Μήνυμα και φάρος ελπίδας και αφύπνισης.  Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την Υπεροχή του Αίματος!

Μήνυμα και φάρος ελπίδας και αφύπνισης. Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την Υπεροχή του Αίματος!

2 Αυγούστου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:596
Μοίρασέ το

Όσο μαγικά κι αν σας φαίνονται, τα συναισθήματά σας έχουν καθαρά βιολογική προέλευση

Μετά από δεκαετίες ψευδών ερευνών, κατηγοριών και χλευασμών για την σημασία των γονιδίων στην εξέλιξη του ανθρώπου -βασική αρχή της κοσμοθεωρίας του Εθνικοσοσιαλισμού- η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αναγκάστηκε να αποδεχθεί αυτό για το οποίο κάποιοι αγωνίστηκαν, θυσιάστηκαν και δολοφονήθηκαν.

 

Για την Ιδέα της αδιαμφισβήτητης υπέροχης του Αίματος έναντι όλων των υπολοίπων παραγόντων της ζωής.

Της υπεροχής της Φύσης έναντι της ανθρώπινης βούλησης.

«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που θεωρούσαμε ότι εμείς ελέγχουμε τις επιθυμίες μας, συνειδητοποιήσαμε ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν έχουμε δική μας βούληση»γράφει ο Μπίλ Σάλιβαν, καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα στο νέο του βιβλίο «Pleased to Meet Me: Genes, Germs, and the Curious Forces That Make Us Who We Are», σε εκδόσεις National Geographic.

https://www.amazon.com/Pleased-Meet

Η έρευνα ξεκίνησε το 2010 όταν οι επιστήμονες της Knome Inc. Έψαχναν δείγματα για να μελετήσουν το DNA αξιοσημείωτων ανθρώπων.

Τα ευρήματα της εταιρείας του ανθρώπινου γονιδιώματος, που εδρεύει στο Mass του Cambridge, είναι πλέον πρώτη είδηση στα ειδησεογραφικά πρακτορεία όλου του κόσμου.

Απ’ την New York Post και το National Geographic που εξέδωσε και το αντίστοιχο βιβλίο, μέχρι το εγχώριο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων (ΑΠΕ/ΜΠΕ).

Μερικά απ’ τα πιο σημαντικά κομμάτια της έρευνας είναι τα εξής:

«Υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές γονιδίων που αντικατοπτρίζουν τις διάφορες προτιμήσεις μας. Υπάρχουν συγκεκριμένα γονίδια για τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα γλυκά, όπως και πολλά γονίδια επηρεάζουν την απόλαυση του καφέ. Τα γονίδια διέπουν ακόμη και τα βασικά μας συναισθήματα, την σεξουαλική έλξη και τις πολιτικές μας προτιμήσεις.»

«Οι άνθρωποι που είναι πολιτικά Φιλελεύθεροι είναι πιο πιθανό να διαθέτουν μια παραλλαγή ενός συγκεκριμένου γονιδίου και οι επιστήμονες μπορούν να προβλέψουν την πολιτική τάση κάποιου με 72% ακρίβεια κοιτώντας απλά μια σάρωση του εγκεφάλου του.

Οι Συντηρητικοί τείνουν να έχουν μεγαλύτερη αμυγδαλή, το μέρος του εγκεφάλου που ενεργοποιείται σε τρομακτικές/στρεσογόνες καταστάσεις, ενώ οι Φιλελεύθεροι έχουν συχνά μεγαλύτερο εμπρόσθιο φλοιό του προσαγωγίου, την περιοχή που συμμετέχει στην ανάλυση ενστικτώδους σκέψης.»

«Όταν πρόκειται για καθημερινά συναισθήματα, τα γονίδια μας προγραμματίζουν τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της Σεροτονίνης και της Ντοπαμίνης, οι οποίες μας κάνουν να νιώθουμε διάφορα πράγματα. 

Όσο μαγικά κι αν σας φαίνονται, τα συναισθήματά σας έχουν καθαρά βιολογική προέλευση», γράφει ο Σάλιβαν.

«Ο λόγος που οι Σκανδιναβοί χαρακτηρίζονται συχνά ως οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι πάνω στη Γη βρίσκεται κατά κύριο λόγο στα γονίδια τους.

Ένας ερευνητής του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ εξέτασε το DNA ανθρώπων από 30 χώρες και διαπίστωσε ότι οι Δανοί και οι Ολλανδοί είχαν τα χαμηλότερα ποσοστά ενός γονιδίου, υποδοχέα Σεροτονίνης, που συνδέεται με την κατάθλιψη.»

«Όσον αφορά την έλξη μεταξύ των ανθρώπων, λειτουργούν δύο διαφορετικές γενετικές δυνάμεις. Από τη μία πλευρά, συχνά μας ελκύουν άνθρωποι οι οποίοι μοιάζουν με εμάς, κάτι απόλυτα λογικό», γράφει ο Σάλιβαν.

«Ταυτόχρονα, όμως, είμαστε βιολογικά προγραμματισμένοι ενάντια στην αιμομιξία. Η υπερβολική γενετική ομοιότητα αποδίδει απογόνους με επιβλαβή χαρακτηριστικά», αναφέρει σχετικά με την επαναλαμβανόμενη ενδογαμία εντός πολύ κλειστών κοινωνιών ή οικογενειών (συνήθως βασιλικών οίκων).

Είναι αναντίρρητο γεγονός ότι οι παγκόσμιες δυνάμεις επιχειρούν εδώ και δεκαετίες την στοχευμένη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού για ευνόητους λόγους.

Το σχέδιο αυτό, όμως, εμπεριέχει τόσο την διάδοση των Μαρξιστικών αντιλήψεων για τη ζωή, όσο και την καθιέρωση του Φεμινισμού, της Ομοφυλοφιλίας και πολλών άλλων σεξουαλικών διαταραχών ως μιας φυσιολογικής κατάστασης, εν πολλοίς πιο σωστής απ’ την πατροπαράδοτη η οποία χαρακτηρίζεται συνεχώς ως «πεπαλαιωμένη», «στενόμυαλη», «οπισθοδρομική» κλπ.

Σε συνδυασμό με τον φιλελεύθερο τρόπο ζωής που προστάζει την παντί τρόπω οικονομική ανέλιξη και επίτευξη ματαιόδοξων και ιδιοτελών κοινωνικών και καταναλωτικών στόχων, υποβαθμίζεται η δημιουργία οικογένειας, ενώ απαξιώνεται η καλλιέργεια υγειών και ηθικών προτύπων στο σύνολο του πληθυσμού.

Παράλληλα επιδιώκεται επίμονα και απροκάλυπτα η φυλετική επιμιξία στα ετερόφυλα ζευγάρια με σκοπό την γενετική αλλοίωση των απογόνων τους και τον αφανισμό της λευκής φυλής, η οποία αποτελεί το πρώτο και τελευταίο σύνορο του πολιτισμού, όπως και της όποιας ενδεχόμενης αντίστασης ενάντια στα διεθνή σιωνιστικά και μεγαλο-καπιταλιστικά συμφέροντα.

(Φυσικά η παγκόσμια ελίτ δεν ακολουθεί τους ίδιους κανόνες. Διέπεται από αυστηρότατα πρότυπα και νόμους, τόσο συμπεριφοράς, όσο και ευγονικής).

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι τραυματικές εμπειρίες στην παιδική ηλικία μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που εκφράζονται τα γονίδιά μας για το υπόλοιπο της ζωής μας – και πέραν αυτής (στους απογόνους).

Μια μελέτη του πανεπιστημίου McGill του 2004 διαπίστωσε ότι τα νεογνά αρουραίων από ανεύθυνες μητέρες (μητέρες οι οποίες δεν τα φρόντιζαν) ανέπτυξαν άγχος καθώς η αμέλεια απ’ τη μεριά του γονέα επηρεάζει ένα συγκεκριμένο γονίδιο στα παιδιά που σχετίζεται με τον χειρισμό του στρες.

Μελέτες δείχνουν ότι το ίδιο ισχύει και για τον άνθρωπο.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η ανατροφή ενός παιδιού σε ορφανοτροφείο αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται τα γονίδια του, ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με τη ρύθμιση του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού συστήματος. 

«Τραυματικές εμπειρίες στην παιδική ηλικία, γράφει ο Σάλιβαν, δεν περνούν μόνο στο υποσυνείδητο, αλλά και στο DNA των θυμάτων, επηρεάζοντας τον γενετικό τους κώδικα με τρόπους που μόλις τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε».

Με τόσους πολλούς γενετικούς παράγοντες στο παιχνίδι, ο Σάλιβαν κάνει επίσης έκκληση για περισσότερη κατανόηση προς τα άτομα που αγωνίζονται με τον εθισμό και την παχυσαρκία.

Πάνω από δώδεκα γονίδια έχουν συνδεθεί με τον έλεγχο των παλμών. 

«Ο εθισμός έχει να κάνει περισσότερο με το DNA μας, παρά με τους ηθικούς μας κώδικες».

Είναι άλλωστε γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι για παράδειγμα ένας αλκοολικός γονέας έχει 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να μεταβιβάσει γονιδιακά στο παιδί του τον εθισμό του.

Το ίδιο ισχύει και για τον εθισμό στα ναρκωτικά, την ροπή στην εγκληματικότητα, τις σοβαρές ψυχολογικές παθήσεις, αλλά και για πολλές γενετικές μεταλλάξεις και παθήσεις όπως η κυστική ίνωση.

Σχεδόν 100 χρόνια πριν κάποιοι θυσιάστηκαν για την θεμελίωση αυτών των ιδεών που πλέον έγιναν αποδεκτές από την ίδια παγκόσμια κοινότητα που τότε τους πολέμησε.

Όπως, όμως, ο σπουδαίος Νίκολα Τέσλα είχε προβλέψει έναν αιώνα πριν: «Το 2100 η ευγονική θα έχει καθιερωθεί παγκοσμίως».

«Πρέπει ακόμη να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά και για εκείνους που διαπράττουν βίαια εγκλήματα – και σε ορισμένες περιπτώσεις συμβαίνει ήδη».

Ο Σάλιβαν αναφέρει εδώ μια ποινική υπόθεση του 2006 όπου ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τον φίλο της πρώην γυναίκας του και έκοψε ένα από τα δάχτυλα της με μαχαίρι μπροστά στα παιδιά τους.

Γλύτωσε την θανατική ποινή επειδή βρέθηκε ότι έχει μια μετάλλαξη του γονιδίου ΜΑΟΑ, το οποίο σχετίζεται με την εχθρικότητα στους άνδρες. (Το παράδοξο είναι ότι το γονίδιο αυτό συνδέεται με την ευτυχία στις γυναίκες, σημειώνει ο Σάλιβαν).

Το βιβλίο του καθηγητή ιατρού Μπίλ Σάλιβαν, μολονότι δεν προτείνει την ευγονική ως ρυθμιστικό παράγοντα μιας ευνομούμενης και ευημερούσας πολιτείας -πως θα μπορούσε άλλωστε, αν ήθελε να καταξιωθεί- αποτελεί ένα χαστούκι στα μούτρα της καθιστικαίας τάξης και όλων των στρατευμένων ψευδοεπιστημόνων που εδώ και πολλές δεκαετίες προσπάθησαν να πείσουν τον κόσμο -και εν πολλοίς το έχουν καταφέρει- ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι και πως μόνο η ανατροφή και η παιδεία ορίζει την μετέπειτα εξέλιξη, συμπεριφορά και επιλογές τους.

Όσοι επιμελώς έκρυψαν την αλήθεια, όσοι λοιδόρησαν και χλεύασαν τις Ιδέες μας, όπως και όσοι δια νόμου τις φίμωσαν και τις απαγόρευσαν, γεύονται πλέον την αποστομωτική απάντηση της Φύσης που πάντα βρίσκει τρόπο να επιβιώνει και να νικά.

Της επικράτησης του φωτός της αλήθειας επί του σκότους των ψεύτικων ειδώλων και αξιών της νέας τάξης πραγμάτων.

Ας αποτελέσει αυτή η είδηση ένα μήνυμα καθώς κι ένα φάρο ελπίδας και αφύπνισης προς όλους όσους χάνουν ή έχασαν την πίστη τους στην μια και μοναδική αλήθεια αυτής της ζωής.

«Φύσεως Νόμος, ο πάντων βασιλεύς, θνατών τε και αθανάτων!», Πίνδαρος

Αλέξανδρος Τζούλιος

 

Πηγή

Προβολές : 596


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα