Καθαρή Γενοκτονία…Σε ανύποπτο χρόνο δημοσιεύτηκε οτι θα μας σκοτώσουν με τεχνητούς ιους και τα σκευάσματα τους.

Καθαρή Γενοκτονία…Σε ανύποπτο χρόνο δημοσιεύτηκε οτι θα μας σκοτώσουν με τεχνητούς ιους και τα σκευάσματα τους.

8 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,228
Μοίρασέ το

Παρουσιάζοντας το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ πρόσωπο του ο Μητσοτάκης δεν θα διστασει  να κυνηγήσει ανελέητα οσους δεν εμβολιάζονται..στρέφοντας Κοινωνικές ομάδες εναντίον του και κατα της Κυβερνητικής πολιτικής ..

Η λύσσα τους εχει κυριεύσει…..γιατι τον πιέζουν τα Νεοταξίτικα  αφεντικά του..

Όλα τα ντοκουμέντα βοούν για το σχέδιο των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ – ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΏΝ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΠΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Απορώ που ακόμα υπάρχουν ανενημέρωτοι και αδιάφοροι να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και να προστατευθούν.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Όταν παρουσιάζω σε φίλους και συγγενείς στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και μου απαντούν πως δεν θέλουν να γνωρίζουν, ή πως αυτά είναι συνωμοσιολογίες, τότε… ΚΟΒΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.

Η Δημοσιοποίηση δημοσιευμάτων εκδόσεων και video που αποκαλύπτονται τα σχεδια των Νεοταξιτων για ΜΕΙΩΣΗ Πληθυσμού και ελεγχο των πολιτων με την παράλληλη αυξηση ΘΑΝΑΤΩΝ μετα τον εμβολιασμο και των παρενεργειών δείχνουν οτι ΖΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ…

Μας σκοτώνουν χωρις συμβατικά οπλα προς το παρόν με τα χημικά σκευάσματα τους ..εχοντας ομολογήσει οτι οι πολίτες γίνονται ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ εως το 2023 χωρις να εχουν ευθύνες οι Φαρμακευτικές για θανάτους και Παρενέργειες

Οι θάνατοι καθημερινά μετα το μπόλι αυξάνονται οπως και ο θυμός ..Μετατρέπεται σε ΟΡΓΗ που θα ξεσπάσει…

Η Κυβέρνηση που εκτελεί εντολές Εξολόθρευσης πληθυσμού θα επαναφέρει το φράξιμο της ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ με τις μάσκες και αλλους περιορισμούς για να εκβιάσει ακομη περισσότερο και να διχάσει τους πολίτες..

Θα χρησιμοποιήσει τους εμβολιασμένους κατα των ΥΓΕΙΩΝ πολιτών τους ανεμβολίαστους…

Παρουσιάζοντας το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ πρόσωπο του ο Μητσοτάκης δεν θα διστασει  να κυνηγήσει ανελέητα οσους δεν εμβολιάζονται..στρέφοντας Κοινωνικές ομάδες εναντίον του και κατα της Κυβερνητικής πολιτικής ..

Η λύσσα τους εχει κυριεύσει…..γιατι τον πιέζουν τα Νεοταξίτικα  αφεντικά του..

Οι επιχειρηματίες μετα την προτροπή του Κούλη εκβιάζουν τους εργαζόμενους με απολύσεις αν δεν εμβολιαστούν….

Καποια καταστήματα εχουν καταλάβει το επικίνδυνο στην υπόθεση και δεν δέχονται εμβολιασμένους..τα περισσότερα δέχονται μικτούς και ελάχιστα μονο εμβολιασμένους..

Η αγορά καταρρέει..

Την οργή απο τους θανάτους των εμβολιασμένων εχουν σχεδιάσει να την σπάσουν βάζοντας διχόνοια μεταξύ εμβολιασμενων-ανεμβολίαστων που θέλουν να καταλήξει σε ΕΜΦΥΛΙΟ και Ρουφιανοκαρφωματα…για να την γλυτώσουν τα Πολιτικά Καθάρματα που εκτελουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας

Στην 1η κάρτα βλέπουμε τους καταγεγραμμένους θανάτους στην Ευρωπαική βάση Δεδομένων  απο τους εμβολιασμένους…στο Video που ακολουθεί ειναι πληροφορίες απο το Pro News για παρενεργειες απο τους εμβολιασμούς στην Χώρα μας.

Επίσης η ερευνα του καθε πολίτη έπρεπε να ειχε γινει πριν την απόφαση του για εμβολιασμο με πειραματικά εμβόλια και σταθμίζοντας τα σχέδια που εχουν δημοσιευτεί σε ανύποπτο χρόνο.

Τα ψέματα τους αποκαλύπτονται το ενα μετα το αλλο..

Ποσος καιρός πέρασε που μας ελεγε ο Κούλης οτι δεν ειναι υπερ των διαχωρισμών και τωρα ετοιμάζει Φυλακίσεις ανεμβολίαστων και αλλα ..

Και απο εδω και κατω είναι Δημοσιεύματα & εκδόσεις που οι Νεοταξίτες αποκαλύπτουν το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τους σχεδιο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ και ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…με την μετατροπή των πολιτών σε εργαλεία τους σκλάβους υπο πλήρη ελεγχο και δυνατότητα θανάτου τους κατ επιλογήν τους..

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ..ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!

Και ολα αυτά τα επιβεβαίωσαν στο event 201 στις 19/10/2019 .https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Επιβεβαίωση και απο τον πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer oτι με τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν!! “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Επιβεβαίωση απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Επιβεβαίωση απο τον Νομπελίστα Ιολογο Μοντανιε οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και μάλιστα εξηγεί πως θα πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι..Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

Το Ιδρυμα ΡΟΚΦΕΛΕΡ τα ειχε “προβλέψει” απο το 2010…Πανδημια έλεγχος πολιτών μάσκες…Καραντίνες κλπ.

ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ..

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,228


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα