(ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!!)«Έρχεται συγκυβέρνηση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝΑΛ – Υπάρχουν υπόγειες συμφωνίες κι έχω στοιχεία»

(ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!!)«Έρχεται συγκυβέρνηση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝΑΛ – Υπάρχουν υπόγειες συμφωνίες κι έχω στοιχεία»

11 Ιουνίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:789
Μοίρασέ το

 

 

Κυριάκος Βελόπουλος: “Έρχεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΝΔ είναι δεδομένο, όταν στο ΑΣΕΠ που επιλέγεις το προσωπικό στο δημόσιο αντί να βάλεις δικούς σου βάζεις 5 Πασόκους γιατί από κει θα περάσουν οι 50.000 προσλήψεις στο Δημόσιο που έρχονται. Το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και δύο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα ελέγχουν τους διορισμούς”

 

Τι είναι Κυριάκο, όσοι ψήφισαν την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;; Ήρωες; Ή μήπως είναι ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – ΜΑΣΣΟΝΟΙ;;;

Τι έγινε, Κυριάκο;

Σ’ αφήνει εκτός βουλής στις επόμενες εκλογές ο … αόρατος μαριονετίστας του Ρότσιλντ και βγήκες ή μάλλον σε έβγαλε ο έτερος πατριώτης να πεις τον πόνο σου;

Όταν το ΛΑΟΣ, που ανήκες, έκανε συγκυβέρνηση με ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, το ξέχασες;;;

Όταν ψήφισες μαζί με το κόμμα σου, το ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ;;;

Πως το έλεγες Κυριάκο μου, εκείνο το : “ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ”…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Και που σ’ έβαλε στη βουλή και πάλι ο … αόρατος μαριονετίστας του Ρότσιλντ, μετά την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σου, πολύ είναι..

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ … ΚΥΡΑΛΟΙΦΗ…ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΛΑΚΡΕΣ.

 

Υ.Γ.2. Αναρωτιέμαι, εκεί στο “μακελειό”, πρώτα κρεμάνε τα λαμόγια τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ στα μανταλάκια και μετά τα καλούν σε συνέντευξη; Φαίνεται πως είναι ένα είδος δημοσιογραφίας, που προσωπικά, ποτέ δεν κατάλαβα.

 

Υ.Γ.3. Οι φωτογραφίες, επιλεγμένες από εμένα, προς αφύπνιση.

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξή του στον Στέφανο Χίο δήλωσε πως γνωρίζει ότι μετά τις επερχόμενες εκλογές θα υπάρξει συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, λέγοντας μάλιστα πως οι υπόγειες συμφωνίες έχουν ήδη γίνει.

Ο κ.Βελόπουλος υποστήριξε πως αν κοιτάξει κάποιος τις ψηφοφορίες στη Βουλή, τα λεγόμενα του Άδωνι Γεωργιάδη και την επιτροπή του ΑΣΕΠ το τοπίο της συγκυβέρνησης είναι ξεκάθαρο.

«Φαίνεται, το βλέπω καθημερινά στη Βουλή, ότι πάμε για μία συγκυβέρνηση, υπάρχει μία ιδιότυπη συγκυβέρνηση, δείτε τι ψήφισαν τα κόμματα τα τελευταία δύο χρόνια, 80% των νομοσχεδίων της ΝΔ ψηφίζει το ΚΙΝΑΛ, 55% ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, 35% ψηφίζουμε εμείς», είπε αρχικά.

«Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει μία τάση υπόγειας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ, μετά τις εκλογές θα συγκυβερνήσουν κανονικά είναι δεδομένο», κατέληξε. 

Σε νέα ερώτηση αν υπάρχουν υπόγειες συμφωνίες και αν έχει στοιχεία ο κ.Βελόπουλος απάντησε πως «υπάρχουν» και ότι η συγκυβέρνηση «έρχεται». 

«Εσείς πιστεύετε ότι ο Άδωνις Γερωγιάδης είναι χαζός; Ούτε έχει τρελαθεί. Τους τελευταίους τρεις μήνες έχει κάνει ένα κρεσέντο φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωση πρώτη, τακλύτερα λόγια για τον κ.Καρανίκα για τον “μπάφο”, ανακοίνωση δεύτερη για το μαξιλάρι των 37 δισ., χθεσινή ανακοίνωση τρίτη για τον κ.Κρέτσο», είπε ο κ.Βελόπουλος.

«Ο κ.Γεωργιάδης διαβλέποντας τα υπόγεια, τι γίνεται ότι έρχεται συγκυβέρνηση, γνωρίζοντας ότι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να βλέπει Γεωργιάδη προσπαθεί να γεφυρώσει την όποια παρελθοντολογική διαφορά, ώστε θα γίνει συγκυβέρνηση να μπορεί να είναι πάλι υπουργός».

«Στο ΑΣΕΠ η Νέα Δημοκρατία, με βάση την παλαιοκομματική αντίληψη θα έπρεπε να βάλει δικούς της ανθρώπους, την προηγούμενη εβδομάδα έβαλε 5 Πασόκους.

Έρχεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΝΔ είναι δεδομένο, όταν στο ΑΣΕΠ που επιλέγεις το προσωπικό στο δημόσιο αντί να βάλεις δικούς σου βάζεις 5 Πασόκους γιατί από κει θα περάσουν οι 50.000 προσλήψεις στο Δημόσιο που έρχονται. Το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και δύο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα ελέγχουν τους διορισμούς», κατέληξε.

 

Ο Κ. Βελόπουλος για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Χίο (9/6/21)

 

Πηγή

Προβολές : 789


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα