Ισραήλ : Τοπικός  Ραδιοφωνικός Σταθμός Αναφέρει ότι «Πολλοί Πεθαίνουν» Στο Ισραήλ Μετά Από Τη Λήψη Του Πειραματικού Εμβολίου mRNA Της Pfizer

Ισραήλ : Τοπικός Ραδιοφωνικός Σταθμός Αναφέρει ότι «Πολλοί Πεθαίνουν» Στο Ισραήλ Μετά Από Τη Λήψη Του Πειραματικού Εμβολίου mRNA Της Pfizer

9 Φεβρουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:561
Μοίρασέ το

 

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ εμπιστεύτηκε την υγεία του λαού στην Pfizer· με τη σύναψη μυστικής σύμβασης που εγγράφηκε στον ισραηλινό πληθυσμό για να γίνει ερευνητικός τομέας, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους.

Στο πλαίσιο της σύμβασης, Real World Επιδημιολογική Σύμβαση Επικύρωσης, η κυβέρνηση υπέγραψε δέσμευση για τον εμβολιασμό του συνόλου των επτά εκατομμυρίων ενηλίκων πληθυσμού και να παρέχει εβδομαδιαία στοιχεία για τους πολίτες της κατά τη διάρκεια μιας 24-μηνης παρακολούθησης της επιτήρησης μελέτη.

Η κυβέρνηση αγνόησε τους δυνητικά σοβαρούς ιατρικούς κινδύνους από το πειραματικό εμβόλιο και τους κινδύνους για την ιδιωτική ζωή.

Τίποτα δεν αψήφησε η ισραηλινή κυβέρνηση…

 

 

Κι αυτό, γιατί δεν έχει πρόβλημα να επαναλάβει ένα νέο ωλοκαύτωμα…

Και τότε οι ίδιοι οι ραββίνοι της παρέδιδαν και πρόδιδαν τους εβραίους στον Χίτλερ…

Τους εβραίους… ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ – ΣΕΦΡΑΔΙΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

Αν και όπως έχουν όλα μπασταρδέψει… κανείς δεν ξέρει τι είναι ο κάθε εβραίος… οπότε ουδεμία λύπη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

από Μπράιαν Σίλχαβι

 

Local Radio Reports 'many Dying' In Israel Following Pfizer Experimental Mrna Injections

17 Φεβρουαρίου 2021 Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy  εδώ:  https://tinyl.io/3Upn  [1]

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα δημοσιεύσαμε το άρθρο της Vera Sharav «Η κυβέρνηση παραχώρησε τον ισραηλινό πληθυσμό ως ανθρώπινα υποκείμενα σε ένα τεράστιο πείραμα».

Η Sharav είναι η ιδρυτής της Συμμαχίας για την Προστασία της Ανθρώπινης Έρευνας και είναι η ίδια επιζών του Ολοκαυτώματος από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Sharav Ανέφερε:

Στις 18 Νοεμβρίου 2020, οι ανώτεροι αξιωματούχοι υγείας του Ισραήλ «συνελήφθησαν» απροετοίμαστοι όταν η Pfizer ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο ήταν «90% αποτελεσματικό» (αναθεωρήθηκε σε 95%) έναντι της Covid-19.

Είχαν παραγγείλει εκατομμύρια δόσεις εμβολίου από τη Moderna  και την AstraZeneca, αλλά καμία για το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech.

Πώς λοιπόν, το Ισραήλ προμηθεύθηκε περίπου τέσσερα έως πέντε εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Pfizer τον Δεκέμβριο του 2020 – αρκετό για τον εμβολιασμό τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων ανθρώπων..;;;

Αυτό το κεντρικό σύστημα βοήθησε το Ισραήλ να χορηγήσει περισσότερες από 2 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου σε λιγότερο από ένα μήνα. Σε αντάλλαγμα, το Ισραήλ έλαβε κατά προτεραιότητα εκατομμύρια δόσεις εμβολίων. ( Το πλήρες άρθρο εδώ)

Israel Covid Vaccine Percentage

Ένας άντρας που διαμένει στο Ισραήλ έχει δημοσιοποιήσει ένα σύντομο βίντεο, όπου αναπαράγει ένα τμήμα ενός ρεπορτάζ σε ένα τοπικό ραδιοφωνικό προγράμματος που επιμελήθηκε ο Mordechai Sones στο IsraelNewsTalkRadio.com .

Ο Mordechai  ξεκινά τη μετάδοσή του διαβάζοντας τα ονόματα 28 ατόμων που έχουν πεθάνει μετά από τις πειραματικές ενέσεις mRNA COVID  της Pfizer . Ο κατάλογος ξεκινά με μερικούς ηλικιωμένους Ραβίνους, αλλά περιλαμβάνει επίσης νέους που φέρεται να μην είχαν υποκείμενα προβλήματα υγείας και πέθαναν ξαφνικά, συμπεριλαμβανομένης μιας 25χρονης γυναίκας.

Αφού διαβάσει αυτά τα 28 ονόματα, ο Mordechai  δηλώνει:

Η λίστα συνεχίζεται, αλλά δεν είναι δυνατή η παρουσία της στο σύνολό της λόγω χρονικών περιορισμών.

Ο Mordechai συνεχίζει λέγοντας:

Μετά την επόμενη Κυριακή στην παράταση του τρέχοντος Απαγορευτικού (lockdown), αυτή τη φορά μέχρι την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Binyamin Netanyahu  επανέλαβε ότι θα χρησιμοποιήσουμε το χρόνο για να εμβολιάσουμε άλλο ένα εκατομμύριο Ισραηλινούς.

Ο Ισραηλινός άνδρας που το δημοσίευσε στο YouTube δηλώνει:

«Έκανα αυτό το σύντομο βίντεο με μια ηχητική εκπομπή του Mordechai Sones, για να μπορέσω να κοινοποίησω τις πληροφορίες σχετικά με το θάνατο πολλών ανθρώπων εδώ στο Ισραήλ που πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer για τη Covid-19.»

«Ωστόσο, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν φαίνεται να αναφέρθηκε από συστημικά μέσα ενημέρωσης.»

«Καλώ όλους να προσευχηθούν και να ζητήσουν από τον Κύριο να σταματήσει αμέσως αυτό το κακό πράγμα.»

Δείτε το βίντεο εδώ https://tinyl.io/3Upl

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 561


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα