Καταγγελία Νοσηλευτή: «Ο εργοδότης μας απειλεί πως αν δεν κάνουμε το εμβόλιο θα μας απολύσει χωρίς αποζημίωση»

Καταγγελία Νοσηλευτή: «Ο εργοδότης μας απειλεί πως αν δεν κάνουμε το εμβόλιο θα μας απολύσει χωρίς αποζημίωση»

23 Δεκεμβρίου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:521
Μοίρασέ το

Ένα είναι το σίγουρο: Το εμβόλιο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό και είναι παράνομο και εκβιαστικό να απειλούνται εργαζόμενοι με απόλυση, αν έχουν επιφυλάξεις στο να το κάνουν, την ώρα, μάλιστα, που δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς σε σχέση με τις παρενέργειές του.

 

 

 

 

Ας είμαστε ρεαλιστές.

Θα παιχτούν στην πλάτη του λαού, πολλές παράνομες ενέργειες.

Δεν είναι μόνον αυτοί που μας κυβερνούν, που θ’ αλλάξουν νόμους και θα καταπατήσουν το Σύνταγμα. 

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.

Και μην σας κάνει εντύπωση, αν δείτε νόμους που θα πριμοδοτούν τους εργοδότες να προσλαμβάνουν ΜΟΝΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

Μην με ρωτήσετε τι είναι προτιμότερο: Το εμβόλιο και η δουλειά, ή η προστασία του σώματός σας και η διάθεσή του όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Είναι αποφασισμένοι να παίξουν τις ζωές ενός ολόκληρου λαού στο χρηματιστήριο του σατανισμού που υπηρετούν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Το ερώτημα είναι ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ;

ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ;

Θα έλεγα πως επείγει ένα ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΚΟ, ΣΤΕΛΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ  ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ.

Από την άλλη πλευρά όμως αυτό το ΚΙΝΗΜΑ, που θα στραφεί;

Πώς θα πολεμήσει;

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ  ΓΥΝΑΙΚΑ “ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ”;

Δεν έχω λύσεις… 

Και πολύ φοβάμαι πως οι μέρες που έρχονται θα έχουν πόνο και βία…

Το δεδομένο είναι ένα: ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΒΑΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.

Ορφανοί από ΕΛΛΗΝΕΣ ηγέτες και θρησκευτικές μορφές ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, βαδίζουμε στα τυφλά.

Και μπορεί να ακούγεται τετριμμένο και πολυγραμμένο, αλλά… ΜΟΝΟΝ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΖΩΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Οι επερχόμενες εκλογές, θα φέρουν συγκυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ)… 

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ… 

ΕΜΕΙΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΝΤΑΣ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;;; 

 

 Πριν τους χειροκροτούσαν, τώρα τους απειλούν Σοκαριστική !

Νοσηλευτής τηλεφώνησε ανωνύμως σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέροντας πως στην κλινική του αλλά και σε άλλες ιδιωτικές κλινικές, οι ιδιοκτήτες απειλούν τους εργαζομένους με απόλυση χωρίς αποζημίωση, αν δεν κάνουν το εμβόλιο

Το γεγονός αυτό είναι φυσικά ΠΑΡΑΝΟΜΟ και συνιστά κατάφωρο ΕΚΒΙΑΣΜΟ!

«Ο εργοδότης μας απειλεί πως αν δεν κάνουμε το εμβόλιο θα μας απολύσει χωρίς αποζημίωση», κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο νοσηλευτής, παρεμβαίνοντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Όπως υπογράμμισε, το θέμα αρχίζει και επεκτείνεται σε πολλές ιδιωτικές κλινικές. Μάλιστα τόνισε πως αυτός θα κάνει το εμβόλιο, εντούτοις δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια σε αδικίες εις βάρος συναδέλφων του, τους οποίους, όπως είπε, χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια και τώρα απειλούνται με απόλυση λόγω αμφιβολιών που έχουν για το εμβόλιο.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, παρότι χαρακτήρισαν αντιδεοντολογική και παράνομη αυτή την απόφαση, ισχυρίστηκαν πως πλέον το εμβόλιο θα γίνει εμμέσως υποχρεωτικό, καθώς, σύμφωνα με τους ίδιους, κάθε επαγγελματική δράση θα χρειάζεται το πιστοποιητικό του εμβολιασμένου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ρωτούν διερευνητικά σε κλινικές, ποιοί νοσηλευτές και γιατροί θα κάνουν το εμβόλιο, ώστε να καταγραφούν στα κιτάπια του υπουργείου Υγείας.

Ένα είναι το σίγουρο: Το εμβόλιο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό και είναι παράνομο και εκβιαστικό να απειλούνται εργαζόμενοι με απόλυση, αν έχουν επιφυλάξεις στο να το κάνουν, την ώρα, μάλιστα, που δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς σε σχέση με τις παρενέργειές του.

 

 

Πηγή

Προβολές : 521


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα