Κινητοποίηση του Ισπανικού στρατού

Κινητοποίηση του Ισπανικού στρατού

19 Μαΐου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:182
Μοίρασέ το

Το Μαρόκο άνοιξε τα σύνορα.

Η Ισπανία αναγκάστηκε να κινητοποιήσει τον Στρατό στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα όταν ξαφνικά το Μαρόκο άνοιξε τις πύλες αλά Τούρκα και εισήλθαν 5.000 αλλοδαποί!

 

 

 

 

 

Εμάς, στο ΙνδοΠακιστανοΝιγηριοΜαροκινοστάν, (και καμιά ογδονταριά κρατών “στάν”), τον στρατό τον έχουμε για … υπηρετριούλες των λαθροεισβολέων.

Είμαστε … “μάγκες” ρε… και φιλόξενοι… και “δικά σου όλα πασά μου”…

Οι στρατιωτικές μας ηγεσίες, έχουν τα φανταράκια για… οικιακές βοηθούς των λάθρο…

Κι είμαστε και … μεγαλόψυχος λαός…

ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ, Ο ΚΩΛΟΛΑΟΣ, ΛΕΜΕ: “ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ Ν’ ΑΓΙΑΣΩ”!!!!!!!!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Οι Ισπανοί, αγαπάνε την Πατρίδα τους…

ΕΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ.

ΕΜΕΙΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΧΑΜΑΙΤΕΠΕΙΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

Πρωτοφανείς εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου με τον Ισπανικό στρατό να προχωρά σε πολεμική κινητοποίηση προκειμένου να διαφυλάξει τα σύνορα από μια τεράστια, καλοσχεδιασμένη υβριδική επίθεση με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας.Η Ισπανία ζει τον δικό της Έβρο” με τη μόνη διαφορά πως η Μαδρίτη πιάστηκε στον “ύπνο”. Η Ισπανία αναγκάστηκε να κινητοποιήσει τον Στρατό στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα όταν ξαφνικά το Μαρόκο άνοιξε τις πύλες αλά Τούρκα και εισήλθαν 5.000 αλλοδαποί!Το Μαρόκο σταμάτησε να φυλά τα θαλάσσια (στο Γιβραλτάρ) και χερσαία σύνορα  με αποτέλεσμα χιλιάδες Αφρικανοί να εισέλθουν στην ΕΕ.

Οι υπολογισμοί κάνουν λόγο για 10.000 αλλοδαπούς σε ελάχιστες ώρες.

Το “timing” του “σφυροκοπήματος” που δέχεται η Ισπανία δεν είναι τυχαίο.

Το Μαρόκο έχει αντιγράψει τακτικές Τουρκίας.

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι Γάλλοι απόστρατοι Στρατηγοί όταν έγραφαν πως “συγκεκριμένη χώρα (Τουρκία) προχωρά σε πολυεπίπεδη και πολύπλευρη υβριδική επίθεση με σκοπό την αποσταθεροποίηση χωρών μελών της ΕΕ με τελικό στόχο την πλήρη διάλυση της Ένωσης.

Μην ξεχνάμε πως η Τουρκία πριν καιρό είχε εξαπολύσει συγκεκριμένες απειλές ακόμη και εναντίον της Ισπανίας μιλώντας για “τουρκική κυριαρχία μέχρι το Γιβραλτάρ”.

Σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν είχε πει επί λέξη πως “η τουρκική κυριαρχία αρχίζει από το Γιβραλτάρ αλλά επεκτείνεται μέχρι τον Ινδικό ωκεανό και την ερυθρά θάλασσα”.

Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση χάους εδώ και πολύ καιρό, η Ιταλία δέχεται τεράστια πίεση και τώρα στόχος η Ισπανία.

Είναι θέμα χρόνου να δεχτούμε και εμείς νέα επίθεση στον Έβρο.

 

Πηγή

Προβολές : 182


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα