ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ, ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ.  Νίκος Αντωνιάδης προς ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ: “Γονείς, μη τυχόν και υπογράψετε αυτό το φασιστικό έκτρωμα!”

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ, ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ. Νίκος Αντωνιάδης προς ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ: “Γονείς, μη τυχόν και υπογράψετε αυτό το φασιστικό έκτρωμα!”

6 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:970
Μοίρασέ το

Μας κυβερνούν, οι νοσταλγοί των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων

 

 
 
 
ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ…
 
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΤΟΥΣ.
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ – ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.
 
S.O.S. ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ Μ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

Οι νοσταλγοί των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων είναι ανάμεσά μας. Μας κυβερνάνε. 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η κατάπτυστη υπεύθυνη δήλωση που κάποια διεστραμμένα μυαλά στο υπουργείο “Παιδείας” αποφάσισαν να ζητήσουν από τους γονείς να υπογράψουν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τους ζητάνε να δηλώσουν “εάν συμφωνούν ή όχι με την απόφαση του παιδιού τους για κατάληψη του σχολείου“!!

Τους ζητάνε δηλαδή να υπογράψουν εάν συμφωνούν ή όχι με την παραβίαση του άρθρου 168 του Ποινικού Κώδικα περί “διατάραξης της λειτουργίας υπηρεσίας” από τα παιδιά τους!

Και να υπογράψουν ομολογία παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου κατά το άρθρο 360 του Ποινικού Κώδικα!!

Και το πάνε και ένα βήμα παραπέρα:

Τους ζητάνε να δηλώσουν εάν συμφωνούν ή όχι, γενικά, με “τον τρόπο αυτό διαμαρτυρίας“!!

Αδιανόητο:

Ξεκάθαρη δήλωση κοινωνικών φρονημάτων!!

Όταν η χούντα "καταργούσε" τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων - Κατιούσα

Αφήστε που είναι και γελοίοι. Γιατί το να ζητάς να υπογράψουν μία τέτοια δήλωση οι γονείς με τη μορφή της υπεύθυνης δήλωσης, δηλαδή με ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση που βεβαιώσουν “ψευδή γεγονότα”, δείχνει (και) τεράστια ηλιθιότητα. “Γεγονός” είναι αυτό που ζητάτε να βεβαιώσουν οι γονείς, άσχετοι;

Γονείς, μη τυχόν και υπογράψετε αυτό το φασιστικό έκτρωμα!

 

Προς Νίκη Κεραμέως:

Αντί να ζητάς από τους γονείς να υπογράψουν δηλώσεις “κοινωνικών φρονημάτων”, υπόγραψε πρώτα εσύ τη δήλωση που σου έχω ζητήσει για λογαριασμό τους, ότι η μάσκα δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία και τη ζωή των παιδιών τους και ότι αναλαμβάνεις την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη σε περίπτωση που υποστούν οποιαδήποτε βλάβη της υγείας τους ή πεθάνουν, όπως ακούμε ότι έγινε στη Γερμανία.

Όσο δεν υπογράφεις εσύ και οι “ειδικοί” σου τη δήλωση αυτή, δεν έχεις ούτε το νομικό ούτε το ηθικό ανάστημα να απαιτείς υπογραφές από τους γονείς.

Και κάτι τελευταίο:

Δεν γνωρίζω τι κάδρα έχεις στο γραφείο σου στο υπουργείο,

Ό,τι και να έχεις κρεμάσει στους τοίχους όμως, να το βγάλεις:

Να παραγγείλεις ένα κάδρο με τον δικτάτορα Μεταξά και να τον βάλεις στον τοίχο πίσω από το γραφείο σου.

Είναι αυτός που θεσμοθέτησε για πρώτη φορά το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

Ιωάννης Μεταξάς 73 χρόνια από τον Θάνατο του - Ioannis Metaxas

Και να τους πεις να σου ετοιμάσουν σε πάπυρο, να τον βάλεις δίπλα στο κάδρο του Μεταξά, το βασιλικό διάταγμα της 13.9.1938. Ξέρεις, είναι αυτό με το οποίο απαιτείτο ένα τέτοιο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων προκειμένου τα παιδιά τότε να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις στις Παιδαγωγικές Ακαδημίες.

Έτσι, για να το εμπεδώσουμε γερά σε τι εποχές ζούμε…

 

 

Πηγή

Προβολές : 970


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα