Ιδού γιατί οι κυρίαρχοι του κόσμου δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ τα σχέδιά τους για εξάλειψη των αδυνάτων και φτωχών!

Ιδού γιατί οι κυρίαρχοι του κόσμου δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ τα σχέδιά τους για εξάλειψη των αδυνάτων και φτωχών!

29 Νοεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:504
Μοίρασέ το

Εμείς χάρις στον πλούτο μας διαιωνίζουμε την ύπαρξή μας σαν λαός και τώρα μάλιστα σαν διεκδικητικό κράτος που δεν είχαμε.

Όσον αφορά μάλιστα τα λόγια σου πως δυσκόλως οι τα χρήματα έχοντες εισελεύσονται στη βασιλεία του Θεού, εμείς είμαστε ήδη βασιλείς του κόσμου με τις τράπεζές μας και το χρυσό μας στις απανταχού θυρίδες.

 

 

Τώρα, γνωρίζετε ποιοί άπλωσαν αυτόν τον εφιάλτη.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Υπολογίζουν όμως χωρίς ΑΥΤΟΝ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ Θ’ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πλούσιοι του κόσμου γνωρίζετε τις εντολές του ηθικού νόμου:

Μη μοιχεύσεις αλλά μοιχεύετε ασύστολα, μη σκοτώσεις αλλά σκοτώνετε την ανθρωπότητα, ιδίως τώρα με το lockdown που θα πεινάσει και θα πεθάνει αναρίθμητος πληθυσμός πλανητικά, με τη δικαιολογία «εμείς θα σας σώσουμε από τον COVID-19».

Να μην κλέψετε αλλά όλος ο πλούτος της γης τα καταφέρατε Bill Gates, Elon Musk, Warren Buffet, Jef Bezos, George Soros, David Rockfeller & Co, Rothchild family και οι λοιποί να βρίσκεται στα χέρια σας και σ’ ελάχιστους άλλους πανέξυπνους, απατεώνες χρηματολάτρες που σας γλύφουν και ανεβαίνουν έρποντας και με τα κέρατά τους, και προωθούνται σαν πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες των λαών, ομνύοντας στον δαίμονα ΜΑΤΣ μέσα στις σκοτεινές τεκτονικές στοές.

Μην ψευδομαρτυρήσεις αλλά από το πρωί μέχρι το βράδυ γεμίζετε με ψέματα τον κόσμο με τα πανάθλια ΜΜΕ που εσείς αγοράζετε με τον πλούτο σας και τρομοκρατείτε τον κόσμο με την αποκαλούμενη “πανδημία”.

Μια ίωση συνηθισμένη, που τη διαφημίζετε με τον φακό της ΤV να διεισδύει μέσα στις ΜΕΘ και να δείχνει τους ιατρούς και τις νοσοκόμες να πασχίζουν να σώσουν δυσπνοούντες και ετοιμοθάνατους πάσας νόσου από καρκίνο, ατυχήματα, και εγκεφαλικά μέχρι εμφράγματα· νοσήματα τα οποία περιέργως στις μέρες μας, εξαφανίστηκαν.

Το μόνο που απομένει πλέον στους θαλάμους της εντατικής είναι οι διασωληνωμένοι από πνευμονίες COVID-19.

Μπλέκετε σκοπίμως και ψευδώς τους ασυμπτωματικούς  με τους νοσούντες και τους αναφέρετε ως κρούσματα ώστε να δίνετε την εντύπωση πως οι άρρωστοι μετριούνται σε χιλιάδες, εκατομμύρια.

Έχετε δώσει εντολές στους ιατρούς, όσους πληρώνονται από τον κρατικό κορβανά και τους ελέγχετε αυστηρά απειλώντας τους με απολύσεις, να  απαγορεύονται οι βιοψίες με το επιχείρημα όσοι πέθαναν από ή με COVID-19 να μην διερευνώνται ώστε να μην φανεί η αλήθεια.

Τεστάρετε πανικόβλητους, περιδεείς ανθρώπους-ανθρωπάκια,  με επιπόλαιο τρόπο με τεστ μη ειδικά και ολίγον κατά ΠΟΥ ενισχυμένα ώστε να συγχέεται το θετικό με το αρνητικό, το ψευδώς αρνητικό με το ψευδώς θετικό.

Αν τα τεστ βγουν αρνητικά τους πουλάτε την ψεύτικη ελπίδα ότι θα είναι στο διηνεκές υγιείς ενώ ξέρετε ότι την επομένη μπορεί να κολλήσουν, την ίωση.

Πάσχετε από τέτοιο ναρκισσισμό, σιγουριά και υπεροψία καθισμένοι πάνω στα δισεκατομμύριά σας, ώστε νομίζετε ότι είσαστε οι άρχοντες του κόσμου όπως το αφεντικό σας είπε στο Σαραντάημερο όρος «ότι εμοί παραδέδοται και ω εάν θέλω εγώ δίδωμι αυτήν (την εξουσία)». Όμως δολοφόνοι των λαών πρώτοι εσείς δολοφονήσατε τις ψυχές σας και τώρα ζητάτε τις ψυχές μας στις οποίες δεν έχετε καμμία δικαιοδοσία. Μπορείτε να μας αποκτείνετε το σώμα αλλά όχι την ψυχή τρισάθλιοι φασιστοναζίδες απόγονοι του Μέγκελε.

Έτσι λοιπόν από την εποχή του πρώτου σας Συνεδρίου στη Βασιλεία της Ελβετίας με αρχηγό σας τον σατανοκίνητo Theodore Herzl αιώνες αποστρέφετε το σκοτεινό πρόσωπό σας, την όλη ύπαρξή σας, στα λόγια του Μεσσία μας που είσαστε έτοιμοι να μας εμποδίσετε με το ζόρι, να τον υποδεχθούμε.

«Αν υποκριτές, τηρείτε όλα τα παραπάνω και ενδιαφέρεστε πραγματικά να σώσετε την ανθρωπότητα από το βιολογικό όπλο που οι ίδιοι μεταδώσατε και θα συνεχίζετε να εξαπλώνετε προφανώς μεταλλαγμένο και 20  έως 30 φορές ισχυρότερο, προορισμένο να προσβάλλει νιούς και γέρους ώστε να μειωθεί ο πληθυσμός (depopulation το αποκαλείτε) στα επίπεδα που εσείς Θεοί πάνω από το Κύριο και Θεό μας καθορίζετε, τότε σώσετε τον πλανήτη μοιράζοντας τα πλούτη σας στους φτωχούς και αδύναμους αντί να τους εξοντώσετε προγραμματισμένα και αθόρυβα με όπλα βιολογικού πολέμου».

Βέβαια την απάντησή σας την ξέρουμε από πριν, θα το παίξετε ελεήμονες, δήθεν σωτήρες ζωών (σάρκας όχι πνεύματος) με τον αμφισβητούμενο εμβολιασμό με mRNA, νέα έκδοση τύπου Φραγκεστάϊν, όπου θα επιβάλλετε σε όλους τους λαούς δια της βίας κι ενάντια στη βούληση και συμβουλή ανεξάρτητων ιατρών και ειδημόνων που δεν υποκύπτουν στον χρηματισμό σας.

Σωτήρες εσείς, που επιβάλατε τον χειρότερο βαθμό καραντίνας σε υγιείς και ασθενείς.

Και με περίλυπη έκφραση θα του πείτε του Σωτήρα μας που τον γράφετε αιώνες τώρα στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.

«Να τα δώσουμε όλα στους φτωχούς σαν τον Άγιο Αντώνιό σας και τον πάμπλουτο μελίρρυτο ιερό Χρυσόστομό σας;

Τρελάθηκες Ναζωραίε;

Εμείς χάρις στον πλούτο μας διαιωνίζουμε την ύπαρξή μας σαν λαός και τώρα μάλιστα σαν διεκδικητικό κράτος που δεν είχαμε.

Όσον αφορά μάλιστα τα λόγια σου πως δυσκόλως οι τα χρήματα έχοντες εισελεύσονται στη βασιλεία του Θεού, εμείς είμαστε ήδη βασιλείς του κόσμου με τις τράπεζές μας και το χρυσό μας στις απανταχού θυρίδες.

Εμείς πληρώνουμε και όλοι οι (ψευδο)πιστοί σε σένα, μας ανοίγουν πόρτες, εξώθυρες και πύλες και δεν έχουμε ανάγκη να περάσουμε καμμιά καμήλα δια τρυμαλιάς ραφίδος.

Ούτε αναγνωρίζουμε βασιλεία των ουρανών με σένα πρωτοστάτη.

Δες πως και πόσο αντέδρασαν όταν τους απαγορεύσαμε θρησκευτικές, εθνικές γιορτές, λιτανείες και παρελάσεις.

Πρόκειται για φιμωμένα πρόβατα. Μας εμπιστεύονται απόλυτα».

Ευαγγελάτος Γεώργιος  

Δείτε το πιο κάτω βίντεο.

Ανακεφαλαιώνει τα πάντα και προέρχεται από τη συνένωση ιατρών και εμπειρογνωμόνων ίδρυσαν την WORLD FREEDON ALLIANCE και θέλουν να προστατέψουν κάθε λαό λέγοντας την αλήθεια για να ξεπεράσετε τον φόβο σας “μάθετε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει” όπως είπε ο Ιησούς.

The truth over the fear!

Ο νοών νοείτω και ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!

 

Πηγή

Προβολές : 504


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα