Κριτές των πάντων τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES... Ζητούν από τον Πάνο Σκαρλάτο, να τους δείξει το πτυχίο του... Η απάντηση του δικηγόρου Αντωνιάδη, μας προετοιμάζει για την εξέλιξη με τα “φασιστόμουτρα της λογοκρισίας”.

Κριτές των πάντων τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES... Ζητούν από τον Πάνο Σκαρλάτο, να τους δείξει το πτυχίο του... Η απάντηση του δικηγόρου Αντωνιάδη, μας προετοιμάζει για την εξέλιξη με τα “φασιστόμουτρα της λογοκρισίας”.

25 Ιουλίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:982
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: “Τα Ελληνικά Hoaxes, διαπιστώνοντας την ιδιαίτερα δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει, σκόπιμα μετέφεραν την αντιπαράθεση σε εντελώς διαφορετικό αποδεικτικό πεδίο. Είναι όμως αργά γι αυτούς.

 
-Από κει και πέρα, ούτε εγώ ούτε ο κ. Σκαρλάτος σκοπεύουμε να αναβαθμίσουμε μία ομάδα που έχει επιδοθεί σε συστηματική και εκτεταμένη λογοκρισία σε όλο το διαδίκτυο, ούτε και τα επιστρατευμένα ψεύτικα προφίλ, σε εισαγγελική, δικαστική ή άλλη διοικητική αρχή και ελεγκτικό μηχανισμό.
 
Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, μετά από σωρεία μηνύσεων σε βάρος τους, και θα κληθούν να αποδείξουν στα εισαγγελικά και ανακριτικά γραφεία, και στις δικαστικές αίθουσες, τους ισχυρισμούς τους.”

 
 
 
Μάγκες, την … τσίσατε…
 
Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας… προφανώς δεν γνωρίζετε τι εστί δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης.
 
Ελπίζω και ελπίζουμε χιλιάδες χρήστες του f.b. και των ιστολογίων, πως θ’ ακολουθήσουν σε βάρος σας και αγωγές, και τότε θα πρέπει να δώσετε και τα βρακιά σας… 
 
Και επειδή θα είναι χεσμένα, κάντε τα μαντίλι… και στείλτε τα στο αφεντικό σας, τον Σόρος και τον Ρότσιλντ…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES
 
Τα Ελληνικά Hoaxes, αντιδρώντας στη χθεσινή ανάρτησή μου για τον ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Παναγιώτη Σκαρλάτο, ανέβασαν στη σελίδα τους στο facebook το κάτωθι κείμενο:
 
“Το καθήκον της υπεράσπισης ενός μηνυόμενου είναι ιερό και ως τέτοιο σεβόμαστε το ρόλο του κ. Αντωνιάδη, συνηγόρου του κ. Σκαρλάτου.
 
Ωστόσο ο κ. Αντωνιάδης δηλώνει ότι «Τα ελληνικά hoaxes συστηματικά και εν πλήρη γνώσει της αλήθειας, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ το πρώτο πτυχίο και προβάλλουν την ιδιότητα του τελειόφοιτου, εμφανίζοντάς τον να μην έχει ΚΑΝΕΝΑ πτυχίο»
 
Καλούμε τον Αντωνιάδη να πράξει αυτό που δεν έχει κάνει ο πελάτης του τόσους μήνες, δηλαδή να παρουσιάσει το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ που κατέχει.
 
Έτσι θα λήξει το θέμα, και μάλιστα δεσμευόμαστε να ζητήσουμε συγγνώμη από την πλευρά μας αποκαθιστώντας ταυτόχρονα την αλήθεια.
 
Σε αντίθετη περίπτωση θα επιμένουμε:
 
Ο Παναγιώτης Σκαρλάτος ΔΕΝ είναι επιστήμονας, όπως ισχυρίζεται, καθότι δεν έχει κανένα πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ”.
 
Η απάντησή μου στα Ελληνικά Hoaxes είναι η ακόλουθη, και η συνέχεια στα Ελληνικά Δικαστήρια:
 
Τον κ. Σκαρλάτο τον γνώρισα πρόσφατα, όταν μου ζήτησε τη νομική βοήθειά μου. Όπως πάντα πράττω πριν αναλάβω μία υπόθεση, μελετάω όλα τα στοιχεία, αδιαφορώντας ποιος είναι ο μεν και ποιος είναι ο δε. Μόνο τα στοιχεία.
 
Κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:
 
-Ο κ. Σκαρλάτος έκανε κάποιες αναρτήσεις στη σελίδα του στο facebook, αναφορικά με την υπόθεση του Covid-19. Ισχυρίζεται ότι είναι επιστήμονας, κάτοχος πτυχίου και τελειόφοιτος σε δεύτερο πτυχίο.
 
-Τα Ελληνικά Hoaxes αμφισβήτησαν το περιεχόμενο των αναρτήσεων αυτών. Το έπραξαν όμως, όχι αμφισβητώντας το κείμενό τους αυτό καθ’ εαυτό, αλλά την ιδιότητα του επιστήμονα και πτυχιούχου που επικαλείτο ο κ. Σκαρλάτος, αποδεχόμενοι μόνο τη φοιτητική ιδιότητά του.
 
Ως εκ τούτου, μου είναι σ’ αυτή τη φάση παντελώς αδιάφορο το περιεχόμενο των αναρτήσεων, η βασιμότητά τους ή μη και το ύφος αυτών.
 
Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι τα Ελληνικά Hoaxes αμφισβήτησαν εμμέσως τη βασιμότητα των αναρτήσεων αυτών λόγω του προσώπου που τις ανήρτησε.
 
-Τα Ελληνικά Hoaxes αμφισβήτησαν την ιδιότητα του πτυχιούχου, ΧΩΡΙΣ να αναφερθούν σε πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι.
 
Επουδενί συνέδεσαν τον ισχυρισμό τους ότι ο κ. Σκαρλάτος δεν είναι πτυχιούχος με το εάν είναι κάτοχος πτυχίου Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι.: Ισχυρίστηκαν ότι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πτυχίο.
 
Και ότι μετά το Λύκειο ο κ. Σκαρλάτος υπήρξε μόνο φοιτητής. Και παραμένει.
 
-Τα Ελληνικά Hoaxes αμφισβητούν την ιδιότητα του επιστήμονα, όπερ άρρηκτα συνδέεται με τον ισχυρισμό τους ότι ο κ. Σκαρλάτος δεν υπήρξε τίποτα άλλο στη ζωή του παρά μόνο φοιτητής.
 
-Ο κ. Σκαρλάτος μού παρέδωσε πλήρη φάκελο με στοιχεία που κατ’ αυτόν αποδεικνύουν τους δικούς του ισχυρισμούς και απορρίπτουν τους αντίστοιχους αντίθετους των Eλληνικών Hoaxes.
 
-Από την επισκόπηση των στοιχείων αυτών κατέληξα στο συμπέρασμα ότι και οι δύο ισχυρισμοί του κ. Σκαρλάτου είναι απολύτως αληθείς και οι αντίστοιχοι των Ελληνικών Hoaxes παντελώς ψευδείς, δεδομένης δε της πλήρους γνώσης τους περί της αληθείας, επιπλέον και συκοφαντικοί:
 
-Ο κ. Σκαρλάτος είναι πράγματι κάτοχος πτυχίου, αναγνωρισμένου και με βάση Προεδρικό Διάταγμα που ρυθμίζει τα σχετικά θέματα. Πτυχίο, το οποίο βεβαίως ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με απολυτήριο ΕΠΑΛ, όπως πλήθος ψεύτικων προφίλ, τα οποία οργανωμένα κατέκλυσαν τη σελίδα μου χθες, ισχυρίστηκαν μεταξύ άλλων στη συντεταγμένη προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε χθες και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αποδόμησης της προσωπικότητας τόσο εμού όσο και του κ. Σκαρλάτου.
 
-Ο κ. Σκαρλάτος είναι πράγματι επιστήμονας. Αν δεν είναι, τα Ελληνικά Hoaxes, θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό τους στις εισαγγελικές αρχές, στην ποινική δικογραφία που θα επεκταθεί πλέον και στη διερεύνηση των σχετικών ποινικών ευθυνών των πανεπιστημιακών καθηγητών και της διοίκησης του Πανεπιστημίου, και όχι Τ.Ε.Ι, όπως τα ίδια ψεύτικα προφίλ επίσης ψευδώς ισχυρίστηκαν στην ανάρτησή μου, στο οποίο φοιτά σήμερα ο κ. Σκαρλάτος, ως ήδη πτυχιούχος, οι οποίοι σε δημόσια πανεπιστημιακά έγγραφα βεβαιώνουν την επιστημονική ιδιότητα του κ. Σκαρλάτου.
 
Και τη βεβαιώνουν ψευδώς, κατά τα Ελληνικά Hoaxes, διαπράττοντας το αδίκημα του άρθρου 242 του Ποινικού Κώδικα περί ψευδούς βεβαίωσης.
 
Αν όμως είναι, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, και δυστυχώς για τα Ελληνικά Hoaxes αποδεικνύεται από τα έγγραφα, θα κληθούν να παράσχουν εξηγήσεις και για έναν ακόμα συκοφαντικό ισχυρισμό.
 
-Τα Ελληνικά Hoaxes, διαπιστώνοντας ότι η υπόθεση της αποδόμησης της προσωπικότητας του κ. Σκαρλάτου αποκτά πολύ σοβαρές διαστάσεις, χθες έκαναν ένα βήμα πίσω στους ισχυρισμούς τους και στα όσα μέχρι σήμερα διαδίδουν για τον κ. Σκαρλάτο, ζητώντας να παρουσιάσει το πτυχίο του:
 
Αυτή τη φορά δεν ζητάνε μόνο το πτυχίο του, αλλά ζητάνε να παρουσιάσει το πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι.
 
Πλην όμως, ποτέ έως τώρα τα Ελληνικά Hoaxes δεν έθεσαν θέμα πτυχίου Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι, ούτε πολλώ μάλλον ο κ. Σκαρλάτος ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.
 
Τα Ελληνικά Hoaxes απολύτως ξεκάθαρα αμφισβήτησαν την ύπαρξη ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ πτυχίου.
 
Τα Ελληνικά Hoaxes, διαπιστώνοντας την ιδιαίτερα δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει, σκόπιμα μετέφεραν την αντιπαράθεση σε εντελώς διαφορετικό αποδεικτικό πεδίο. Είναι όμως αργά γι αυτούς.
 
-Από κει και πέρα, ούτε εγώ ούτε ο κ. Σκαρλάτος σκοπεύουμε να αναβαθμίσουμε μία ομάδα που έχει επιδοθεί σε συστηματική και εκτεταμένη λογοκρισία σε όλο το διαδίκτυο, ούτε και τα επιστρατευμένα ψεύτικα προφίλ, σε εισαγγελική, δικαστική ή άλλη διοικητική αρχή και ελεγκτικό μηχανισμό.
 
Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, μετά από σωρεία μηνύσεων σε βάρος τους, και θα κληθούν να αποδείξουν στα εισαγγελικά και ανακριτικά γραφεία, και στις δικαστικές αίθουσες, τους ισχυρισμούς τους.
 
Αλίμονο εάν εγώ θα έπρεπε να αναρτήσω το πτυχίο μου στη Νομική, για να αποδείξω ότι πράγματι είμαι …πτυχιούχος Νομικής, στα άθλια εκείνα υποκείμενα που κρύβονται πίσω από ψεύτικα προφίλ και αμφισβήτησαν στην ανάρτησή μου έως και το δικό μου πτυχίο της Νομικής.
 
Δια της εισαγγελικής οδού θα αναζητηθούν τα πραγματικά στοιχεία των κατόχων των συγκεκριμένων αυτών προφίλ και στη συνέχεια θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη.
 
 
Και εκεί θα πάω και τα πτυχία μου και ό,τι άλλο ζητηθεί από τη Δικαιοσύνη για να καταδικαστούν οι συκοφάντες.
 
Όπως θα πράξει και ο κ. Σκαρλάτος, στη δική του δικογραφία σε βάρος των Ελληνικών Hoaxes.
 
Κάτι ακόμη, όμως, προς την ομάδα του κ. Αλικάκου:
Στην ανάρτηση για τον κ. Σκαρλάτο, στην οποία ούτε σας προσκάλεσα ούτε σας προκάλεσα να απαντήσετε, τουλάχιστον όχι ευθέως, το πράξατε.
 
Ακόμη όμως περιμένω να απαντήσετε στην εξώδικη καταγγελία μου, την οποία εκτός από την ανάρτησή της στο facebook, σας την έστειλα και στην ηλεκτρονική διεύθυνσή σας, σχετικά με τον ισχυρισμό σας – hoax, ότι η ανάρτησή μου για τις δηλώσεις του συνεργάτη σας κ. Ηλία Μόσιαλου για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, με τη φωτογραφία του κ. Μόσιαλου και τον τίτλο “Έτοιμο το εμβόλιο τον Αύγουστο”, ήταν ψευδής.
 
Φυσικά, έχω καταθέσει μήνυση σε βάρος σας για την υπόθεση αυτή, αλλά και ο κ. Σκαρλάτος έχει καταθέσει ήδη πέντε μηνύσεις σε βάρος σας, ενώ μέσω της χθεσινής ανάρτησής μου προανήγγειλε και την έκτη στη σειρά μήνυσή του.
 
Το γεγονός ότι η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό δεν σας εμπόδισε να απαντήσετε με ανάρτησή σας.
 
Στη δική μου περίπτωση; Τίποτα;
 
Δοθείσης λοιπόν της ευκαιρίας, επικαλούμενος την ιδιαίτερη ευασθησία σας στην υπόθεση Σκαρλάτου, αναμένω να επιδείξετε, έστω και με καθυστέρηση, την ίδια ευαισθησία και στην υπόθεση Αντωνιάδη.
 
Θα σας περιμένω.
 
Τέλος, θα ήθελα με πάσα ελικρίνεια να σας ευχαριστήσω, διότι δεδομένης της στενής παρακολούθησης των αναρτήσεών μου από την ομάδα σας, έχετε δια της αποχής σας από οποιαδήποτε άλλη παρέμβασή σας σ’ αυτές, επικυρώσει με τον πλέον ξεκάθαρο και πανηγυρικό τρόπο την απόλυτη βασιμότητα αυτών.

 

Πηγή

Προβολές : 982


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα