Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ο αγαπημένος αριθμός 9 της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Μας κυβερνούν αποκρυφιστές;”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ο αγαπημένος αριθμός 9 της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Μας κυβερνούν αποκρυφιστές;”

22 Απριλίου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,393
Μοίρασέ το
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ίσως τώρα γνωρίζουμε ακόμη καλύτερα ποιοι μας κυβερνούν.”

Και θα συμπληρώσω στο αποκαλυπτικό άρθρο του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη:
“Το χριστιανικό δόγμα ποτέ δεν χρησιμοποιεί ζυγούς αριθμούς παρά μόνο μονούς για να δείξει ξεκάθαρα, πως τα πρόσωπα της Αγίας Τριάδος είναι ασυνεχή, δηλαδή ανεπανάληπτα και διακεκριμένα.
Στην αρχαιότητα οι Πυθαγόρειοι τον θεώρησαν ιερό επειδή τα πολλαπλάσιά του με οποιονδήποτε αριθμό δίνουν και πάλι μεμονωμένο τον αριθμό εννέα”
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;;
ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
Γι αυτό και δεν θα βάλω ερωτηματικό στο… ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 12.00
ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
Υ.Γ.2. Διαβάστε και τα σχόλια που ακολουθούν στην ανάρτηση. Είναι σημαντικά.
Ο Texe Marrs στο βιβλίο του με τίτλο “Το σχέδιο της χιλιετούς ανάπτυξης” (σελ. 142) γράφει τα εξής:
«Ερευνώντας κανείς την αποκρυφιστική αριθμολογία, προκειμένου να κατανοήσει τη διεστραμμένη και σκοτεινή σκέψη της μυστικιστικής συνωμοσίας, μπορεί να καταλήξει σε άκρως ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές συνθέσεις αριθμών.
Ο Αδόλφος Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία στη Γερμανία το 1933.
Ο αριθμός 33 είναι πολύ σημαντικός για τους αποκρυφιστές, ο Χριστός σταυρώθηκε στα 33 του χρόνια· στον Ελευθεροτεκτονισμό ο υψηλότερος βαθμός είναι ο 33ος.
Η πρόσθεση των ψηφίων 3 και 3 του αριθμού 33 μας δίνει τον αριθμό 6, ο οποίος είναι ο πιο ανίερος αριθμός για τους Χριστιανούς (Αποκάλυψη 13, όπου το θηρίο περιγράφεται να φέρει τον αριθμό 666), αλλά για τους αποκρυφιστές το 6 είναι ένας ιδιαίτερα ιερός αριθμός.
Το 3 είναι, επίσης, σημαντικός αριθμός για τους μυστικιστές, καθώς πιστεύουν στην ανίερη τριάδα του πατέρα του φωτός, της ερωμένης του και του απογόνου τους, ο οποίος απεικονίζεται ως Μεσσίας ή ο Ιησούς επί γης, όντας φυσικά σφετεριστής του αληθινού Μεσσία Ιησού Χριστού.
Και το ε ν ν έ α είναι, επίσης, σημαντικός αριθμός απ’ την α π ο κ ρ υ φ ι σ τ ι κ ή, αριθμολογική σκοπιά, καθώς 3 επί 3 ισούται με ε ν ν έ α.
Παλιότερα λεγόταν ότι οι μάγισσες είχαν ε ν ν έ α ζωές.
Στην αρχαία ελληνορωμαϊκή μυθολογία αναφέρεται ότι υπήρχαν ε ν ν έ α άρχοντες, που κυβερνούσαν τον πλανήτη».
Ίσως τώρα γνωρίζουμε ακόμη καλύτερα ποιοι μας κυβερνούν.
Ώστε γι’ αυτό 9 στις κηδείες;
Ώστε γι’ αυτό 9 στις θρησκευτικές τελετές;
Ώστε γι’ αυτό 9 στις ιδιωτικές συναθροίσεις;
Ώστε γι’ αυτό 9 στην σειρά αναμονής για αγορά προϊόντων;
Ώστε γι’ αυτό από τις 9 η απαγόρευση κυκλοφορίας;
Ώστε γι’ αυτό στις 9 η Ανάσταση;
Ετοιμάζουν διακωμώδηση και της Αναστάσεως!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Όλα στις 9
Θεατρική παράσταση έκαναν και την Ανάσταση
Λυπάμαι το πλήθος που είναι ακόμη στα πληκτρολόγια λυπαμαι και ντρέπομαι που η μνήμη της προηγούμενης χούντας του 67 μπήκε στο μπαούλο και δυστυχώς επαναλαμβάνεται
Λυπάμαι που δέχονται αδιαμαρτύρητα τα πάντα χωρίς Αντίσταση χωρίς διεκδίκηση.Περισσοτερο είμαι ενάντια στον υποταγμενο λαό είναι καθήκον του να βγει στους δρόμους.14 μήνες υποταγή είναι αδικαιολόγητοι και αναξιοπρεπεις.Ας το πάρουν χαμπάρι καμία χούντα δεν θα φύγει στα πληκτρολόγια και καμία χούντα ιστορικα δεν έφυγε αναίμακτα.βγσινουμε στους δρόμους με ότι κόστος.Αλλιως ας πεθάνει η Ελλάδα γρήγορα δεν της αξίζουμε.Αποτυχαμε παταγωδώς.Σας ευχαριστώ σας κούρασα αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα
Αυτά βλέπω στο διαδίκτυο Πρες κομφερανς κάτι σαν Ευαγγελάτο όλοι.Συγνωμη παιδεία έχω αλλά δεν πάει άλλο..Νιώθω αγανάκτηση απαγοητευση και πολύ ντροπή για τους ανιστορητους Έλληνες με μόνο λιγοστοί μετρημενοι στα δάχτυλα να εξαιρουνται

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

σοβαρά τώρα;;;;;;;… Και η εκκλησία αλλού τυρβαζει;;;;;;….. Αντί να ορθωσει ανάστημα συσσωμο το ελληνορθοδοξο σώμα θα το δεχθεί;;;;;;… Γνωρίζουμε πως το 12 τη νύχτα που είχε καθιερωθεί έως τώρα ήταν συμβολικό και εξυπηρετούσε την κοσμική “οικονομία” χώρου και χρόνου ειδικά για τους πολίτες που εργάζονται…αλλα τώρα γιατί αυτό;;;;;;; ;;;

Η ορθοδοξία βάλλεται από παντού….προωθειται ο μουσουλμανισμος μιας και είναι θρησκεία υπακοής και όχι ελευθερίας….
Όλοι στις εκκλησίες το βράδυ της Ανάστασης.. Τι θα κάνουν.. Θα βγουν έξω οι αστυνομικοί να μας κόψουν κλήσεις;;;… Ας έρθουν… Αλλά θα μου πεις.. Η εκκλησία έχει ήδη προσκυνησει όλο αυτό το τσιρκουλο…και εκκλησία να πάμε οι παπάδες δεν θα είναι εκεί…λίγες οι φωτεινές εξαιρέσεις ιερέων που δεν έχουν προσκυνησει…..
Μας λυπαμαι………
Ελενα Μυρωνιδου “Τή τρίτη ημέρα”…τό διακηρύττουμε στό Σύμβολον τής Πίστεως καί γι’ αυτόν τόν λόγο η δολίως σκόπιμη μετάθεση τής ώρας είναι δογματική εκτροπή.

 

Ελενα Μυρωνιδου

Το γεγονός της τέλεσης της Λειτουργίας της Ανάστασης στις 00.00 τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακής δεν έχει ορισθεί τυχαία.΄΄ Ει δε Χριστός ουκ εγήγερται , ματαία η πίστις υμών΄΄Α Κορινθίους 15, 17.

Σύμφωνα με την Εβραική θεωρία η κάθε μέρα αλλάζει στις 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ .
Ο Χριστός σταυρώθηκε την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι και πέθανε πάνω στο Σταυρό μετά από τρεις Ώρες δηλ στις 3 το μεσημέρι.
Την ίδια μέρα την Παρασκευή στις 6 αλλάζει η μέρα και ξεκινά η μέρα του Σαββάτου η οποία διαρκεί μέχρι το (κατ΄ημάς απόγευμα στις 18.00) οπότε ξεκινά η Κυριακή και από τις 18.00 το απόγευμα Σαββάτου μέχρι τις 00.00 που εορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου , έχουμε ήδη μπει στην τρίτη ημέρα , όπου ο Χριστός είναι στον Άδη.
Αθροιστικά λοιπόν ο Χριστός βρίσκεται στον Άδη τρεις ημέρες.
3 ώρες της Παρασκευής, 24 ώρες του Σαββάτου και 6 ώρες της Κυριακής δηλ σύνολο 33 ώρες βρίσκεται στον Άδη , ελευθερώνει τους καταδίκους, σπάει τα κλείθρα, ανοίγει τις πόρτες ,δένει το διάβολο και τον συντρίβει. 33 χρόνια η επίγεια ζωή Του, 33 ώρες η καταλυτική Παρουσία του στον Άδη όπου και τον ανακαινίζει !
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ( ; ) ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ
Αυτό που έγινε μέ τήν μετάθεση τής ώρας τής Αναστασίμου ακολουθίας κυριολεκτικώς βγάζει μάτι !
Πέραν όλων τών άλλων ζητημάτων που εγείρονται (δογματικών, κανονικών, τάξεως κ.τ.λ) ένα ερώτημα κοινής λογικής ζητά απάντηση:
Γιατί 3 ώρες νωρίτερα (στίς 9μμ) ο ιός δέν μεταδίδεται ενώ 3 ώρες αργότερα (τά μεσάνυχτα) μεταδίδεται;
Φυσικά, απάντηση λογική δέν υπάρχει!
Υπάρχει όμως η προφανεστάτη ερμηνεία όταν ανιχνευθή τό ερώτημα υπό τό πρίσμα όλης αυτής τής απάτης καί δή τού μανιώδους διωγμού τής Εκκλησίας τού Χριστού από τούς Μασoνο-Εβραίους που μάς κυβερνούν.
Τό κάνουν γιά τό γινάτι! Νά δείξουν ότι επιτέλους αυτοί έχουν τό πάνω χέρι σέ όλα!
Καί βέβαια μαζί μ’ αυτό επιτυγχάνουν κι όλα τά υπόλοιπα, δηλαδή τήν δογματική εκτροπή, τήν κανονική εκτροπή, τήν διασάλευση τής Εκκλησιαστικής τάξεως, τήν λοιδόρηση τής Παραδόσεως, τόν ευτελισμό τών πάντων.
Επειγόντως ζητείται ένας νέος Άγιος Νικόλαος που θά αστράψη ένα ηχηρό χαστούκι στόν σύγχρονο ολετήρα τής Εκκλησίας καί βλάσφημον Ιερώνυμον! Νά τού θυμίση ότι τό χαστούκι που θά φάη από τόν Βασιλέα τών όλων θά είναι αιώνιο!
Κ οπως έγραψε κ μια φίλη ,”εντελώς τυχαίο θα ήταν ότι ο πρίγκιπας απεβίωσε στα 99 έτη,την 99η ημέρα του χρόνου,9 του μήνα..καθότι μεγαλοβαθμος στη γνωστή στοά”
Το είχε επισημάνει ένας ιερέας στην ομιλία του αυτό το κόλλημα με το 9. Ψάχνοντας κάποιοι είπαν πως η κυρά Μητσοτάκαινα είναι μπλεγμένη με κάτι περίεργα. Και καταλήγω στο συμπέρασμα, ο διάβολος αντιγράφει τον Θεό με τον πιο ηλίθιο τρόπο για αυτό γελοιοποιείται πάντα και γελοιοποιεί και με ότι ασχολείται. Το ότι εμείς δεν το καταλαβαίνουμε με εξοργίζει. Δηλαδή πρέπει να έρθει να μας μαχαιρώσει ο Μητσοτάκης και Σια για να καταλάβουμε;
Κύριε Βαθιωτη,υπάρχει κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Το Σάμπαθ ή Σάββατο όπως λέμε είναι η ιερή μέρα των Εβραίων. Εφέτος το Σάββατο 1 Μαίου πέφτει το Πάσχα τους,όπως λέγεται Νομικόν Φασκα κατά το οποίο εορτάζουν ανάβοντας την 9φωτη λυχνία τους για να εορτάσουν τον δικό τους μεσσία που αναμένουν να έρθει (προσφάτως ανακυρηξαν κάποιον) !
Εμείς εορτάζουμε 2 Μαίου το Πάσχα,την Κυριακή δηλαδή την ημέρα που αναστήθηκε ο Κύριος μας και πήρε το όνομα της από Αυτόν!
Επίσης απο τις 3 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής που ο Χριστός εισήλθε στον Άδη πέρασαν 33 ώρες,όσα και τα χρόνια Του ,έως την Ανάσταση Του,στις 12 το βράδυ δηλαδή ξημερώνοντας Κυριακή και αφήνοντας πίσω Του το Σάμπαθ,την ιερή μέρα τον Εβραίων.
Υπάρχει ένας συμβολισμός εδώ αν το καταλαβαίνετε!
Οπότε φέτος με αυτή τη μέγιστη βλασφημία που γίνεται, εμείς ως ορθόδοξοι χριστιανοί θα συνεορτασουμε τον Πάσχα των Εβραίων, αυτό που ο Κύριος μας ακύρωσε!!!
Δύο πασχαλιες μαζί και μάλιστα με τους διώκτες Του!
Δεν πρέπει να ακολουθήσουμε αυτή την πλάνη! Υπάρχουν και προφητείες μεγάλων Αγίων που έχουν μιλήσει για την “κατάρα” όταν θα εορτασθεί διπλή πασχαλιά…

Πηγή

Προβολές : 1,393


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα