Λές νά μήν ἤξεραν;

Λές νά μήν ἤξεραν;

15 Ιουνίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:233
Μοίρασέ το
 
ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί γονάτισαν φορώντας ενδυμασία αφρικανικής φυλής που εξασκούσε το δουλεμπόριο!

Θέλοντας να δείξουν πόσο καλοί άνθρωποι και αντιρατσιστές είναι, κορυφαίοι Δημοκρατικοί φόρεσαν ένα μαντίλι Kente και γονάτισαν για να τιμήσουν τον George Floyd τη Δευτέρα

 
 

 
Υποταγή με μασσονική στάση…
Σε ποιόν “θεό”;;;
Η παράνοια έχει κτυπήσει κόκκινο… σαν το αίμα της ανθρωπότητας που ετοιμάζουν να χύσουν οι ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, μέσα από στημένους εμφυλίους σε όλα τα κράτη.
Κι όσοι προσπαθούμε να κρατήσουμε σώας τας φρένας μας σ’ αυτή την παράνοια, θεατές, ή τα επόμενα θύματα;;;
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

Τό σύμβολο τῶν δουλεμπόρων Ashanti , ἐπέλεξαν οἱ ἀμερικανοί «δημοκρατικοί» γιά νά τιμήσουν τόν Floyd…

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί γονάτισαν φορώντας ενδυμασία αφρικανικής φυλής που εξασκούσε το δουλεμπόριο!

Θέλοντας να δείξουν πόσο καλοί άνθρωποι και αντιρατσιστές είναι, κορυφαίοι Δημοκρατικοί φόρεσαν ένα μαντίλι Kente και γονάτισαν για να τιμήσουν τον George Floyd τη Δευτέρα

Ενώ μερικοί στην αριστερά είπαν ότι η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται ως “cultural appropriation“(πολιτιστική ἐκμετάλλευσις), τα πράγματα μπορεί να είναι ακόμη χειρότερα καθώς οι Δημοκρατικοί φόρεσαν ένα σύμβολο της οικογένειας Ashanti.

Η άρχουσα τάξη των Ashanti ήταν σημαντικοί παίκτες στην παγκόσμια αγορά δουλεμπορίου του 17ου αιώνα.

ΚΟ: Η αυτοκρατορία των Asante ήταν μια αυτοκρατορία και βασίλειο από το 1670 έως το 1957, στη σημερινή Γκάνα. Οι Ασάντι, είχαν θεσμικά κατοχυρωμένη την δουλεία ως κοινωνική τάξη, όμως οι δούλοι μπορούσαν να γίνουν ελεύθεροι πολίτες, ενώ επιτρεπόταν δούλοι να έχουν δούλους!

 
Σήμερα οι Ασάντι έχουν το δικό τους ανεξάρτητο βασίλειο μέσα στην ομοσπονδία της Γκάνα με την δική τους σημαία και Βασιλιά.

«Το ρούχο Kente, το οποίο συσχετίστηκε με την βασιλική τάξη των Ashanti, ήταν φτιαγμένο από μετάξι κατά το δέκατο έβδομο και δέκατο όγδοο αιώνα», σύμφωνα με το UltimateHistoryProject

«Ενώ το Kente ήταν προϊόν μιας παγκόσμιας εμπορικής οδού που εκτείνεται από την Ασία μέσω την Ευρώπη έως την Αφρική, αυτό το ύφασμα και οι άνθρωποι συνδέθηκαν επίσης με μια άλλη παγκόσμια εμπορική οδό – το εμπόριο σκλάβων», συνεχίζει ο ιστότοπος.

 
«Στην πραγματικότητα, η ιστορία του λαού Ashanti, που ζούσε στη Δυτική Ακτή της Αφρικής, συνδέεται στενά με την ιστορία του δουλεμπορίου».

«Εάν η πρώιμη οικονομία της Αυτοκρατορίας Ashanti εξαρτιόταν από το εμπόριο χρυσού στη δεκαετία του 1700, από τις αρχές του 1800 είχε γίνει σημαντικός εξαγωγέας σκλάβων», γράφει το BlackPast.org.

 
«Το εμπόριο σκλάβων αρχικά επικεντρώθηκε στο Βορρά με αιχμάλωτους που πηγαίνουν στους εμπόρους Μάντε και Χάουσα που τους αντάλλαζαν με αγαθά από τη Βόρεια Αφρική και έμμεσα από την Ευρώπη».

«Μέχρι το 1800, το δουλεμπόριο είχε μετατοπιστεί προς το νότο καθώς οι Ashanti προσπαθούσαν να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση των Βρετανών, των Ολλανδών και των Γάλλων για δούλους.

 
Σε αντάλλαγμα, οι Ashanti έλαβαν είδη πολυτελείας και ορισμένα βιομηχανικά κατασκευασμένα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων κυρίως των πυροβόλων όπλων», εξηγεί το άρθρο.

Μετά από όλες αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες, είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι Δημοκρατικοί επέλεξαν να ντυθούν σαν έμποροι σκλάβων Ashanti επειδή το κόμμα τους πιστεύει ότι έχει δικούς του τους μαύρους Αμερικανούς.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο υποτιθέμενος προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατών Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Αφρο-Αμερικανοί «δεν είναι μαύροι» αν δεν τον ψηφίσουν.

Ίσως οι Δημοκρατικοί μάθουν καλύτερα ιστορία πριν επιχειρήσουν την επόμενη κίνησή τους με βάση την φυλή. 

ΚΟ / από εδώ


BIDEN TELLS BLACK SHOW HOST “YOU AIN’T BLACK” IF YOU PREFER TRUMP


Τέλος ἐρωτῶ : Λές νά μήν ἤξεραν γιατί ἐπέλεξαν αὐτό τό σύμβολο; Ἄμ ἤξεραν καί παρά-ἤξεραν …

Εἶδες ἄμα εἶσαι μασώνος ! ! !

Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 233


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα