Κορονοϊός: Η Φύση εκδικείται!

Κορονοϊός: Η Φύση εκδικείται!

3 Αυγούστου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:683
Μοίρασέ το

 

Η Φύση δεν θα είναι επιεικής απέναντι στην ανίερη ισότητα που επιβάλλετε εσείς.
Απ’ τον βράχο του Σισύφου δεν διδάχθηκε κανείς
;

Η Φύση επιβάλλει την Αρμονία,
εκ των αντιθέτων διατηρεί την τέλεια κοσμική ισορροπία!

Η Φύση λατρεύει την θέληση για ζωή,
μισεί τον οίκτο και την υποταγή!

Η Φύση δικαιώνει τους θαρραλέους αγωνιστές,
στο τέλος της γραμμής θα λυτρωθούν οι φιλοσόφοι-μαχητές!
»

 

 

 

 

Συμπεριφερθήκαμε στη φύση, με τον πιο αλγεινό τρόπο… και η τιμωρία, αμείλικτη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τα διδάγματα από την εμφάνιση του νέου κορονοϊού είναι πάμπολλα: Η αδυναμία της Δημοκρατίας να δώσει πραγματικές λύσεις, η απάτη του Καπιταλισμού που διαρκώς κερδοσκοπεί, η επικινδυνότητα του Αντιρατσισμού που άνοιξε τα σύνορα προκαλώντας την πανδημία, η ακόμα πιο επικίνδυνη Θρησκοληψία που πολεμάει την επιστήμη και την εξέλιξη του ανθρώπου, ο αγελαίος συνασπισμός της Βλακείας που επισκιάζει την Λογική, η απραγία των Αρίστων, είναι μόνο μερικά από αυτά.

Ο καθένας αναπτύσει την δική του θεωρία για την εμφάνιση του ιού -της χειρότερης υγειονομικής απειλής που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα. Από την Θεία Δίκη, μέχρι το τελικό σχέδιο του Bill Gates για την μείωση του πληθυσμού!

Τα σενάρια συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν, με την κοινή λογική να απουσιάζει και χωρίς κανείς να κάνει λόγο για ορισμένα ζητήματα που για εμάς είναι απολύτως προφανή. Γι’ αυτό και σήμερα θα αναλύσουμε το φαινόμενο του κορονοϊού υπό την Εθνικοσοσιαλιστική σκοπιά.

«Εθνικοσοσιαλισμός είναι η πολιτική εφαρμογή των Νόμων της Φύσης και της επιστήμης της Γενετικής. Η Κοσμοθεωρία που γεννήθηκε από το πυρηνικό φιλοσοφικό δίπτυχο των αρχαίων Ελλήνων: Ζην Αληθώς – Ζην Φυσικώς!».

(Για να κατανοηθεί πλήρως η σοβαρότητα της κατάστασης, όπως εκφράζεται μέσα από το παρόν κείμενο, είναι απαραίτητη η ανάγνωση του: Κορονοϊός: η σκληρή πραγματικότητα)


Όπως όλες οι φυσικές καταστροφές που βιώνουμε τις τελευταίες δεκαετίες αποτελούν μια τιμωρία-εκδίκηση της Φύσης, έτσι και η πανδημία του νέου κορονοϊού δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Όπως οι φωτιές και οι πλημμύρες ήρθαν για να τιμωρήσουν αυτούς που δεν σεβάστηκαν τα όρια του ζωτικού μας χώρου -χτίζοντας σπίτια, εργοστάσια και εγκαταστάσεις πάνω σε ρέματα, ποταμούς και εθνικούς δρυμούς- έτσι και ο νέος κορονοϊός ήρθε για να τιμωρήσει μια μακροχρόνια ύβρη που διαπράττει σταθερά, τις τελευταίες δεκαετίες, το ανώτερο της δημιούργημα.

Την ύβρη κατά της ίδιας του της ύπαρξης, που διαπράττει καθημερινά ο Λευκός άνθρωπος -μη διεκδικώντας τα φυσικά του σύνορα, μη προστατεύοντας το Αίμα και τους ανθρώπους της Φυλή του, μη αναλαμβάνοντας το βάρος και την ευθύνη της ηγεσίας του κόσμου, όπως δικαιωματικά του ανήκει.

«Ο νέος κορονοϊός είναι το σκληρό χαστούκι της Φύσης στον άνθρωπο. Η εσχάτη Ερινύα που ήρθε για να τιμωρήσει τα ασεβή τέκνα της Γαίας. Η Νέμεσις που θα επιφέρει την Τίση ή την Κάθαρση!»

Η συνεχιζόμενη ύβρη προς τη μητέρα Φύση, η καταπάτηση των φυσικών νόμων και ορίων, προκαλεί την διατάραξη ολόκληρου του οικοσυστήματος, την υπερθέρμανση του πλανήτη, την αλλαγή του κλίματος, τους σεισμούς, τις πυρκαγιές, την καταστροφή και τον αφανισμό μερών της χλωρίδας και της πανίδας.

Κατά τον ίδιο τρόπο, η ανάμειξη των Φυλών και η δυσγονική πορεία της Λευκής Φυλής -της Φυλής που έθεσε τα πνευματικά και υλικά θεμέλια του πολιτισμού- θα επιφέρει τον μαρασμό και τον σταδιακό αφανισμό ολόκληρου του ανθρωπίνου είδους!

[Δείτε επίσης: Το θαύμα του Καπιταλισμού!]

Όπως παρατηρούμε παντού γύρω μας, ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να δεχθούν τα παραπάνω δεδομένα ως αληθή και απολύτως αναμενόμενα.

Η πλειοψηφία αρέσκεται στο να κλείνει τα μάτια και να πιστεύει πως αργά ή γρήγορα θα έρθει μια μαγική λύση εξ ουρανού.

Πως πάντα κάποιος άλλος φταίει -είτε άνθρωπος, είτε θεός- και πάντα κάποιος άλλος θα βρει το πολυπόθητο φάρμακο και όλα μονομιάς θα ξαναγίνουν ροζ, όπως τους έταξε ο Καπιταλισμός και η Δημοκρατία.

Ποιός έχει χρόνο να κάτσει να σκεφτεί; Να δει τι πραγματικά συμβαίνει γύρω του; Αν το κάνει θα χάσει πολύτιμο χρόνο απ’ τις δουλειές και τα ψώνια του… Απ’ τις υποχρεώσεις του που «τρέχουν» και τα νούμερα του Κίνο που πάντα «για λίγο» δεν του κάθονται. Τι να την κανείς την πραγματικότητα, είναι πολλή πεζή και σκληρή. Άρτο και θέαμα χρειαζόμαστε να ξεχαστούν τα βάσανα. Λίγο κρασί, πολύ τσιγάρο και κάνας Άγιος να μεταθέσουμε ελπίδες, βάσανα και ευθύνες.

Η ζωή είναι ένα μεγάλο πάρτυ, μας είπαν, μια σύντομη πορεία που πρέπει να είναι όσο πιο διασκεδαστική και φαντασμαγορική γίνεται.

«Θα χαλάσω Εγώ τον χρόνο και την ευτυχία Μου για τους άλλους; Στον κώλο μου μην μπει κι όπου θέλει ας μπει! Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να βρει λύση, δεν είμαι Εγώ ο υπαίτιος», η πάγια νοοτροπία ενός λαού βυθισμένου στον Φιλελευθερισμό.

Ουδείς αρμόδιος, ουδείς υπεύθυνος, ουδείς υπόλογος για τίποτα.

«Όλοι μαζί τα κάναμε-όλοι μαζί τα φάγαμε» λέει το κράτος και ο πολίτης σκύβει το κεφάλι από ντροπή γνέφοντας καταφατικά.

Μέσα στον σωρό, υπάρχουν όμως και αυτοί: οι άνθρωποι ενάντια στον χρόνο.

Οι πρωτοπόροι, οι μεγάλοι διανοητές και αναμορφωτές.

Αυτοί που σε κάθε καιρό, όσο σκοτεινός ή απελπιστικός κι αν είναι, πράττουν το Αυτονόητο -την μεγαλύτερη όλων των επαναστάσεων σε ένα κόσμο ερειπίων.

Αυτοί είναι που κρούουν ανά διαστήματα τον κώδωνα του κινδύνου.

Είναι, όμως, πολύ λίγοι για να ακουστούν.

Πολύ λίγοι για να μπορέσει η φωνή τους να ξεχωρίσει μέσα στην λαοθάλασσα των ηλιθίων και των μυριάδων «Σωτήρων» που φωνάζουν στο λαό: «Ξυπνήστε, ξυπνήστε!!!».

«Ξυπνήστε» φωνάζει ο γαμψομύτης «βοσκός», σαν άλλος ήρωας του μύθου του Αισώπου. «Ξυπνήστε, έρχονται!». «Εγώ είμαι ο μόνος που σας λέει την αλήθεια. Έιμι ο Ών! Ειμί το Φώς το Αληθινό!».

Ξενόφερτοι θεοί και γήινοι προστάτες-πολιτευτές διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για το ποιός θα πρωτοσώσει το κοπάδι.

Και φυσικά ο «Σωτήρας» θα πρέπει πάντα να είναι μόνο ένας.

Ποτέ πολλοί, ποτέ από κοινού με άλλους, ποτέ σε συνεργασία με τον λαό.

Πάντοτε ένας, αυτοτελής και μονογενής, ο οποίος έχει όλες τις λύσεις.

Που διδάσκει στο ποίμνιο πως όλα του ανήκουν, πως όλα είναι φθαρτά και αναλώσιμα. «Υλικά» διαθέσιμα προς βρώση ή εκμετάλλευση.

Που καίγονται και ξαναφτιάχνονται, που ξεριζώνονται και ξαναφυτρώνουν, που σκοτώνονται και ανασταίνονται.

Τίποτα δεν είναι μοναδικό και τίποτα, πλην του Σωτήρα, δεν είναι ανώτερο από τον άνθρωπο.

Ότι κι αν κάνουμε, όσα κι αν καταστρέψουμε, όλα μπορούν να ξαναγίνουν.

Αρκεί μόνο να τον ακολουθήσουμε.

Αυτά διδάσκουν στο λαό οι αβρααμικές θρησκείες και οι παραφυσικές πολιτικές ιδεολογίες: Δημοκρατία, Καπιταλισμός και Μαρξισμός.

Μέσα σε τούτη την καιροσκοπική βαβούρα, λοιπόν, υπήρξαν αυτοί που προειδοποίησαν πως το τέλος πλησιάζει.

Πως η Φύση βιάζεται, τα δάση καίγονται, τα ζώα εξαφανίζονται και οι άνθρωποι μπασταρδεύονται.

Πως η Γη υπερθερμαίνεται και η Λευκή Φυλή χάνεται.

Πως ένας νέος ιός πρόκειται να έρθει που θα επιφέρει μια νέα καταστροφικότερη πανδημία.

Μα οι φωνές των «αφυπνιτών» και των εμπόρων των ψυχών δεν τους άφησαν να ακουστούν.

«Είναι συνωμότες, μην τους ακούτε!

Θέλουν να σας προσηλυτίσουν!

Θέλουν την στέρηση της ελευθερίας μας, θέλουν να μας φυλακίσουν!

Θέλουν την μείωση του πληθυσμού, θέλουν κλειστά σύνορα!

Θέλουν το κακό μας!

Μην τους ακούτε, δεν υπάρχει τίποτα! Όλα είναι ψέματα, όλα είναι φτιαχτά!».

Αυτά λένε οι διάφοροι αντινεοταξίτες, φιλελέδες, μαρξιστές και «αγιορείτες».

Όλα είναι ψέματα, όλα είναι συνωμοσίες και υπόγειες συμφωνίες.

Κι έτσι, ο λαός διχάζεται, συγκρούεται και διχοτομείται από ταξικούς πολέμους, ιδιοτελή συμφέροντα και φοβικές σειρήνες.

Αν αποδεχθούν έστω κι ένα μέρος αυτών που λέμε, οι κοσμοθεωρίες τους θα καταπέσουν μονομιάς!

Ακόμα και οι λεγόμενοι «Οικολόγοι» -ως ένα υποπροϊόν του Μαρξισμού- δεν εντάσσουν την ανάμειξη των Φυλών στην καταστροφή του περιβάλλοντος.

Η παραδοχή αυτού θα έφερνε, μοιραία, το κλείσιμο των συνόρων.

Οι θιασώτες του Καπιταλισμού, λένε πως δεν υπάρχουν όρια ή κανόνες: «αν βρεθεί η κατάλληλη μέθοδος, όλα μπορούν να γίνουν!».

Αν παραδέχονταν το αντίθετο η εκμετάλλευση της γης και του ανθρώπου θα σταματούσε κι έτσι τα ταμεία τους θα ήταν μείον.

Από την άλλη, οι εκπρόσωποι των διαφόρων θρησκειών λένε πως τα πάντα είναι θέλημα Θεού κι εμείς άβουλα όντα καταδικασμένα να υπομένουμε και να υποφέρουμε.

Αν το αναιρούσαν αυτό δεν θα υπήρχε πια χώρος, ούτε για προφήτες και προφητείες, ούτε για αμαρτίες και επί πληρωμή λιτανείες.

Είναι πολύ πιο εύκολο να ζεις σε ένα κόσμο χωρίς ηθικές αξίες, νόμους και κανόνες -θεωρώντας πως όλα είναι εφικτά-, παρά να αποδέχεσαι την ύπαρξη τους περιορίζοντας έτσι την ελευθερία σου.

Είναι πολύ πιο εύκολο να πιστεύεις πως όλα είναι άνωθεν ορισμένα, δικαιολογώντας την απραξία σου, παρά να αναλαμβάνεις ευθύνες και να δράς.

Είναι πολύ πιο εύκολο να εθελοτυφλείς, κάνοντας λόγο για συμπτώσεις ή μυστικά σχέδια, κρυπτόμενος πίσω από φιλελεύθερες «αξίες» ή μεσσιανικές θρησκοληψίες, παρά να αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα και να παραδέχεσαι την ασυδοσία όλων.

Είναι πολύ πιο εύκολο να ζεις στη σκιά, να λες πως το προφανές δεν υπάρχει, παρά να αντικρίζεις το εκτυφλωτικό Φως της Αλήθειας!

«Η αλήθεια είναι άστρο φλογερό. Ένας Ήλιος που δεν αρκεί μόνο να δεις. Πρέπει να έχεις το θάρρος να τον αγγίξεις, να τον αγκαλιάσεις. Να γίνεις ένα!»

Χιλιάδες «μυαλά» ανά τον κόσμο ψάχνουν, εις μάτην, να βρούν λύση ενάντια στην εξάπλωση του ιού.

Καραντίνα ή ανοσία της αγέλης; Μάσκες για όλους ή μόνο για τους αρρώστους; Εμβόλια ή φυσικές θεραπείες;

Ουδείς μιλάει ή τολμάει να μιλήσει για την ανάγκη μιας προσωρινής παύσης των μετακινήσεων των ανθρώπων από χώρα σε χώρα.

Ουδείς διαπιστώνει ή τολμάει να διαπιστώσει πως αν όλες οι χώρες του πλανήτη είχαν κλείσει εγκαίρως τα σύνορα τους, καμία πανδημία δεν θα είχε συμβεί.

Όπως και αν σήμερα η Ελλάδα αποφάσιζε κλείσει τα σύνορα της και να απομονώσει τους ξένους σε ειδικές δομές, θα ξεμπερδεύαμε με τον κορονοϊό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αντ’ αυτού η πλειοψηφία εμμένει δογματικά στα Αντιρατσιστικά της πιστεύω.

Δεν έχει το σθένος να παραδεχθεί το προφανές.

Άλλωστε αν κλείσουν τα σύνορα για να προστευτούμε απ’ τον ιό, αμέσως η μετανάστευση θα ταυτιστεί με κάτι το αρνητικό και ο εθνικισμός με κάτι το θετικό.

Αμέσως οι δικές μας θέσεις θα ταυτιστούν με την υγεία και το συμφέρον του λαού.

Και όπως γνωρίζουμε, ο κορονοϊός δεν είναι ο μοναδικός ιός που φέρουν σε τεράστια ποσοστά οι ξένοι.

Αν γίνει η αρχή θα πρέπει αναγκαστικά να υπάρξει και συνέχεια…

Άρα ανοιχτά σύνορα και ισότητα για όλους!

Υπάρχουν βέβαια και οι αφελείς που πιστεύουν στα λόγια των κυβερνητικών, πως μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό των κρουσμάτων ήρθε απ’ το εξωτερικό! Ξάφνου, ένας ξενόφερτος ιός παρουσιάζεται ως πρόβλημα εσωτερικό…

Ξάφνου ξεχάσαμε την Γουχάν και τα φρικτά εγκλήματα που λάμβαναν χώρα εκεί με άμεσο επακόλουθο την γέννηση του ιού.

Αντ’ αυτού γίνεται λόγος για σχέδια πολιτικών και συνωμοσίες φαρμακοβιομηχανιών.

Δεν είναι «πρέπον» να στοχοποιούμε ανθρώπους ή Φυλές, δεν είναι «πρέπον» να τους κατηγορούμε και να τους κλείνουμε την πόρτα.

«Τι είναι λεπροί; Αν είναι ανήμποροι πρέπει να τους περιθάλψουμε. Η υγεία δεν είναι προνόμιο των Λευκών!».

Στο δόγμα του Αντιρατσισμού δεν χωράνε διακρίσεις. Ή όλοι υγιείς ή κανείς!

Πως φτάσαμε, όμως, εδώ;

Στον βωμό της ισότητας, του Αντιρατσισμού και της πολιτικής ορθότητας, κρύβουν κάτω απ’ το χαλί το γεγονός ότι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό Φυλή του κόσμου (4,65 δις), η Κίτρινη Φυλή, τρώει στην κυριολεξία οτιδήποτε δεν είναι άνθρωπος!

Κι εμείς, ως Λευκοί, δεν κάνουμε τίποτα γι’ αυτό.

Οι Ασιάτες, με πρώτους τους Κινέζους, καταναλώνουν ως «εκλεκτούς μεζέδες» ζώα και έντομα όπως: οδικά πτηνά, περιστέρια, χελώνες, νυχτερίδες, ποντίκια, σκαθάρια και σαρανταποδαρούσες!

Τρώνε από μυρμηγκοφάγους (Παγκολίνους), χρυσόψαρα, ιππόκαμπους, σκουλίκια και φύκια, μέχρι σκύλους, γάτες, κατσαρίδες και μαϊμούδες! Και όλα αυτά όχι απαραίτητα ψημένα ή μαγειρεμένα, αλλά ακόμα και ωμά ή και ζωντανά (!) προσλαμβάνοντας έτσι ότι μικρόβιο και ιό αυτά κουβαλούν!

Έτσι ακριβώς προέκυψε ο κορονοϊός. Από την πώληση και την κατανάλωση ώμου κρέατος τέτοιων ζώων στην ανοιχτή αγορά της Γουχάν.

Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει χιλιάδες σχετικές εικόνες και βίντεο που για ευνόητους λόγους δεν αναπαράγω εδώ.

Κι αν νομίζετε πως αυτά τα τρώνε μόνο οι πολύ φτωχοί ή πολύ «περίεργοι», κάνετε λάθος…

Σερβίρονται στα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια τους.

Για τίποτα απ’ όλα αυτά, όμως, δεν γίνεται λόγος από τις δυτικές κοινωνίες.

Στον βωμό του Αντιρατσισμού όλα καθαγιάζονται! Και ας μην ξεχνάμε πως το καθεστώς της Κίνας είναι κομμουνιστικό, οπότε υπάρχει μια σχετική εύνοια και αποσιώπηση γεγονότων απ’ τους απανταχού μαρξιστές και δημοκράτες. Δεν θέλουν άλλο ένα καρφί στο φέρετρο του Κομμουνισμού…

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στην Ταϊλάνδη και σε άλλα κράτη εκατομμυρίων κατοίκων της Ασίας, όπως η Ινδία -η δεύτερη σε πλυθησμό χώρα στον κόσμο (1,4 δις).

Εκεί μπορεί να μην έχουν τόσο πλούσιο διατροφικό μενού, υπάρχει όμως μια ευρέως διαδεδομένη κουλτούρα κατανάλωσης ποντικών και νυχτερίδων.

Ενώ για τους πραγματικά πιστούς, το must είναι η πόση και η κατανάλωση των υποπροϊόντων της αγελάδας!

Ακόμα και το μπάνιο μέσα σε αυτά για καλή υγεία και ευεξία και φυσικά ως μια εναλλακτική θεραπεία κατά του κορονοϊού!

Οτιδήποτε παράγει αυτό το ιερό, κατ’ αυτούς, ζώο είναι Άγιο και πρέπει να αξιοποιείται.

Μάλιστα το δικό τους «λιβάνι» είναι η αποξηραμένη αγελαδινή κοπριά, η οποία όπως λένε εξαγνίζει και απολυμαίνει την ατμόσφαιρα!

Η κοπριά αυτή πωλείται ακόμα και στο Amazon… Όποιος αμφιβάλλει ας κάνει μια αναζήτηση για: cow dung cake.

Όσο για την Αφρική, την δεύτερη σε πληθυσμό ήπειρο στον κόσμο (1,3 δις), δεν τίθεται θέμα διαφοροποίησης. Τουναντίον, τρώνε και ανθρώπους…

Εκεί βέβαια, υπάρχει το «ελαφρυντικό» της ακραίας φτώχειας, εν αντιθέσει με την Κίνα και την Ινδία όπου η κατάσταση είναι καλύτερη.

Όπως θα δούμε όμως στη συνέχεια, παρ’ όλο που οι κακές συνθήκες διαβίωσης και η φτώχεια προκαλούν τον σχηματισμό μικροβίων και μολυσματικών βακτηριδίων, δεν είναι αυτή η κύρια αιτία της γέννησης και της ύπαρξης των μολυσματικότερων και μεταδοτικότερων ιών του πλανήτη.

Επειδή το 60% με 70% αυτών είναι ζωονοτικοί, δηλαδή ιοί που προέρχονται από ζώα (από αντίστοιχους ζωικούς ιού -ζωονόσους- που μεταλλάχθηκαν ώστε να μπορούν να πλήξουν τον άνθρωπο), η βασική αιτία που συντελεί στην δημιουργία τους -στην πρωταρχική μετάλλαξη για το άλμα από το ζώο στον άνθρωπο- είναι το Αίμα!

Η γενετική υπόσταση του ασθενή «μηδέν». Τα γονίδια του πρώτου φορέα και η χρωμοσωματική συγγένεια του με το εκάστοτε ζώο (πχ. γορίλα, πίθηκο, νυχτερίδα, φίδι κλπ.).

Όλα τα υπόλοιπα: συνθήκες διαβίωσης, πείνα, κουλτούρα, πόλεμος κλπ. στρώνουν απλά και μόνο το έδαφος, ο καταλύτης είναι το Αίμα!

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το συντριπτικό ποσοστό των ιών, των λοιμώξεων και των μολυσματικών ασθενειών που προκάλεσαν τις χειρότερες πανδημίες στην ιστορία της ανθρωπότητας ξεκίνησαν στην Αφρική ή στην Ασία!

Βουβωνική Πανώλη (Μαύρος Θάνατος), «Ισπανική» γρίπη, HIV/AIDS, Ebola, SARS, MERS, SARS-CoV-2/COVID-19, Ηπατίτιδα, Ιλαρά, Ελονοσία, Χολέρα, Ευλογιά, Ερυθρά, Κίτρινος Πυρετός, Φυματίωση, Πυρετός του Δυτικού Νείλου, Κοκίτης, Λεϊσμανίαση, Σαλμονέλα, ιός Λάσσα, ιός Ζίκα και πάρα πολλοί άλλοι. Ακόμα και η απλή γρίπη (influenza)!

Και όπως είδαμε, οι πληθυσμοί των δύο αυτών ηπείρων, μαζί με τους μετανάστες στην Ευρώπη και στην Αμερική, όπως και τις φυλές της Νότιας Αμερικής, αποτελούν το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού!

Ενώ σε λιγότερο από δύο δεκαετίες θα είναι πλειοψηφία παντού!

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιούς, όπως και οι ασθένειες που προκαλούν, δεν είναι καινούργιοι.

Υπάρχουν από την αρχαιότητα ή χιλιάδες χρόνια πριν.

Οι πανδημίες, όμως, είναι.

Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Ειδικότερα από τον 14ο αιώνα κι έπειτα γίνονται ολοένα και πιο συχνές.

Στον αιώνα μας, ανά 10 περίπου χρόνια ξεσπάει και μια νέα πανδημία!

Σα να μην έφτανε αυτό, οι ιοί γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

Μπορεί τα θύματα να μην φτάνουν ούτε στο ελάχιστο εκείνα περασμένων αιώνων, όμως αυτό οφείλεται στην εξέλιξη της ιατρικής και δεν πρέπει να αποτελεί μέτρο σύγκρισης.

Πχ. κατά την πανδημία της βουβωνικής πανώλης τον Μεσαίωνα πέθαναν 50 εκατομμύρια άνθρωποι, όμως ο «Μαύρος Θάνατος» γιατρεύεται σήμερα με κοινά αντιβιοτικά.

Από την άλλη, για τον COVID-19 και τους προγενέστερους κορονοϊούς, SARS και MERS, όχι μόνο δεν μπορεί να βρεθεί αποτελεσματική θεραπεία ή εμβόλιο με την υπάρχουσα γνώση και τεχνολογία, αλλά ούτε καν να αναλυθεί σε ικανοποιητικό βαθμό ο τρόπος λειτουργίας τους και οι βλάβες που προκαλούν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 χρόνια μέχρις ότου ο νέος κορονοϊός αναλυθεί πλήρως.

Συνεπώς, για ακόμη μια φορά η Φύση βρήκε τρόπο να ξεπεράσει τον άνθρωπο και να μας φέρει αντιμέτωπους με έναν νέο Μεσαίωνα.

Φυσικά, τίποτα απ’ όσα ζούμε δεν αποτελεί σύμπτωση ή τυχαίο γεγονός.

Στη ζωή δεν υπάρχουν συμπτώσεις!

Έτσι και στην Φύση, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Κάθε αποτέλεσμα είναι γινόμενο μιας αλληλουχία πραγμάτων, μιας σειράς ενεργειών.

Στην προκειμένη, μιας εγωιστικής και τυφλής αλληλεπίδρασης του ανθρώπου με τη Φύση.

Μιας κατάχρησης του δώρου της ζωής.

Μιας ασέβειας των φυσικών και ηθικών ορίων, όπως και μιας αποτυχίας από μέρους μας να διαφυλάξουμε την ίδια μας τη Ράτσα.

Μιας εγκληματικής αδιαφορίας στα εγκλήματα των άλλων.

Η Φύση όμως, ευτυχώς, δεν είναι άνθρωπος. Έχει την δική της Ηθική και τους δικούς της Κανόνες. Την δική της αμείλικτη Δικαιοσύνη και φαρέτρα δεινών!

Η Φύση, λοιπόν, αποφάσισε να τιμωρήσει τις εν λόγο Φυλές, όπως και να δώσει ένα ηχηρό χαστούκι σε όλους εμάς που θεωρήσαμε ότι είμαστε πάνω από αυτήν.

Σε όσους πίστεψαν ότι μπορούν να την δαμάσουν, σε όσους νόμιζαν ότι μπορούν να εφεύρουν τα πάντα.

Κάθε φάρμακο και κάθε λύση για κάθε πρόβλημα.

Σε όσους, σαν άλλοι Σίσυφοι πίστεψαν ότι μπορούν να εξαλείψουν τον θάνατο.

Σήμερα, παρ’ ότι βρισκόμαστε στο ανώτερο τεχνολογικό επίπεδο της ιστορίας μας, όχι μόνο κινδυνεύουμε άμεσα από δεκάδες θανατηφόρους ιούς που μεταδίδονται ραγδαία, αλλά δεν έχουμε βρει καν τρόπο να τους γιατρέψουμε ή να τους εξαλείψουμε.

Όπως και δεν έχουμε βρει καν βιώσιμες λύσεις για εναλλακτικές, πραγματικά οικολογικές, πηγές ενέργειας που να καλύπτουν τις υπάρχουσες, υπέρογκες, ανάγκες μας.

Η Φύση δεν καταστρέφεται, όπως λεν’ πολλοί. Μονάχα «στιγμιαία» πλήττεται. Η Φύση είναι αδύνατο να καταστραφεί. Θα συνεχίσει ακάθεκτη την αέναη πορεία της στον χρόνο, εκδικούμενη σφοδρά τον άνθρωπο για την βλασφημία του.

Μας στέλνει «μηνύματα» για να μας επαναφέρει στην τάξη.

Μας δείχνει ξεκάθαρα τον δρόμο και μας «λέει»: Ή τον ακολουθείτε ή πεθαίνετε!

Τόσο δωρικά, στωικά και αμείλικτα!

Και όποιος άκουσε, άκουσε.

Όποιος είδε, είδε… Κάποιοι θα αλλάξουν και κάποιοι θα φύγουν μ’ ένα αιώνιο «Γιατί» χαραγμένο στο πρόσωπο τους.

Η Φύση αδιαφορεί για την γνώμη και τα υποκριτικά «λεπτά μας αισθήματα».

Η Φύση επιτάσσει την θέληση και τον αγώνα για ζωή!

Η Φύση μας δείχνει πως αν δεν αλλάξουμε άμεσα τον παρασιτικό και βλάσφημο τρόπο ζωής, το τέλος θα έρθει πολύ συντομότερα απ’ ότι νομίζει κανείς.

Αν δεν γκρεμίσουμε τώρα τον Καπιταλισμό και τον Μαρξισμό -τον βιαστή και τον αναμείκτη, τον ιδιοτελή και τον ισοπεδωτή-, αν δεν σταματήσουμε την ασύδοτη εκμετάλλευση της γης και του ανθρώπου από τον άνθρωπο, αν δεν βάλουμε τέλος στο κυνήγι του πλούτου και των ψευδεπίγραφων «δικαιωμάτων του ανθρώπου» -στον βωμό των οποίων θυσιάζεται ακόμα και η δική μας επιβίωση- καμία αλλαγή δεν πρόκειται να επέλθει.

Η Φύση δεν πρόκειται να καταστραφεί. Η Φύση δεν καταστρέφεται, παρά μόνο πρόσκαιρα επιβαρύνεται. Αυτό που σίγουρα θα καταστραφεί είναι ο άνθρωπος!

Οι τελευταίοι δύο αιώνες της απόλυτης παρακμής, στο ρολόι της Φύσης δεν είναι παρά δυό κλάσματα μίας αιώνιας ζωής.

Η Φύση είναι βέβαιο πως θα αναγεννηθεί!

Αυτό που σύντομα θα αποτελεί μια θλιβερή ανάμνηση, μουσειακή, είναι ο σύγχρονος άνθρωπος. Ο αδίστακτος και ιδιοτελής homo economicus και homo equalitus.

-Τέλος πρώτου μέρους-

«Η Φύση προχωράει δίχως ίχνος δισταγμού,
το αμόνι του χρόνου συνθλίβει τους θιασώτες του Καπιταλισμού!

Η Φύση τιμωρεί τους θρασείς και ασεβείς,
στη θέση του Ταντάλου βρισκόμαστε σήμερα εμείς!

Η Φύση ταπεινώνει αυτούς που νόμιζαν πως είν’ Θεοί,
σαν τον Φαέθωνα γκρεμίζονται στη Γη!

Η Φύση εκδικείται αυτούς που πίστεψαν πως υπάρχει αλλού Θεός,
τους αφελείς που πέρα από αυτήν αναζήτησαν το Φώς!

Η Φύση ανταμείβει τους ενάρετους και ευσεβείς,
το τέλος του Ιξίωνα θα έχετε όλοι εσείς!

Η Φύση γελάει με τους Μαρξιστές,
τους αλληλέγγυους υποκριτές «ανθρωπιστές».

Η Φύση δεν θα είναι επιεικής απέναντι στην ανίερη ισότητα που επιβάλλετε εσείς.
Απ’ τον βράχο του Σισύφου δεν διδάχθηκε κανείς
;

Η Φύση επιβάλλει την Αρμονία,
εκ των αντιθέτων διατηρεί την τέλεια κοσμική ισορροπία!

Η Φύση λατρεύει την θέληση για ζωή,
μισεί τον οίκτο και την υποταγή!

Η Φύση δικαιώνει τους θαρραλέους αγωνιστές,
στο τέλος της γραμμής θα λυτρωθούν οι φιλοσόφοι-μαχητές!
»

Το βίντεο εδώ

Αλέξανδρος Τζούλιος

 

Πηγή

Προβολές : 683


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.