Καρδιακές φλεγμονές μετά από εμβόλια – Οι αριθμοί εκθέτουν τον Φάουτσι και τους ομοίους του – Ανατρεπτική έρευνα

Καρδιακές φλεγμονές μετά από εμβόλια – Οι αριθμοί εκθέτουν τον Φάουτσι και τους ομοίους του – Ανατρεπτική έρευνα

13 Αυγούστου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:261
Μοίρασέ το

 

Τόσο η μυοκαρδίτιδα όσο και η περικαρδίτιδα μπορούν να προκαλέσουν χρόνια προβλήματα στην καρδιά ή ακόμα (σπανιότερα) να οδηγήσουν στον θάνατο.

Οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι που σχετίζονται με τη μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο παραμένουν ΑΓΝΩΣΤΟΙ και απαιτούνται μεγαλύτερες μελέτες με περισσότερη παρακολούθηση.

Άντε λοιπόν… τρέξτε να κάνετε το μπόλι κι εσείς και τα παιδιά σας…
Όσο υπάρχει έστω και ένας που θέλει να κάνει το μπόλι, θα υπάρχουμε πολλοί που θα προειδοποιούμε για τις σοβαρές παρενέργειες…
Καλλιόπη Σουφλή
Οι παρενέργειες των εμβολίων που σχετίζονται με την καρδιά φαίνεται να είναι πολύ συχνότερες από ότι μας λένε.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη μεγάλη έρευνα που διεξήγαγε καιδημοσίευσε το περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης (JAMA), με ειδικούς στον τομέα της υγείας να κρούουν το «καμπανάκι» για τα περιστατικά καρδιακών φλεγμονών ακόμα και σε μικρές ηλικίες.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID είναι μεν σπάνια – αλλά η νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στο Journal of American Medical Association απεικονίζει μία πολύ πιο ανησυχητική συχνότητα στην εμφάνισή τους.

«Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα μετά το εμβόλιο φαίνεται επίσης ότι αντιπροσωπεύουν δύο διακριτά σύνδρομα», δήλωσε ο Δρ George Diaz.

Ο Diaz και οι συνεργάτες του εξέτασαν2.000.278 ηλεκτρονικούς ιατρικούς φακέλους ατόμων που έλαβαν τουλάχιστον ένα εμβόλιο COVID.

Τα αρχεία, που ελήφθησαν από 40 νοσοκομεία στην Ουάσινγκτον, το Όρεγκον, τη Μοντάνα και την Καλιφόρνια, έδειξαν ότι 20 άτομα είχαν μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο (1,0 ανά 100,000) και 37 είχαν περικαρδίτιδα (1,8 ανά 100,000).

Ο αριθμός αυτός είναι σαφώς μεγαλύτερος από τη συχνότητα του 4.8 στο 1.000.000, για την οποία κάνει λόγο το CDC.

Τόσο η μυοκαρδίτιδα όσο και η περικαρδίτιδα μπορούν να προκαλέσουν χρόνια προβλήματα στην καρδιά ή ακόμα (σπανιότερα) να οδηγήσουν στον θάνατο.

Σύμφωνα με την Tracy Høeg, γιατρό, επιδημιολόγο και ερευνήτρια στο UC Davis, τα αποτελέσματα της μελέτης JAMA είναι εντυπωσιακά, καθώς τα πρόσφατα ποσοστά συσχετίζονται με τον εμβολιασμό και όχι τις παρενέργειες από τον ιό!

«Ένα σημαντικό πράγμα θα έλεγα είναι ότι ο ίδιος ο COVID δεν φαίνεται να συσχετίζεται με μια αύξηση», σημείωσε στο παρακάτω tweet της, ξεκαθαρίζοντας, για να προλάβει τους διάφορους “καλοθελητές”, ότι είναι αντιεμβολιάστρια, αλλά πλήρως εμβολιασμένη.

Από τη σχετική έρευνα προέκυψε ότι ο μέσος μηνιαίος αριθμός περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας κατά την περίοδο πριν από το εμβόλιο τον Ιανουάριο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2021 ήταν 16,9 έναντι 27,3 κατά την περίοδο εμβολιασμού από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο του 2021.

Ο μέσος αριθμός περιστατικών περικαρδίτιδας κατά τις ίδιες περιόδους ήταν 49,1και 78,8.

Τα 20 εξεταζόμενα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας έλαβαν χώρα κατά μέσο όρο 3,5 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

11 εμφανίστηκαν μετά τη λήψη του εμβολίου Moderna και 9 μετά το Pfizer. 15 περιπτώσεις αφορούσαν και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις νεαρής ηλικίας (μέσος όρος τα 36 έτη).

Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι οι περικαρδίτιδες είναι πιο συχνές μετά τον εμβολιασμό με το παρασκεύασμα της Pfizer.

 

Οι αριθμοί ποτέ δεν λένε ψέματα και θυμίζουμε πως η έρευνα είναι επαρκώς εκτεταμένη (40 νοσοκομεία και πάνω από 2εκ. άτομα), μειώνοντας μοιραία το ποσοστό λάθους.

Υπάρχουν μάλιστα αναφορές από τους συγγραφείς της παραπάνω έρευνας που παραθέτουν και ορισμένα “χαμένα περιστατικά” καρδιακών φλεγμονών, επειδή κυρίως τα συμπτώματα αγνοήθηκαν από τους ίδιους τους ασθενείς ή δεν συμπεριλήφθηκαν καθόλου από τους θεράποντες ιατρούς στις ηλεκτρονικούς φακέλους υγείας!

 

Μυοκαρδίτιδες καιπαιδιά

 

Σε μία άλλη, μικρή σειρά περιστατικών που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στο JAMA στις 10 Αυγούστου, οι ερευνητές εξέτασαν 15 παιδιά που νοσηλεύτηκαν με μυοκαρδίτιδα μετά τη λήψη του εμβολίου του Pfizer. Τα αγόρια επηρεάζονταν συχνότερα μετά τη δεύτερη δόση.

Δεν υπήρξαν θάνατοι και όλοι εκτός από έναν ασθενή είχαν φυσιολογικά αποτελέσματα υπερηχοκαρδιογραφήματος κατά την παρακολούθηση 1 έως 13 ημέρες μετά την έξοδο από το νοσοκομείο.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ασθενείς δεν επηρεάστηκαν σημαντικά, ΑΛΛΑ οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι που σχετίζονται με τη μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο παραμένουν ΑΓΝΩΣΤΟΙ και απαιτούνται μεγαλύτερες μελέτες με περισσότερη παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του VAERS (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών. Εμβολίων στις ΗΠΑ), υπήρξαν 2.018 αναφορές στις ΗΠΑ για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα μετά από εμβόλια COVID, με 1.275 περιπτώσεις να αποδίδονται στην Pfizer, 667 περιπτώσεις με Moderna και 71 περιπτώσεις με εμβόλιο J & J’s COVID.

Μεταξύ των παιδιών ηλικίας 12 έως 17 ετών, έχουν αναφερθεί 406 αναφορές μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, με 402 περιπτώσεις να αποδίδονται στο εμβόλιο της Pfizer.

 

Πηγή

Προβολές : 261


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα