Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: “Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ (ΜΑΣ) ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ”!.. (Από τον παππού, στον ... εγγονό, κάμποσες ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, δρόμος.) (βίντεο)

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: “Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ (ΜΑΣ) ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ”!.. (Από τον παππού, στον ... εγγονό, κάμποσες ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, δρόμος.) (βίντεο)

13 Αυγούστου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:747
Μοίρασέ το
 
 
 
Όταν εκστόμιζε τα παρακάτω ο πρώην επίτιμος, ο λαός άκουγε παθητικά & αδιάφορα σαν χάνος.
 
Και μετά ο ίδιος “σοφός” λαός επέλεξε τον γιο του – που ταυτόχρονα είναι και πολιτικός κλώνος τού νεοφιλελέ & ξενόδουλου πατέρα του – για πρωθυπουργό αυτής τής ένδοξης αλλά δύσμοιρης πατρίδας…
 
“Εύγε” “σοφέ” ελληνικέ λαέ για τις επιλογές σου στην κάλπη, καθώς και για την αδράνειά σου στις εθνικές μειοδοσίες που συντελούνται στην διάρκεια τής θητείας τής όποιας κυβέρνησης…
 
“Συγχαρητήρια” και στους ψηφοφόρους τής ΝΔ, που πρώτα εξέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προεδρία τού κόμματός τους, και μετά τον ανέδειξαν και πρωθυπουργό.
 
 

 
Να θυμίσω ότι αυτό “το πολιτικό εβραϊκής καταγωγής υποκείμενο”, ως υπουργός οικονομικών, το 1964, αναγνώρισε τα προπολεμικά χρέη και τα χρέη του Εμφυλίου…
 
Να θυμίσω πως αυτό το “πολιτικό εβραϊκό μίασμα”, πούλησε την πιο επικερδή επιχείρηση, την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, που έκανε εξαγωγές σε Αμερική, Μέση Ανατολή και Βαλκάνια, παντελονιάζοντας εκατομμύρια…
 
Να θυμίσω πως επί ημερών της μαύρης πρωθυπουργίας του, ξεκίνησε την ιδιωτικοποίηση, όπως όριζαν οι αρχές του Μάαστριχτ…
 
Να θυμίσω πως αυτό το “πολιτικό ερπετό”, έβαλε τις βάσεις για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
 
Άπαξ ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ…
 
Όλη η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΡΙΑΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕΦΡΑΔΙΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
 
Η ΚΡΗΤΗ, ΕΒΓΑΛΕ ΗΡΩΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ.
 
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΠΕΤΑ.
 
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
(τού Θανάση Γκόρδη)Thanasis Gordis
 
Αυτά έλεγε ξεκάθαρα και απροκάλυπτα πριν κάποια χρόνια ο μπαμπάς τού Κυριάκου, σε συνέντευξή του στον συστημικό “δημοσιογράφο” Αλέξη Παπαχελά…
(Αξίζει να δείτε το σχετικό βίντεο – απόσπασμα 40 δευτερολέπτων:
 
Τον οποίο (Κωνσταντίνο Μητσοτάκη) τιμά όλο το φαύλο και προδοτικό σύστημα ως “ρεαλιστή” και “γενναίο” πολιτικό!
 
Διότι στην “προοδευτική” και υποταγμένη σε αλλότρια συμφέροντα Ελλάδα, ο “ρεαλισμός” των “κεντροδεξιών”, και η “ειρήνη και φιλία των λαών” των αριστερών & “κεντροαριστερών”, είναι ο φερετζές των προδοτικών τους πολιτικών.
 
 
Όταν εκστόμιζε τα παραπάνω ο πρώην επίτιμος, ο λαός άκουγε παθητικά & αδιάφορα σαν χάνος.
 
Και μετά ο ίδιος “σοφός” λαός επέλεξε τον γιο του – που ταυτόχρονα είναι και πολιτικός κλώνος τού νεοφιλελέ & ξενόδουλου πατέρα του – για πρωθυπουργό αυτής τής ένδοξης αλλά δύσμοιρης πατρίδας…
 
Για να απαλλαγεί από τον αρχιερέα τού εθνομηδενισμού και τής προδοσίας, ΣΥΡΙΖΑ…
 
“Ωραίες” οι επιλογές στην κάλπη των προβάτων ή των βολεμένων Νεοελλήνων.
Ο λιγότερο χειρότερος, που κάθε φορά αποδεικνύεται και χειρότερος!…
 
Όταν, επίσης, τόνιζε με έμφαση τα προαναφερθέντα ο γέρος Μητσοτάκης, η ΑΟΖ δεν ήταν στην επικαιρότητα τής ατζέντας που καθορίζει το διεφθαρμένο πολιτικό και μιντιακό σύστημα.
 
Οπότε δεν την ανέφερε καθόλου ο Κωνσταντίνος στην συνέντευξή του…
 
Σήμερα, όμως, λόγω των εξελίξεων είναι στην επικαιρότητα, τόσο η υφαλοκρηπίδα, όσο και η ΑΟΖ.
 
Οι οποίες ορίζονται μεν με διαφορετικό τρόπο νομικά, αλλά ταυτίζονται χιλιομετρικά (200 ναυτικά μίλια αμφότερες).
 
Μετά και την κατευναστική έως μειοδοτική στάση τής κυβέρνησης τού Κυριάκου στην δεύτερη κρίση που ζούμε αυτές τις μέρες από την ωμή επιθετικότητα των Τούρκων, γίνεται πλέον σαφέστατα αντιληπτό – σε όσους σκέφτονται πατριωτικά και χωρίς κομματικές παρωπίδες – το εξής:
Στόχος τής κυβέρνησης (και όλου τού πολιτικού & οικονομικού συστήματος) είναι ο “διάλογος” (παζάρι στην ουσία) που ήδη δρομολογήθηκε με τούς Τούρκους να καταλήξει σε συνυποσχετικό των δύο χωρών για προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο τής Χάγης (εμείς τούς …παρακαλούμε να επιστρέψουν σε αυτόν, διότι αποχώρησαν μετά την “κουτσή” οριοθέτηση ΑΟΖ τής Ελλάδας με την Αίγυπτο!).
 
Και ενώ από το 1974 μέχρι πρότινος όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις υπογράμμιζαν πως το μόνο για το οποίο συζητούμε με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση τής υφαλοκρηπίδας ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ (στην “μέση γραμμή” δηλαδή), το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Δένδιας δηλώνουν συνέχεια κάτι άλλο.
 
Ότι κάνουμε διάλογο και επιθυμούμε προσφυγή στην Χάγη “για όλες τις θαλάσσιες ζώνες” (και σε όλο το εύρος τους, παντού)!
 
Με την ανοχή και των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ (εννοείται και Βαρουφάκη).
 
Είτε προηγηθεί θερμό επεισόδιο είτε όχι, λοιπόν, θα γίνει διαπραγμάτευση για την υφαλοκρηπίδα (ακόμη και στα όρια της που βρίσκονται στην ανοιχτή θάλασσα, εκεί π.χ. που ήταν το Oruc Reis), για την ΑΟΖ (που δεν έχουν τολμήσει οι μειοδοτικές κυβερνήσεις μας τόσες δεκαετίες να οριοθετήσουν με την Κύπρο για να μην ενοχληθούν οι βάρβαροι γείτονες!), αλλά και για την αιγιαλίτιδα ζώνη (6 ν.μ. ή 12 ν.μ.)!!!..
 
Όλα θα μπουν στο ανατολίτικο παζάρι αρχικά, και έπειτα υπό την κρίση των δικαστών στην Χάγη, που ΔΕΝ αποφασίζουν όμως με αμιγώς νομικά κριτήρια, αλλά και με πολιτικά (κρατώντας τις σχετικές ισορροπίες)!
 
Και σε όλο αυτό το παζάρι – πολιτικό και δικαστικό – το επίδικο θα είναι κυριαρχικά δικαιώματα που η πατρίδα μας ούτως ή άλλως έχει (και θα έπρεπε να ασκεί) από το Διεθνές Δίκαιο!..
 
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.
 
Και εάν δεν συμβούν ισχυρότατες πολιτικές και κοινωνικές αναταράξεις (που πιθανότατα δεν θα υπάρξουν), ή γενικότερα ραγδαία γεγονότα που δεν μπορεί να ελέγξει το σύστημα, η μέγιστη αυτή ΠΡΟΔΟΣΙΑ θα περάσει.
 
Και θα πάμε σε “συνεκμετάλλευση” στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο με τούς Τούρκους, οι οποίοι με τον κυνικό τσαμπουκά και τις απειλές θα έχουν κερδίσει οφέλη που δεν είχαν και δεν δικαιούνται!
Θα παρουσιαστεί, μάλιστα, ολόκληρο το εν λόγω σκηνικό και ως “επιτυχία αμοιβαίου συμφέροντος που διασφαλίζει την ειρήνη και την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή”.
Πάλι, βέβαια, σε βάρος των δίκαιων και νόμιμων συμφερόντων τής Ελλάδας!
 
 
“Εύγε” “σοφέ” ελληνικέ λαέ για τις επιλογές σου στην κάλπη, καθώς και για την αδράνειά σου στις εθνικές μειοδοσίες που συντελούνται στην διάρκεια τής θητείας τής όποιας κυβέρνησης…
 
“Συγχαρητήρια” και στους ψηφοφόρους τής ΝΔ, που πρώτα εξέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προεδρία τού κόμματός τους, και μετά τον ανέδειξαν και πρωθυπουργό.
 
“Καληνύχτα” Ελλάς…
 
ΥΓ: Εύχομαι το μέλλον να διαψεύσει αυτό το άρθρο, που γράφτηκε με πόνο πατριωτικής ψυχής, αλλά και με απόθεμα μακρόχρονης εμπειρίας και αντίληψης των πολιτικών τεκταινόμενων.

 

Πηγή

Προβολές : 747


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα