τριακόσια, πολύ εντατικά…και σήμερα, ζούμε τον εφιάλτη που ετοίμασαν για όλους τους λαούς της γης.

Νομίζετε πως αυτό το σατανιστικό οικοδόμημα, μπορεί να το ρίξει ανθρώπινο χέρι;;;

Αντιστάσεις, ναι… μπορούμε να κάνουμε, ΑΛΛΑ… ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Αν το θελήσει…

ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο κάθε πολίτης κάθε κράτους, υποτίθεται ότι βελτιώνεται μέσω της παιδείας που προσφέρει το κράτος, αισθάνεται ασφαλής μέσω της δικαιοσύνης που θα απονεμηθεί αν αδικηθεί και βρίσκει παρηγοριά μέσω του θρησκευτικού οργανισμού στον οποίο πρόσκειται.

Έχουν σταματήσει σε όλα τα κράτη κάθε θρησκευτική δραστηριότητα, έχουν κλείσει τα δικαστήρια, έχουν κλείσει και όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Δεν χρειάζεται, όπως έχω πει εδώ και πολλά χρόνια, ούτε εκπαίδευση, ούτε απονομή δικαιοσύνης ούτε θρησκευτικό συναίσθημα, για τον κόσμο της νέας τάξης, που μόνο ένας ηλίθιος δεν θα έβλεπε ότι έχει βγάλει τα νύχια του και κατασπαράσσει όλο τον πλανήτη.

Προσεχώς, θα καταργηθεί η ιδιοκτησία (σπίτι, χωράφι, μαγαζί, επιχείρηση, ατομικά είδη, αυτοκίνητο κτλ), η ασφάλεια, αφού η αστυνομία και ο στρατός δεν θα επαρκούν πουθενά για να προστατεύσουν τις λαϊκές μάζες από τις συμμορίες που θα αλωνίζουν ελεύθερα και βέβαια η ελεύθερη σκέψη, αφού ότι και να σκεφθείς (αν σκεφθείς, αφού δεν θα υπάρχει καμία πληροφόρηση για οτιδήποτε) δεν θα υπάρχει η δυνατότητα και η διάθεση να το μοιραστείς με τον οποιονδήποτε ή την οποιανδήποτε.

Συνέβη στο παρελθόν, συμβαίνει και τώρα.

Όποια και όποιος το συνειδητοποιεί, θα μπορέσει να επιβιώσει.

Όποιοι περιμένουν να πάρουν τη ζωή τους πίσω, ας πρόσεχαν.

 

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή

Προβολές : 887


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα