Κορυφαίος στρατιωτικός αξιωματούχος: Οι ειδικές δυνάμεις πήραν το φορητό υπολογιστή της Nancy Pelosi κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο Καπιτώλιο

Κορυφαίος στρατιωτικός αξιωματούχος: Οι ειδικές δυνάμεις πήραν το φορητό υπολογιστή της Nancy Pelosi κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο Καπιτώλιο

12 Ιανουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:566
Μοίρασέ το

 

 

«Είναι πανικόβλητη», λέει ο εν αποστρατεία στρατηγός Thomas McInerney…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

 

από τον Jamie White

Πρώην ανώτερος αξιωματικός των Ένοπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ έριξε μια βόμβα την Παρασκευή, ισχυριζόμενος ότι μια ομάδα Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού κατάφερε να αρπάξει το φορητό υπολογιστή της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi εν μέσω του χάους των ταραχών στο Καπιτώλιο την Τετάρτη.

Μιλώντας από τον Λευκό Οίκο, ο εν αποστρατεία υψηλός αξιοματικός της Πολεμικής Αεροπορίας Τόμας ΜακΝινέρνι (THOMAS MCINERNEY), είπε ότι τα αιτήματα της Πελόσι να επικαλεστεί το Κογκρέσο την 25η τροποποίηση και να κατηγορήσουν τον Πρόεδρο Τραμπ συνδέονται με αυτήν την εκπληκτική αποκάλυψη.

«Η Πελόζι έστειλε έκκληση στον ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Mark Milley, και προσπαθούν να τον διώξουν [τον Τράμπ] βάσει τη 25η τροπολογία ή να του κάνουν μομφή. Γιατί?”είπε ο McInerney.

«Επειδή λοιπόν, την Τετάρτη, πήραν το laptop της Πελόζι. Ευρίσκεται εν πανικώ.»

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο/τουίτ…

 

«Υπήρχαν μερικοί άνθρωποι εκεί που ήταν από Ειδικές Δυνάμεις αναμεμιγμένοι με την Antifa, και πήραν το laptop της και έχουν αυτά τα δεδομένα», είπε.

Το παραπάνω tweet υποδηλώνει ότι μπορεί να έχει εντοπιστεί κάποια ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένου ενός κλιπ από τις ταραχές που δείχνει αρκετά άτομα ντυμένα στα μαύρα να προσπαθούν να φύγουν από το κτίριο, κάθως ένας από τους άνδρες λέει στην κάμερα, «δεν είμαστε εδώ για να είμαστε με την Αντίφα. ”

Ο McInerney ισχυρίστηκε επίσης ότι καταγγέλλοντες τας δυσλειτουργίας εμφανίζονται πλέον και ομολογούν εγκλήματα που σχετίζονται με τις εκλογικές νοθείες της 3ης Νοεμ. του 2020.

«Πιστεύω ότι έχουν επίσης πηγή που έχει αρχίσει να κελαηδάει. Και ο πρόεδρος θα μας ξαφνιάσει με αυτήν, ώστε να αλλάξει εντελώς η κατάσταση, γιατί είναι κάποιος που είχε πει “δεν πρόκειται να το κάνω”» [αλλά προφανώς θα το κάνει τώρα], συνέχισε ο McInerney.

«Είναι προδοσία. Θυμηθείτε, αυτό είναι εσχάτη προδοσία», πρόσθεσε.

Οι Δημοκρατικοί αναμένεται να παρουσιάσουν το δεύτερο άρθρο μομφής εναντίον του Τραμπ τη Δευτέρα.

Παρακολουθήστε τις πλήρεις παρατηρήσεις του McInerney στο παρακάτω κλιπ:

Στο άρθρο μας με ημερ. 5 Δεκ. 2020 με τίτλο Πρ. Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας  των ΗΠΑ: Ο Τράμπ πρέπει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να σωθούν οι ΗΠΑ από τον Μπάιντεν και τους Κομμουνιστές! σας είχαμε γράψει τα εξής για τον κο Thomas McClerney για να καταλάβετε με ΠΟΙΟΝ ΑΒΡΙΒΩΣ έχετε να κάνετε…


με πληροφορίες από  >> https://www.infowars.com/posts/top-military-official-special-forces-took-nancy-pelosis-laptop-during-capitol-riot/

 

Πηγή

Προβολές : 566


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα