Και οι εκλογές με πολλαπλά “κλειδώματα”... ;

Και οι εκλογές με πολλαπλά “κλειδώματα”... ;

17 Μαρτίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:460
Μοίρασέ το

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου: “Ας αγρυπνούμε. Ροκανίζεται από πολιτικά και “άλλα” τρωκτικά   το μέλλον της πατρίδος μας. Συνεπώς και το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας, των μελλοντικών γενεών!”

 

Στο πραγματικά εξαίρετο άρθρο και στις προτάσεις σωτηρίας που προτείνει η αγαπητή φίλη  Ελληνίδα, Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Αναρωτιέμαι όμως, πόσοι είναι ΑΠΟΦΑΣΜΕΝΟΙ, να πράξουν σύμφωνα με τα γραφόμενά της.

Πόσοι θα σηκωθούν από τα πληκτρολόγια, όπου η αντίσταση είναι ανέξοδη και θα βγουν πόρτα – πόρτα να πράξουν τα δέοντα.

Αναρωτιέμαι πόσοι είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, να τα βάλουν όχι με τις πολιτικές συμμορίες, γιατί κι αυτές πιόνια είναι, όπως είναι και η “δικαιοσύνη” και οι ηγεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας,  αλλά με τον πραγματικά αθέατο – θεατό πλέον για πολλούς, ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…. ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τι ωραία που τα κατάφεραν! Διακόσια -200!- χρόνια από την πιο ένδοξη στιγμή της νεότερης ιστορίας μας κι ενώ θα έπρεπε το έθνος μας να ακτινοβολεί και να “θαμπώνει” την Οικουμένη και να φτερουγάει προς νέες υψηλές κορυφές πνευματικής και υλικής δημιουργίας, “αυτοί” (οι γνωστοί πλέον) τα κατάφεραν να είμαστε “θολωμένοι”, φυλακισμένοι και κατηφείς, μέσα στην οργή και την αγωνία για το αύριο το προσωπικό και για το αύριο της πατρίδος μας.

Ας κάνουμε “ηρωϊκή” έξοδο όπως οι Μεσολογγίτες σε τούτη τη σημαδιακή μέρα του Ευαγγελισμού και της Επανάστασης του Γένους. Δε βλέπω άλλη οδό, για να ανασάνουν λίγο οι ψυχές μας και να κοιτάξουν λίγο επάνω, προς το φως, το υλικό και το θείο. Μήπως και γλυκοχαράξει μέσα μας μια αχτίδα του και αλλάξει τη  ζωή μας που κάποιοι τη θέλουν  μουντή και φοβισμένη.

Τι ωραία  τα κατάφεραν! Τι ωραία ξέρουν να στήνουν το κάθε παιχνίδι τους ώστε εμείς πάντα οι χαμένοι, ο λαός. Και ιδού βιασμοί και (η απόλυτη φρίκη!) παιδοβιασμοί και ιδού στημένες  “εμφύλιες μάχες” σε πλατείες… Όλα ισχυρά νοο-ναρκωτικά για  πλήθος ανθρώπων, που εκχέονται στο νου τους από τις βραδυνές τηλεοπτικές συχνότητες. Προστέθηκαν και οι εν όψει εκλογές και το “γλυκό” των ελληνονεοταξιτών, πικρό σαν δηλητήριο στην ψυχή του λαού, ήρθε κι έδεσε.

Έδεσε το δηλητηριώδες γλυκό και ήρθε σε τριτεύουσα προσοχή η απώλεια της πατρίδος που μεθοδεύεται πολύ προσεκτικά, υπό τις οδηγίες και την εντολή  της νεοταξικής ηγετικής κάστας της Γερμανίας και, σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο, της παγκόσμιας. Και η οποία προχωρά με τόσο προφανείς και εξώφθαλμες μειοδοσίες (καραμπινάτες προδοσίες) των συμφερόντων του έθνους μας, που απορώ πώς οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες που τις επιτελούν ελπίζουν ότι θα ξεφύγουν της επερχόμενης και συσσωρευμένης οργής των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Όσοι, λοιπόν,  είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, δύο επιλογές απλώνονται μπροστά μας. Η βρίσκουμε τρόπους να σταματήσουμε τις προδοσίες τους (ελληνοτουρκικά, μεταναστευτικό, δημογραφικό, ψευτοπανδημία) εδώ και τώρα ή πολύ σύντομα κλαίμε  επάνω στα ερείπια της πατρίδος μας.

Όπως κλάψαμε και κλαίμε (αλλά σε σαφώς μικρότερης κλίμακας εθνική ζημιά) πάνω στα ερείπια των δικαίων του έθνους μας, που πουλήθηκαν στους Σκοπιανούς : όνομα, γλώσσα, εθνότητα και επομένως Ιστορία, από τον ανεκδιήγητο  Τσίπρα, αλλά με πλήρη συμμετοχή (και η ανοχή συμμετοχή είναι) όλων των μελών της Βουλής των “Ελλήνων”. Αλλά πρέπει εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ να πάρουμε πίσω ό,τι πουλήθηκε. Και θα το πάρουμε διότι, θείω και Ιστορικώ δικαίω, μας ανήκει.

Τώρα το “παιχνίδι” της προδοσίας είναι πιο χοντρό, πιο άγριο και το αποτέλεσμα άμεσο.  Είναι εσχατολογικής φύσεως και αφορά το Αιγαίο μας και την ίδια την επιβίωση μας  ως  έθνους και φυλής Ελλήνων. Ως προς το Αιγαίο πρόκειται για παραχώρηση του προς συγκυριαρχία και συνεκμετάλλευση (πιθανόν με τη μορφή συνομοσπονδίας) με τους Τούρκους από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικότερα.

Το διανοείσθε, ω φιλογενείς, (κατά πολύ εύστοχη προσφώνηση που την καθιέρωσε  γνωστός δημοσιογράφος και ιστορικός συγγραφέας)κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε με μια διμερή ελληνοτουρκική συνθήκη (υπό την εγγύηση  αρχουσών χωρών  της ΝΤΠ) που να γράφει πως ό,τι βρίσκεται ανατολικά του 25ου μεσημβρινού χαρακτηρίζεται ως “ενδιάμεση περιοχή” μεταξύ Ελλάδος Τουρκίας στην οποία η Τουρκία, όπως και η Ελλάδα έχουν ζωτικά συμφέροντα. 

Επί το αληθέστερο, ως  “γκρίζα ζώνη”! Και ως τέτοια, μη ανήκουσα ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Τουρκία, αλλά διαφιλονικούμενη και από τις δύο.  Χάριν δε της “ειρήνης” αποφασίστηκε από τις δύο χώρες το “ενδιάμεσο” αυτό έδαφος αυτό με ό,τι βρίσκεται υπεράνω αυτού (δηλαδή τους Έλληνες κατοίκους και τα υπάρχοντα τους!) να ανακηρυχθεί  ως “ενδιάμεση  περιοχή” και οι “Μητροπολιτικές” χώρες  Ελλάδα και Τουρκία, να έχουν ομοσπονδιακή συνδιοίκηση και συνεκμετάλλευση σε αυτήν την “περιοχή”. Πρωτοποριακά και πρωτόγνωρα πράγματα!

Το θεωρείτε ακραίο αυτό το σενάριο; Ίσως δεν είναι!  Σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να εξετάζουμε τα ακραία σενάρια παρά να μας πιάνει στον ύπνο ο κάθε Μητσοτάκης και η κάθε Μέρκελ. Βιώσαμε εμείς οι Έλληνες  από τον 20ο αιώνα  ως τώρα  τι σημαίνει  μεθοδικότητα και απληστία Γερμανών. Τίποτα δεν είναι “ακραίο” όπου και όταν υπεισέρχονται τα συμφέροντα και ο δεσποτισμός τους. Και μάλιστα, με την Ελλάδα  να βρίσκεται επί δεκαετίες υπό την κατοχή γερμανοϋπήκοων κυβερνήσεων.

Βέβαια, επειδή φοβούνται τις αντιδράσεις των ΕΛΛΗΝΩΝ, θα το εμφανίσουν ως τετελεσμένο τις παραμονές  της υπογραφής αυτής ή παρόμοιας ελληνοτουρκικής συμφωνίας, που μπορεί να μας έρθει και  μέσω Χάγης, ενώ ως εκείνη τη στιγμή οι προσχηματικές διαπραγματεύσεις (ας μην αυταπατώμεθα,  έτοιμη θα την πάρουν τη συμφωνία, γραμμένη από τους Γερμανούς) διεξάγονται κάτω από ακραία  αδιαφάνεια, με κεντρικό τάχα  θέμα  την ειρηνική διευθέτηση των “διαφορών”, έστω και με συνυποσχετικό προς Χάγη.

Ακολουθείται η ίδια ακριβώς μεθοδολογία χειραγώγησης “πληθυσμών”  που εφαρμόστηκε και στην θλιβερή για την Ελλάδα συμφωνία των Πρεσπών. Αδιαφάνεια των συνομιλιών-αποκοίμισμα (ότι τάχα  διαπραγματεύονταν  μόνον το όνομα)-ξαφνική εμφάνιση της συμφωνίας- εξαγορά βουλευτών- έγκριση της από τη Βουλή-εκλογές. Σε αυτό το τελευταίο βήμα, τις εκλογές, διαφοροποιούνται τα σχέδια Α και Β, όπως θα δούμε παρακάτω.

Αυτήν τη νέα,  άνευ ιστορικού προηγούμενου, προδοσία θεωρώ ότι θα την εξελίξουν βάσει δύο καλά μελετημένων σχεδίων, Α και Β. Το Α περιλαμβάνει το σχεδιασμό η προδοσία να συντελεστεί μετά τις εκλογές ώστε η ευθύνη να διαχυθεί  σε όλα  τα κόμματα της νεοεκλεγείσας Βουλής, από τα οποία τα μεν έχουν συμφωνήσει προεκλογικά να συγκυβερνήσουν  και να συμπράξουν σε αυτό το έγκλημα,  τα δε (το εξής ένα, το ΚΚΕ) να  “απέχει” από την ψηφοφορία. 

Αν μόλις μας εμφανίσουν την άξια για Γουδί συμφωνία αντιδράσουμε, οι  συγκυβερνώντες Συριζαίοι , οι  μπαχαλάκηδες και όλο το ύπουλο αριστερο/αναρχικό παραπολιτικό φάσμα,  όλα τα  Σορο-επιδοτούμενα ανθελληνικά περιτρίμματα, όλες οι “επίλεκτες” αστυνομικές δυνάμεις και η Seebrig, (ειδικό πολυεθνικό στρατιωτικό σώμα προς καταστολή εξεγέρσεων) και όλοι οι “εμπειροπόλεμοι” αλλογενείς  οπλισμένοι με πολεμικά ντουφέκια  θα μας επιτεθούν.

Αν  αφήσουμε, λοιπόν, τα  ελληνοτουρκικά να εξελιχθούν  έτσι, θα είμαστε και χαμένοι και δαρμένοι. Αλλά και ηλίθιοι, συγγνώμη για την έκφραση.

Συνεπώς “ας κόψουμε  το λαιμό μας” να σκεφτούμε με ποιους τρόπους   θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε  εκ των προτέρων και όχι εκ των υστέρων, αυτήν  την  ολέθρια συμφωνία. 

Παίρνω την τόλμη και την ευθύνη να προτείνω τρεις τρόπους, είτε τους χαρακτηρίσετε άμυνας  είτε επίθεσης  προς το ανθελληνικό σύστημα που μας σπρώχνει από γκρεμό σε γκρεμό και από απώλεια σε απώλεια.

1ος. Έξοδος όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ προς τον ελληνικό λαό ώστε να τον πείσουμε να μην ψηφίσει συστημικά κόμματα, που μετά τις εκλογές θα συμπράξουν μεταξύ τους άμεσα, ή έμμεσα (“μετακινήσεις” βουλευτών, λευκή ψήφος, αποχή!) για να μεταβιβαστεί το μισό Αιγαίο σε Τουρκία-Γερμανία.

Καλό θα ήταν να μην πάει κανένας Έλληνας να ψηφίσει  ώστε να απονομιμοποιηθεί αυτό το σάπιο, ανθελληνικό σύστημα, αλλά επειδή αυτό είναι εντελώς αδύνατον και επειδή οι κρατούντες  είναι αποφασισμένοι να μας διαφεντεύουν έχοντας ψηφιστεί  έστω και από το 10-15% του ελληνικού λαού, αυτή τη φορά φρονώ ότι όλοι πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε. Είναι και η απλή αναλογική που βοηθάει να επιτύχουμε αυτό που θα φανεί παρακάτω.

Θα πρέπει, ανεξάρτητοι από κόμματα ΕΛΛΗΝΕΣ να κάνουμε έναν κατάλογο των γνησίως πατριωτικών κομμάτων, από το πιο δυνατό ως το πιο αδύνατο. Θα τον δημοσιοποιήσουμε κι αν υπάρξουν  ενστάσεις σε αυτόν τον κατάλογο, επωνύμως και με στοιχεία, τότε θα διαγράψουμε κόμμα που τυχόν μπήκε, ως μη όφειλε,  στον κατάλογο. Αλλά, ευθύς εξ αρχής, τα κριτήρια μας για το ποιο  είναι ένα γνησίως πατριωτικό κόμμα θα πρέπει να είναι αρκετά στενά*.

Και αφού  τον συντάξουμε, όλοι εμείς που δεν ανήκουμε σε κόμματα αλλά αγαπάμε την Ελλάδα πιο πολύ από τον εαυτό μας,  θα αποτελέσουμε την προεκλογική στρατιά των πατριωτικών κομμάτων.  Σπίτι-σπίτι, πόρτα-πόρτα και πλατεία-πλατεία. Αν είμαστε ως τότε “κλειδωμένοι” σωματικά, εκτός από πολιτικά, σίγουρα θα βρούμε τρόπους επικοινωνίας ώστε να εξουδετερώσουμε τον φυσικό εγκλεισμό. (Όμως, το… “ως τότε” είναι θηλιά αυτοκρεμάσματος για το σύστημα και το κυβερνών κόμμα).

Και ξέρετε κάτι; Πιο πολύ έλκει κάποιος την εμπιστοσύνη του Έλληνα,  (έχουμε φτάσει στο σημείο να μην εμπιστεύεται κανένας κανέναν!) αν εντελώς ακομμάτιστα του πει: “πάρε αυτόν τον κατάλογο  και ψήφισε όποιο κόμμα θέλεις.  Έχουν κριθεί  με αυστηρά κριτήρια (και θα επισυνάπτουμε κείμενο με τα κριτήρια εν περιλήψει) και χαρακτηριστεί γνησίως πατριωτικά. Αλλά, προς θεού και προς σωτηρία της πατρίδας, μην ψηφίσεις  αυτά που μας έχουν σκοτώσει και ετοιμάζονται τώρα  και να μας θάψουν”.

2ος. Μια αντιπροσωπεία αυτών των γνησίως πατριωτικών κομμάτων  συνεδριάζει και  γράφει  από κοινού μια τόσο δυνατή  επιστολή-προειδοποίηση  προς τους επίδοξους προδότες:  Μητσοτάκη, Τσίπρα, Γεννηματά,  Κουτσούμπα (με την ένοχη ανοχή του) αλλά  και Βαρουφάκη, Τράγκα, Βελόπουλο  (ως πιθανώς συμμετεχόντων στην επόμενη Βουλή), όπου όλοι αυτοί μεν θα χάσουν τον ύπνο τους , οι δε Έλληνες θα πεταχτούν από τον ύπνο τους! Μια “ειδική” επιστολή πρέπει επίσης να σταλεί   προς την Ηγεσία των Ε.Δ.  Ελλάδος.

Παρατηρούμε  τι πράττουν και τι λένε σήμερα στη Βουλή οι αρχηγοί των άκρως αρχηγικών  συστημικών κομμάτων  και εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα για το τι θα πράξουν στην επερχόμενη προδοσία.  Αγνοήστε το τι  θα πουν προεκλογικά ή τι λένε τώρα όσα δε είναι στη Βουλή π.χ. ο Τράγκας.  Δυνατή αντιπολίτευση έκανε στο Μητσοτάκη, αλλά όχι και τόσο ανυστερόβουλη.  Έριξε όλη τη μομφή  στον Μητσοτάκη, ώστε να σώσει τη ΝΔ, τον βασικό στυλοβάτη του συστήματος.

Δε ρώτησε ποτέ τους βουλευτές της  “γιατί κρατάτε έναν τέτοιο πρωθυπουργό στη θέση του, λαμβάνοντας έτσι ο καθένας σας προσωπικά ακέραιο μερίδιο ευθύνης για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας;” Επειδή όμως η Ν.Δ. δε σώζεται με τίποτα, ανέλαβε προσωπική δράση ώστε να τη “σώσει” μετά από τις εκλογές.  Είναι συνεπώς εμβόλιμο αγκάθι  στην παρούσα υπερκρίσιμη κατάσταση στην οποία  βρίσκεται η Ελλάδα, που πρέπει άμεσα και ολοκληρωτικά να αποτινάξει όλο αυτό το σαρκοφάγο σύστημα από πάνω της.

Πότε τα συστημικά κόμματα αποκάλυψαν προεκλογικά σ’ εμάς το λαό  τις αληθινές προθέσεις τους ; ΠΟΤΕ! Πάντα κυριαρχεί το ψέμα , τα μεγάλα ωραία λόγια και τόση απάτη  ώστε  οι κατάμαυρες προθέσεις  να εμφανίζονται ως πάλλευκες ελπίδες. (Όλα αυτά  τους τα επιτρέπει το Σύνταγμα, αφού δεν υπάρχει πρόβλεψη ο λαός  να  τους ανακαλεί από την εξουσία αν τον εξαπάτησαν, τον έκλεψαν, τον τυράννησαν…) 

Ωστόσο, αν ευκολοπιστήσουμε και αυτή τη φορά, θα προδοθούμε έως θανάτου, έως ότου η Ελλάδα κι εμείς μαζί της  λιανιστούμε  από τον Γερμανοτουρκικό χασαπομπαλτά.

3ος.  Όλα  τα αντιστασιακά και ορθόδοξα κινήματα και ιστοσελίδες, πχ. οι Εθνικοί Φύλακες, ο Ιερός Λόχος, η Ενωμένη Ρωμιοσύνη και όποια άλλη ομάδα ή σύλλογος (ακόμα και  της  άνω Αγουλινίτσας!), να προσχωρήσουν  στο  προεκλογικό μέτωπο ενημέρωσης των Ελλήνων. Μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί, επειδή  δεν προτείνουμε συγκεκριμένο κόμμα, παρά μόνον: καμία ψήφος στα συστημικά κόμματα, αλλά κάθε ψήφος Έλληνα σε γνησίως πατριωτικό  κόμμα. Έτσι θα φανεί και ποιοι πατριωτικοί σύλλογοι, ομάδες ή κινήματα είναι γνήσια και δεν έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους θέσεις και προνόμια, διά της προσκολλήσεως τους σε κάποιο συστημικό κόμμα.

Πέρα από αυτές  τις  αποτελεσματικές “επιθέσεις” στους συντελεστές της προδοσίας,  η κάθε μία με κάποιο  ποσοστό συμβολής στην τελική νίκη, κάνω έκκληση σε όλους τους αληθινούς πατριώτες να  καταθέσουν δημόσια τη δική τους  σκέψη. Όχι όμως να μας “πνίξουν”  με πληθώρα  άστοχων ιδεών, προς διάσπαση της προσπάθειας. Και ο τυχόν “σκοτεινός” λόγος σίγουρα από κάποιους ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταγγελθεί. Και θα παραμεριστεί οριστικά και αυτός και ο εκφορέας του.

Ας δούμε τώρα εν συντομία το σχέδιο Β, που είναι πιο δύσκολο για μας και πιο εύκολο για τους σχεδιαστές του, αλλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα γι’ αυτούς:  ότι θάβεται όλο το Μητσοτακέικο. Δεν ξέρω σωματικά, πολιτικά πάντως θάβεται.

Το σχέδιο, ως προς τον επικοινωνιακό και ουσιαστικό βηματισμό του είναι το ακριβώς το ίδιο με αυτό των Πρεσπών, όπως εκτέθηκε πιο πάνω.  Μετά την προδοτική συμφωνία προκηρύσσονται αμέσως εκλογές, ώστε η δήθεν οξύτατη  αντιπαράθεση μεταξύ των συστημικών κομμάτων να ελκύσει όλη την προσοχή του λαού και επί πλέον να τον πολώσει.  Και “καληνύχτα” Αιγαίο.

Ωστόσο το μεγάλο μειονέκτημα του σχεδίου Β είναι ότι “τελειώνει” πολιτικά όλο το Μητσοτακέικο , επειδή ο πρωθυπουργός θα έχει την αποκλειστική ευθύνη όλων των χειρισμών. Αυτό είναι μεγάλη “παράπλευρη απώλεια” για τη Γερμανία και μάλλον δε θα την αποτολμήσει. Εκτός αν έχει συμφωνηθεί να τους βολέψουν σε υψηλότερα ευρωπαϊκά ή απλώς “οικονομικά”  πόστα.

Τελειώνοντας, έχω να πω ότι αν δεν τους βγει η συμφωνία Ελλάδος-Τουρκίας, πάντα χάριν της “ειρήνης”, τότε οι Ε.Δ. πρέπει άμεσα και προσεκτικά να ετοιμαστούν για πόλεμο. Θα ήταν ευκταίο, τα πατριωτικά κόμματα ως ενιαίος προ-  ή μετ-εκλογικός συνασπισμός να βρίσκονται στην κυβέρνηση.

Όμως οι  Τούρκοι,  μπορεί να μας επιτεθούν όταν δε θα υπάρχει κυβέρνηση, δηλαδή όταν η κυβέρνηση θα είναι υπηρεσιακή προς διενέργεια εκλογών. Εκτός αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρατήσει  αυτό το ρόλο για τον εαυτό της. Αλλά και τότε θα έχει ακεραία την ευθύνη (μαζί με τις ΕΔ), αν… αντί για ένα νικηφόρο πόλεμο “μαγειρέψει” ένα θερμό επεισόδιο, αλά Ίμια. Και επιβάλλει έτσι τη συμφωνία με την Τουρκία που θέλει η Γερμανία.

Ας αγρυπνούμε. Ροκανίζεται από πολιτικά και “άλλα” τρωκτικά   το μέλλον της πατρίδος μας. Συνεπώς και το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας, των μελλοντικών γενεών!

 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

 

*Επόμενο άρθρο: “Ποια είναι τα  κριτήρια  ότι ένα κόμμα είναι γνησίως πατριωτικό;”

 

 

Προβολές : 460


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα