Ιστορική αποκάλυψη του Πούτιν για τον Κομμουνισμό – Το ΒΙΝΤΕΟ της αλήθειας

Ιστορική αποκάλυψη του Πούτιν για τον Κομμουνισμό – Το ΒΙΝΤΕΟ της αλήθειας

21 Μαΐου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:116
Μοίρασέ το

 

“Τα μέλη της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης, που τουλάχιστον το 85% από αυτούς ήταν Εβραίοι, «καθοδηγούνταν από λάθος ιδεολογικές θεωρίες, καθώς συλλάμβαναν και καταπίεζαν (ορθόδοξους) Εβραίους, ορθόδοξους χριστιανούς, μουσουλμάνους και μέλη άλλων θρησκείες».

Βέβαια τον χειρότερο διωγμό υπέστησαν οι χριστιανοί, καθώς ο Κομμουνισμός προωθεί την αθεΐα, καταπολεμώντας ακόμα και Εβραίους, όταν δεν την δέχονται (βλ. σήμερα αριστερούς Εβραίους στην Αμερική, οι οποίοι βρίσκονται σε αντιπαράθεση με τους δεξιούς ορθόδοξους Εβραίους του Ισραήλ).

 

Από την μιαρή μήτρα του εβραιοσιωνισμού, γεννήθηκε ο Κουμμουνισμός… το ίδιο λεπρασμένος με την μήτρα που τον γέννησε.

Αυτός έχει υποτάξει την ανθρωπότητα στα νοσηρά του σχέδια.

 

Την προσπάθεια ολοκληρωτικής υποταγής όλων των λαών στους μιαρούς εβραιοσιωνιστές, ζούμε σήμερα με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Όταν και ο τελευταίος εβραιοσιωνιστής – σατανιστής – Καμπαλιστής, εξαφανιστεί από προσώπου γης, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τι είχε δηλώσει ενώπιον Εβραίων…

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ένα βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο youtube πριν από τέσσερα χρόνια, αναφέρεται στην Σοβιετική Ένωση και τον Κομμουνισμό, κάνοντας μια ιστορική αποκάλυψη.

Αποκάλυψη βέβαια για όσους δεν γνώριζαν πως υπάρχει άρρηκτη σχέση μεταξύ συγκεκριμένων Εβραίων και του Κομμουνισμού.

«Η σύνθεση της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν 80-85% εβραϊκή», δήλωσε τότε ο Πούτιν κατά την διάρκεια επίσκεψης στο Εβραϊκό Μουσείο.

Ο Πούτιν συνέχισε, λέγοντας ότι τα μέλη της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης, που τουλάχιστον το 85% από αυτούς ήταν Εβραίοι, «καθοδηγούνταν από λάθος ιδεολογικές θεωρίες, καθώς συλλάμβαναν και καταπίεζαν (ορθόδοξους) Εβραίους, ορθόδοξους χριστιανούς, μουσουλμάνους και μέλη άλλων θρησκείες».

Βέβαια τον χειρότερο διωγμό υπέστησαν οι χριστιανοί, καθώς ο Κομμουνισμός προωθεί την αθεΐα, καταπολεμώντας ακόμα και Εβραίους, όταν δεν την δέχονται (βλ. σήμερα αριστερούς Εβραίους στην Αμερική, οι οποίοι βρίσκονται σε αντιπαράθεση με τους δεξιούς ορθόδοξους Εβραίους του Ισραήλ).

«Ευτυχώς, αυτά τα ιδεολογικά γυαλιά και οι λανθασμένες ιδεολογικές αντιλήψεις κατέρρευσαν», είχε συμπληρώσει ο Πούτιν.

Για την ιστορία, η πρώτη σοβιετική κυβέρνηση, το Συμβούλιο των Λαϊκών Επιτρόπων, συγκροτήθηκε το 1917 και περιλάμβανε 16 ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων του προέδρου Βλαντιμίρ Λένιν, του επικεφαλής εξωτερικών υποθέσεων Λέον Τρότσκι και του Τζόζεφ Στάλιν, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την Λαϊκή Επιτροπή των Εθνικοτήτων., αναλαμβάνοντας τα ηνία, μετά τον θάνατο του Λένιν, βάζοντας να δολοφονήσουν στο Μεξικό τον Τρότσκι.

 

Και οι τρεις ήσαν Εβραίοι.

 

 

Πηγή

Προβολές : 116


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.