Κρύβουν την αλήθεια για Covid-19 η κυβέρνηση και το ιατρικό ιερατείο. υποχρεώνουν τους Έλληνες να εμβολιαστούν ή τους κάνουν ψυχολογικό bullying αλλά εάν υπάρξει ζημιά «σφυρίζουν αδιάφορα».

Κρύβουν την αλήθεια για Covid-19 η κυβέρνηση και το ιατρικό ιερατείο. υποχρεώνουν τους Έλληνες να εμβολιαστούν ή τους κάνουν ψυχολογικό bullying αλλά εάν υπάρξει ζημιά «σφυρίζουν αδιάφορα».

22 Ιουλίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:326
Μοίρασέ το

 

Το ερώτημα που προκύπτει για κάθε Έλληνα πολίτη, είναι «πως με υποχρεώνετε να εμβολιαστώ αλλιώς θα μου καταστρέψετε την επαγγελματική και κοινωνική ζωή, χωρίς όμως να θέλετε να αναλάβετε και τις ευθύνες στην περίπτωση που θα μου συμβεί κάτι χειρότερο από το να νοσήσω από κορωνοϊό λόγω παρενεργειών που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει».

 

Η απάντηση, είναι απλή και έχει δυο σκέλη;

 

1.ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΓΙΑΤΡΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ – ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ.

 

2. Διότι πρέπει να ολοκληρωθεί η υπόσχεση που έδωσε το ΧΑΛΔΑΙΟ ΜΠΣΤΡΔ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Αν ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί τις δυο μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ, πηγαίνετε να μπολιαστείτε.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβληματισμό προκαλούν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί που επιβάλει η ελληνική κυβέρνηση με την βοήθεια του ιατρικού ιερατείου την στιγμή που υπάρχου πολλές ενδείξεις ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού δεν είναι εν τέλει και τόσο ασφαλή και προκαλούν παρενέργειες και πιθανώς ακόμα και θανάτους.

Το ερώτημα που προκύπτει για κάθε Έλληνα πολίτη, είναι «πως με υποχρεώνετε να εμβολιαστώ αλλιώς θα μου καταστρέψετε την επαγγελματική και κοινωνική ζωή, χωρίς όμως να θέλετε να αναλάβετε και τις ευθύνες στην περίπτωση που θα μου συμβεί κάτι χειρότερο από το να νοσήσω από κορωνοϊό λόγω παρενεργειών που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει».

Εν ολίγοις υποχρεώνουν τους Έλληνες να εμβολιαστούν ή τους κάνουν ψυχολογικό bullying αλλά εάν υπάρξει ζημιά «σφυρίζουν αδιάφορα».

Ο ΕΟΦ, με ανακοίνωσή του σε έκτακτη ενημέρωση, αποκαλύπτει ότι «είναι πιθανόν αναμενόμενο το σύνδρομο θρόμβωσης με θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Johnson & Johnson».

Υπενθυμίζεται ότι οι Έλληνες πολίτες με απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη έκαναν πάνω από 600.000 εμβόλια Johnson & Johnson κι ενώ υπήρχαν ήδη πληροφορίες για το τι προκαλούν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΦ, το προϊόν αυτό «τελεί υπό συμπληρωματική παρακολούθηση»! Μετά τον εμβολιασμό εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων όμως.

«Αυτό θα επιτρέψει τον γρήγορο προσδιορισμό νέων πληροφοριών ασφάλειας. Ζητείται από τους επαγγελματίες υγείας να αναφέρουν οποιεσδήποτε πιθανολογούμενες ανεπιθύμητες ενέργειες», αναφέρει ο ΕΟΦ!

Και αυτό το σκεύασμα το έδωσαν σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα με «ελαφρά καρδία» και όποιος δεν δέχθηκε να το κάνει τον καταδιώκουν!

Επιπρόσθετα ο Ευρωπαϊκός (ΕΜΑ) και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), με έκτακτη ενημέρωση προς τους γιατρούς της ΕΕ δίνει ανανέωση στα στοιχεία για τις άμεσες παρενέργειες (μυοκαρδίτιδες κλπ) που μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και στον θάνατο τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA των εταιρειών Pfizer/BioNTech και Moderna.

Για τις μελλοντικές παρενέργειες, όπως την αναμενόμενη έκρηξη αυτοάνοσων νοσημάτων, χρειάζονται επιπλέον μελέτες.

Όπως αναφέρεται περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας έχουν αναφερθεί κατόπιν εμβολιασμού.

Για τα εμβόλια AstraZeneca είναι γνωστά τα περιστατικά που έχουν συμβεί και μάλιστα θανατηφόρα.

Στοιχεία για τους αριθμούς θανάτους και σοβαρών παρενεργειών από τέσσερα εμβόλια για τον κορωνοϊό φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βάση δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance και δίνει στη δημοσιότητα το vaccineimpact.com η οποία αφορά τις 27 χώρες της ΕΕ και μόνο.

Σύμφωνα με αυτά, ο αριθμός των θανάτων που σχετίζονταν με ένα από τα τέσσερα εμβόλια μέχρι και τις 3 Ιουλίου 2021 ανερχόταν στους 17.503, ο αριθμός των παρενεργειών στις 1.687.527 εκ των οποίων το 50% ήτοι 837.588 περιπτώσεις αφορά πολύ σοβαρά ή σοβαρά συμβάντα.

Και καλά τα ρίσκα που πρέπει να αναλάβει κάποιος για να αποκτήσει… ανοσία, εν τέλει την αποκτάει;

«Εξαερώνεται» η ανοσία που εξασφάλισε το εμβόλιο των Pfizer -BioNTech στο Ισραήλ: Τα στοιχεία δείχνουν ότι μεταξύ 2 Μαΐου και 5 Ιουνίου, το εμβόλιο είχε ποσοστό αποτελεσματικότητας 94,3%, αλλά από τις 6 Ιουνίου, πέντε ημέρες αφότου η κυβέρνηση ήρε τους περιορισμούς, μέχρι τις αρχές Ιουλίου, το ποσοστό υποχώρησε στο 64%!

Παρόμοια μείωση του ποσοστού καταγράφηκε και για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου στην πρόληψη σοβαρής νόσησης, μεταξύ των ατόμων που είχαν εμβολιαστεί, ανέφερε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

«Την περασμένη Παρασκευή (πριν τρεις εβδομάδες), το 55% των ατόμων που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, είχαν εμβολιαστεί», αποκαλύπτουν πηγές του υπουργείου στο Ισραήλ.

Συνεπώς, τα εμβόλια ασφαλή… δεν τα λες και ανοσία… ας πούμε ότι δεν είναι και τόσο αποτελεσματική.

Άρα αφού λείπουν οι δύο βασικές προϋποθέσεις γιατί η κυβέρνηση και το ιατρικό ιερατείο επιμένουν και ασκούν απολυταρχικές πιέσεις στους πολίτες για να τους αναγκάσουν να εμβολιαστούν;

Τι συμβαίνει πραγματικά;

 

Πηγή

Προβολές : 326


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα