ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΟΛΑΦΟΣ η συνέντευξη της Ειρηνοδίκου κ. Αργυρώς Τέγουτζικ, για τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής που διατάσσει τα μέλη της ΕΜΑΚ να εμβολιαστούν. (βίντεο)

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΟΛΑΦΟΣ η συνέντευξη της Ειρηνοδίκου κ. Αργυρώς Τέγουτζικ, για τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής που διατάσσει τα μέλη της ΕΜΑΚ να εμβολιαστούν. (βίντεο)

24 Μαΐου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:566
Μοίρασέ το

“ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ”, δήλωσε η κ. Τέγουτζικ.

Ακούει ο αρχηγός της Πυροσβεστικής;

Αρχηγέ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.

Για να μην σου πω τι να την κάνεις την διαταγή σου, σου λέω ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, γιατί αν προσφύγουν εναντίον σου οι ΕΜΑΚίτες, θα σου πάρουν και τα σώβρακα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τα όσα λέει η κυρία Τέγουτζικ για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, αφορούν ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

ΚΟΛΑΦΟ για τον αρχηγό της Πυροσβεστικής αποτελούν τα όσα δηλώνει σε συνέντευξή της η Ειρηνοδίκης κ. Αργυρώ Τέγουτζικ, ο οποίος θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί…

Για μια ακόμη φορά η Ειρηνοδίκης Αργυρώ Τέγουτζικ, ξεκαθαρίζει το μείζον θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και αναφέρεται πρωτίστως στην διαταγή που δόθηκε από τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής προς τους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ, με την οποία τους διατάσσει να εμβολιαστούν.

Η κ. Τέγουτζικ καθιστά σαφές, πως αυτή η διαταγή, δεν έχει να κάνει με την υπηρεσιακή κατάσταση των πυροσβεστών, αλλά με την προσωπική τους, γεγονός αδιανόητο.

“ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ”, δήλωσε η κ. Τέγουτζικ.

“ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ δηλαδή ορίζονται από το υπουργείο υγείας και όχι από τον διοικητή της πυροσβεστικής.

ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.

ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.”, συμπλήρωσε η κ. Τέγουτζικ.

 

Ακούστε και διαδώστε το παρακάτω ηχητικό βίντεο.

 

Υ.Γ. Διαβάστε και εδώ, για τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μας δικαιώματα, όπως τα δηλώνει η κ. Αργυρώ Τέγουτζικ.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.mixcloud.com/Focusfm/αργυρω-τεγουτζικ-210521/

 

 

Προβολές : 566


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα