ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ... Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας τώρα αμέσως!!!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ... Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας τώρα αμέσως!!!

7 Απριλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:691
Μοίρασέ το
Το Υπουργείο να απαντήσει πώς πήραν τη δουλειά εταιρείες που δημιουργήθηκαν πριν μερικούς μήνες και οι οποίες δεν έχουν ούτε γραφεία, ούτε σελίδα στο διαδίκτυο;

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ … ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ … ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;
Παλιά της τέχνη κόσκινο, που λένε και στο χωριό μου…
Και θα πάει λογικός άνθρωπος, να πάρει τα τεστ μιας … εταιρείας φάντασμα;;;
Όσο αυτή η κυβέρνηση, με τον Μητσοτάκη στο τιμόνι, θα βρίσκεται στην εξουσία, μόνο ΘΑΝΑΤΟΥΣ και ΣΚΑΝΔΑΛΑ θα στήνει.
Είναι το γονίδιό τους τέτοιο.
Είναι ρυπαρό και … Βαβυλωνιακό… αν αυτό σας λέει κάτι.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Τι να επέμβει; Εισαγγελέας;;;
Από χαμαιτυπείο σε χαμαιτυπείο, δηλαδή…
Το μόνο που μας σώνει, είναι η τελευταία φωτό…
1. Έφεραν rapid test, τα οποία βάφτισαν self test.
2. Έφεραν 25άδες αντί για μεμονωμένα (Roche) πράγμα που είναι αντίθετο στις απαιτήσεις της σύμβασης.
3. Έφεραν κινέζικα που αναφέρουν σαφώς πως είναι για αποκλειστική χρήση στο εργαστήριο…
Το Υπουργείο να απαντήσει πώς πήραν τη δουλειά εταιρείες που δημιουργήθηκαν πριν μερικούς μήνες και οι οποίες δεν έχουν ούτε γραφεία, ούτε σελίδα στο διαδίκτυο;
Το δε μετοχικό τους κεφάλαιο είναι 30.000 ευρώ
Η εισαγωγική Ελληνική εταιρεία, με το όνομα ”Swiss Med” που πήρε ήδη παραγγελία 10.000.000 ευρώ για τα περιβόητα self test,
έχει δηλώσει ως έδρα,μια αποθήκη σε πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να έχει site, χωρίς να απαντάει σε κανένα email ή τηλέφωνο από αυτά που έχει δηλώσει!
Η ίδρυση της έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο με εταιρικό κεφάλαιο για εισαγωγική που δεν ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο ΓΕΜΗ.
Αν κάποιος προσπαθήσει να αναζητήσει την εταιρεία στο διαδίκτυο αναφέρεται εδώ και καιρό πως η ιστοσελίδα της βρίσκεται ”υπό κατασκευή” και πως, θα λειτουργήσει σύντομα.
Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει συμμετάσχει σε καμία άλλη μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Η παντελώς άγνωστη-χωρίς άλλα στοιχεία- εταιρεία λοιπόν με την επωνυμία ”SWISS MED ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”,πήρε παραγγελία 3.000.000 τεμαχίων, στην τιμή των 3,36 ευρώ, συνολικής αξίας 10.080.000,00 ευρώ.
Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά και το swissmed.gr ακόμη στο…πουθενά!…

 

Πηγή

 

Διαβάστε κι αυτά… εδώ

Αποκάλυψη: Έστησε μονοπώλιο Self Tests το κύκλωμα ΕΟΦ – Μαξίμου με εταιρίες φαντάσματα (Βίντεο)

 

Σε εγκληματική οργάνωση που έχει στήσει μονοπώλιο στην Ελληνική Αγορά παραπέμπει η αποκάλυψη που έκανε ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης στο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Εκτός λοιπόν από τον περίεργο διαγωνισμό με διάρκεια μόλις 3 ημερών, εκ των οποίων μόνο 1 εργάσιμης, για 10.000.000 self test, εκτός από το σκάνδαλο μετά την αποκάλυψη ότι ανάμεσα στις εταιρίες που κέρδισαν την δουλειά, μια έχει δηλώσει διεύθυνση ένα «τσαντίρι» σε πολυκατοικία (2), άλλες έχουν σχέσεις με το ίδιο πρόσωπο (1) , σήμερα ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης, αποκάλυψε ότι το Μέγαρο Μαξίμου χρησιμοποίησε το ΕΟΦ, ώστε να δημιουργήσει μονοπώλιο στην αγορά των Self Test απαγορεύοντας την εισαγωγή των εγκεκριμένων τέστ για ιδιωτική διάθεση στα Φαρμακεία.

Δηλαδή αν και ο διαγωνισμός ήταν συγκεκριμένα για τις παρτίδες που θα διανέμονται δωρεάν στους πολίτες (αγορασμένα βέβαια με τους φόρους των πολιτών) ο ΕΟΦ απαγορεύει την εισαγωγή τεστ από ιδιωτικές εταιρίες για κάθε άλλη χρήση κάτι που εκτός από παράνομο ως προς τους νόμους περί μονοπωλίων, είναι και ύποπτο, καθώς για άγνωστο λόγο το Μέγαρο Μαξίμου ή κάποιος κοντά στον Πρωθυπουργό, παρεμβαίνει στην ελεύθερη αγορά, προς όφελος συγκεκριμένων προϊόντων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σε τεράστιο σκάνδαλο με μίζες εξελίσσεται η υπόθεση Self Test  – Πρόσωπο μέσα από το Μαξίμου δείχνουν οι αποκαλύψεις

 

Πηγή

 

 

Προβολές : 691


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα