Κούβελας για εμβόλια και LOCKDOWN: «Είναι παγκόσμιο πείραμα» (βίντεο)

Κούβελας για εμβόλια και LOCKDOWN: «Είναι παγκόσμιο πείραμα» (βίντεο)

9 Δεκεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:500
Μοίρασέ το
 
«Δεν ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ – Έχουν αποποιηθεί την ευθύνη για τυχόν ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. πληρώνονται από κρατικούς πόρους με λεφτά φορολογουμένων».

«Έχουν αποποιηθεί των ευθυνών τους από τυχόν παρενέργειες οι εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια για τον covid, με σύμφωνη γνώμη των κυβερνήσεων των κρατών, γεγονός που συνεπάγεται ότι συμμετέχουμε ερήμην μας σε ένα παγκόσμιο πείραμα με τους μαζικούς εμβολιασμούς», υποστήριξε μιλώντας στα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ της Θεσσαλίας τηλεόρασης» ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας.

«Η συγκεκριμένη έρευνα για το συγκεκριμένο εμβόλιο, κάτι που το έχει πει και οκ. Μόσιαλος,  90% των χρημάτων που δόθηκαν, είναι από κρατικούς πόρους, άρα λοιπόν, επί της ουσίας οι εταιρείες δεν έχουν ρισκάρει τίποτα για την παραγωγή του εμβολίου το προπλήρωσαν οι κυβερνήσεις με λεφτά των φορολογουμένων», συμπλήρωσε, όταν έγινε αναφορά πως οι μεγάλο-εταιρείες κάνουν προσφορά στην ανθρωπότητα.

 

Δείτε από το 16.34, ενώ στο 25.17 γίνεται λόγος για το «παγκόσμιο πείραμα»:

Επιπλέον αναρωτήθηκε γιατί οι κυβερνήσεις δεν έκαναν μαζικές παραγγελίες και για το φάρμακο των μονοκλωνικών αντισωμάτων (χορηγήθηκε και στον Τραμπ) που αποδεδειγμένα έχουν θεραπευτική ισχύ για τους ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς έχουν προτεραιότητα αυτοί που είναι άρρωστοι τώρα και το εμβόλιο δεν θα τους θεραπεύσει.

«Δεν ξέρουμε αν προστατεύει ή μειώνει και την βαρύτητα αν προσβληθούμε. Μιλάμε για δεδομένα που δεν είναι γνωστά στου επιστημονικούς φορείς, ούτε καν στους ρυθμιστικούς», είπε.

«Όταν κάνεις το εμβόλιο, επειδή παίρνεις μια δόση του ιού, μπορείς να γίνεις μεταδοτικός προς τους άλλους», είπε η δημοσιογράφος (13.18 του βίντεο), με τον κ. Κούβελα να σχολιάζει: «Αυτό το δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Pfizer. Δεν το ξέρουμε, μπορεί όχι, μπορεί ναι. Δεν είναι κάτι που έχει μελετηθεί. Μπορεί δηλαδή να εμβολιαστούμε όλοι και η επιδημία να συνεχίσει να κυκλοφορεί».

«Θα ήθελα να υπάρχει μία πιστοποιημένη επιτροπή ειδικών, την οποία θα εμπιστευόμαστε και αποφασίζει με διαφάνεια», είπε για εκείνους που αποφασίζουν μέχρι στιγμής.

Στο 15.40, ερωτηθείς για το «διαβατήριο COVID» και το ότι κάποιοι ζητούν απαραίτητα το εμβόλιο, όπως αεροπορικές εταιρείες, δήλωσε:

«Δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως αυτό είναι νόμιμο.

Εγώ δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό, γιατί τον έχω περάσει ή έχω εμβολιαστεί.

Φοβάμαι το HIV.

Θα μπορούσα να απαιτήσω να έχουν τέτοιο διαβατήριο και οι φορείς του HIV ή να τους βάλουμε μία σφραγίδα στο μέτωπο.

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Δεν γίνεται να αξιολογείς τους ανθρώπους με βάση τα προσωπικά τους δεδομένα.

Αυτό συνιστά αλλοίωση των ελευθεριών».

 

Πηγή

Προβολές : 500


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα