ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ! Σε «θωράκιση» της Βουλής προχωρά η Ελληνική Αστυνομία

ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ! Σε «θωράκιση» της Βουλής προχωρά η Ελληνική Αστυνομία

30 Οκτωβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:884
Μοίρασέ το
 
 
 
Προκειμένου να είναι δυνατή η αποφυγή χτυπήματος από μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη. …

 
 
ΜΑΚΑΚΙΕΣ… ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ…
 
Γιατί φοβούνται; Τόσα χρόνια, αποδείχθηκε περίτρανα, πως ο λαός, είναι ραγιάς…
 
Γιατί αν υπήρχαν ΕΛΛΗΝΕΣ, το εβραιοσιωνιστικό τους κατάστημα, θα είχε ήδη γίνει σκόνη…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Την πακατούλια φωτό, υποθέτω πως πολλοί την ευχόμαστε… αλλά στις ευχές θα μείνουμε…

Σε «θωράκιση» της Βουλής προχωρά η Ελληνική Αστυνομία βάζοντας ρότα για την υλοποίηση του σχεδίου για την δημιουργία «ασπίδας» κατά των drone προκειμένου να είναι δυνατή η αποφυγή χτυπήματος από μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη. 
 
Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι να εξοπλιστεί με την απαραίτητη τεχνολογία προκειμένου να προφυλαχθούν τόσο η Βουλή αλλά και άλλα κυβερνητικά κτήρια στο κέντρο της Αθήνας.
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή η ΕΛ.ΑΣ. σε συνεννόηση με την Βουλή, προχωράει υλοποίηση του σχεδίου προμήθειας του αντιdrone συστήματος με την αγορά να γίνεται από τα χρήματα που βρίσκονται στο Ταμείο της Βουλής και όχι από το τακτικό προϋπολογισμό.
 
Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αγορά θα γίνει με τη διαδικασία του απορρήτου προκειμένου οι λεπτομέρειες των συστημάτων να μην γίνουν γνωστές και κατ επέκταση να έχει η ΕΛ.ΑΣ. το αντίστοιχο πλεονέκτημα σε σχέση με όποιον θέλει να πλήξει το εν λόγω σύστημα.
 
Στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται πως η ελληνική πλευρά είχε επαφές με Ισπανούς αξιωματούχους που ήδη έχουν εγκαταστήσει το αντίστοιχο σύστημα έτσι ώστε να γίνει μία πρώτη γνωριμία με την τεχνολογία αυτή.
 
Το εν λόγω σύστημα θα εντοπίζει τα ραδιοσήματα των drones και θα τα αποτρέπει από το να πετάξουν δημιουργώντας παρεμβολές στο σύστημά τους.
 
Στόχος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι να μην προστατευθεί μόνο η Βουλή αλλά το Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργείο Εξωτερικών καθώς και άλλα κυβερνητικά κτήρια στο κέντρο της Αθήνας.
 
newsbomb.gr

Πηγή

Προβολές : 884


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα