ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΙΓΚΑΣ: Επειδή ακούω κάτι για συλλήψεις προφανώς για εκφοβισμό …

ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΙΓΚΑΣ: Επειδή ακούω κάτι για συλλήψεις προφανώς για εκφοβισμό …

18 Απριλίου, 2021 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,447
Μοίρασέ το

 

Ιάκωβος Τίγκας: “Αποκαλύφθηκε λοιπόν και αυτός, στον ρόλο της απορρόφησης των κοινωνικών κραδασμών, που έχει προκαλέσει η Υγειονομική χούντα, με την ενοχή σιωπή και συνεργεία ακατάλληλων δικαστών, οι οποίοι παραβιάζουν τον σκληρό πυρήνα του Συντάγματος, και ως εκ τούτου διαπράττουν Έσχατη προδοσία, βασανιστήρια και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.”

Ουδέν σχόλιο επί των απόψεων του αρθρογράφου για τον κ. Αντωνιάδη, εκτός από την παράθεση της άποψης του κ. Ιάκωβου Τίγκα, ο  οποίος είναι ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΕΙAΣ και από τους Ανθρώπους εκείνους που έχει διωχθεί για τις καθαρές και έντιμες απόψεις του.

Οφείλω όμως να επαναλάβω τις πάγιες θέσεις μου, για όσους είμαστε μπροστάρηδες στην αντίσταση , από όποιο μετερίζι κι αν είναι ο καθένας μας:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Οι καιροί, είναι πολύ δύσκολοι και ο καθένας μας δίνει εξετάσεις σε κάθε του βήμα.

Δοκιμάζει συνειδήσεις, συμπεριφορές, ακεραιότητα, χαρακτήρα, παιδεία.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Επειδή ακούω κάτι για συλλήψεις προφανώς για εκφοβισμό, με πιθανή συμμετοχή και των συλληφθέντων σε προβοκατορικες ενέργειες, και επειδή διαβάζω στο μακελειό του Χίου, προτροπές του κ. Αντωνιάδη, να ανεχθουμε την βία, που ασκείται με αντισυνταγματικες διατάξεις γιατί αλλιώς θα βρούμε τον μπελά μας, παραθέτω την πραγματικότητα.

Σύνταγμα Αρθρο 87: (Ανεξαρτησία των δικαστών)

1. H δικαιοσύνη απονέμεται από δικαστήρια συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές, που απολαμβάνουν λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία.

2. Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος.

3. H επιθεώρηση των τακτικών δικαστών ενεργείται από δικαστές ανώτερου βαθμού καθώς και από τον Eισαγγελέα και τους Aντεισαγγελείς του Aρείου Πάγου, των δε εισαγγελέων από αρεοπαγίτες και εισαγγελείς ανώτερου βαθμού, σύμφωνα με τους ορισμούς του νόμου.

Δεν τα γνωρίζει αυτά κ. Αντωνιάδης;

Αποκαλύφθηκε λοιπόν και αυτός, στον ρόλο της απορρόφησης των κοινωνικών κραδασμών, που έχει προκαλέσει η Υγειονομική χούντα, με την ενοχή σιωπή και συνεργεία ακατάλληλων δικαστών, οι οποίοι παραβιάζουν τον σκληρό πυρήνα του Συντάγματος, και ως εκ τούτου διαπράττουν Έσχατη προδοσία, βασανιστήρια και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Φυσικά θα είναι οι πρώτοι κατηγορούμενοι, με ποινές βαρυτατες.

Ήδη έχει μηνυθει ο Εισαγγελέας ΑΠ. και έχει ζητηθεί η αυτοφωρη διαδικασία.

Στην Χώρα του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, στην Χώρα την εκλεκτή του Χριστού, οι χοντρό χοντράδες του είδους, δεν γίνονται ανεκτές.

 

Πηγή

Προβολές : 1,447


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα