Μάθε να ξεχωρίζεις, ποιος αξίζει το χρόνο, τις στιγμές και την παρουσία σου!

Μάθε να ξεχωρίζεις, ποιος αξίζει το χρόνο, τις στιγμές και την παρουσία σου!

26 Φεβρουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:185
Μοίρασέ το

Μάθε να ξεχωρίζεις ποιος αξίζει “το είναι σου”.

Ποιος αξίζει μια εξήγηση, ένα “γιατί” και ένα ‘τίποτα”. Μάθε να ξεχωρίζεις τις στιγμές σου.

 

 

Μεγαλώνοντας μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου… ωριμάζεις, ξέρεις τι θέλεις και τι όχι.

Μαθαίνεις να μην ξοδεύεσαι σε λάθος επιλογές.

 

Καλλιόπη

Γράφει η Κρυστάλλω Αρχοντίδου

 

 

Μην ψάχνεις αιτία γιατί λείπουν οι στιγμές. Λείπουν γιατί δεν τις δημιουργείς, δεν ζεις με αυτές. Η κατάλληλη στιγμή στη ζωή σου θα έρθει όταν πραγματικά είσαι έτοιμος να τη ζήσεις και όταν πραγματικά ξεχωρίσεις επιτέλους τι αξίζεις και τι όχι.

Δεν αξίζουν όλοι άνθρωποι τον ίδιο σεβασμό. Δεν αξίζουν όλοι τον ίδιο πόνο, δεν πρέπει κανένα να πληγώνεις. Δεν έχεις αυτό το δικαίωμα αλλά και ούτε κανείς έχει το δικαίωμα να πληγώσει εσενα.

Τιποτα δεν είναι ίδιο, το μόνο που μένει ειναι η αγάπη. Η αγάπη δεν είναι όμως αρκετή όταν, απλά υπάρχει. Δεν ειναι αρκετη. Δεν αξίζει να πολεμάς για κάτι που δεν αξίζει, οτι μα οτι αξίζει σε ακολουθεί και μένει στη ζωή σου.

Κράτα τα καλά, και προσπάθησε να τα δεις με θετικότητα. Και γιατί όχι; φέρσου εγωιστικά. Γιατί όχι; έδωσες όσα επρεπε, μετά απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνεις.

Είναι οι μνήμες που μας κάνουν να πονάμε. Οι στιγμές , και κάθε μέρα όσα έχουμε μέσα μας.
Μην σταμάτάς ποτέ να προχωράς .

Στον εαυτό σου οφείλεις τη πιο μεγάλη συγγνώμη που επέμενες περισσότερο σε κάποιες στιγμές απο όσο έπρεπε και τον κατέστρεψες κι άλλο.

Μάθε να ξεχωρίζεις ποιος αξίζει το είναι σου. Ποιος αξίζει μια εξήγηση, ένα γιατί και ένα τίποτα. Μάθε να ξεχωρίζεις τις στιγμές σου.

Ειναι μικρή η ζωή. Δεν επιλέγεις την ευτυχία. Αλλά ούτε η ευτυχία σε επιλέγει εσένα.

Εσύ αντιμετωπίζεις τη ζωή, και είναι στα χέρια σου. Κανένας άλλος.

 

Πηγή

Προβολές : 185


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα