Μανιάτικη βεντέτα Μιχαλολιάκου – Δημακογιάννη, δύο μέρες πριν την απόφαση του Εφετείου… ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΛΛά ΓΙΑ ΜΑΛά@ΕΣ”!!!

Μανιάτικη βεντέτα Μιχαλολιάκου – Δημακογιάννη, δύο μέρες πριν την απόφαση του Εφετείου… ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΛΛά ΓΙΑ ΜΑΛά@ΕΣ”!!!

6 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:378
Μοίρασέ το
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ανάμεσα σε αυτά που διαβάσαμε τελευταία και κάποιος πρώην πολιτευτής, που μπήκε στις λίστες μας γλύφοντας κυριολεκτικά το 2015 και λέει ότι αυτός ήταν η ψυχή της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του.
 

xrisavgites
 
Μιχαλολιάκο και υπολείμματα χρυσαυγητών, επειδή τυγχάνει να γνωρίζω πολλά χρόνια τον Γιώργο Δημακόγιαννη τον οποίον προσπαθείτε να πλήξετε με ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΥΔΗ, σας απαντώ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΙΪΚΑ: ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
 
Γιατί ο Δημακόγιαννης είναι  και ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, σε αντίθεση με τον “ρουφιάνο της ΚΥΠ” και σατανιστή αρχηγό σας… και δεν έγλυψε ποτέ, κανέναν.
 
Σε αντίθεση με τον αρχηγό σας, που μόνον γλύφτης είναι…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ.1. Ο Δημακόγιαννης, είναι γνήσιος Μανιάτης… όχι απ’ αυτούς τους οβριούς, που ήρθαν από την Ισπανία και άλλαξαν το όνομά τους σε … ελληνικό.
 
Μήπως να ψάξετε αν είναι και ο Μιχαλολιάκος … ελληνικής καταγωγής… ;;;
 
Υ.Γ.2. Όταν έφυγε από τα ψηφοδέλτια της Χ.Α. ο Δημακόγιαννης, η κλίκα του Μιχαλολιάκου, έψαχνε να βρει στην Λακωνία, την ψήφο της…
 
Υ.Γ.3. Εκεί στην χ.α., έχετε πολύ ψυχασθένεια, ρε ψευτόμαγκες…
 
 

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ν. Μιχαλολιάκου και του πρώην στελέχους του κόμματος Γ. Δημακογιάννη από τη Μάνη.

Μετά το σχόλιο του κ. Δημακογιάννη ενόψει της απόφασης του Εφετείου (ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ), η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση με σαφείς αιχμές.

Συγκεκριμένα:

Ελεύθερο το Facebook για τους πρώην χρυσαυγίτες που βρίζουν την Χρυσή Αυγή

Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο, τον οποίο παίζει το γνωστό Facebook εναντίον κάθε εθνικής και πατριωτικής Ιδέας. Είναι κυριολεκτικά ένα από τα πλέον πιστά μαντρόσκυλα της παγκοσμιοποίησης.

Πολεμάει με λύσσα ό,τι είναι ενάντια στα σχέδια του παγκόσμιου αφέντη και φυσικά είναι ευνόητο ότι έχει αποκλείσει την Χρυσή Αυγή.

Είναι όμως απόλυτα ελεύθερο για όλους τους πρώην χρυσαυγίτες, οι οποίοι είδαν το φως το αληθινό και υβρίζουν την Χρυσή Αυγή και την ηγεσία της γράφοντας με θράσος ψέματα.

Ψέματα στα οποία βεβαίως δεν μπορεί να απαντήσει η Χρυσή Αυγή, γιατί το Facebook την έχει απαγορεύσει.

Ανάμεσα σε αυτά που διαβάσαμε τελευταία και κάποιος πρώην πολιτευτής, που μπήκε στις λίστες μας γλύφοντας κυριολεκτικά το 2015 και λέει ότι αυτός ήταν η ψυχή της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του.

Μόνο που χωρίς αυτόν, το 2012 η Χρυσή Αυγή πήρε περισσότερους ψήφους…

Ο εν λόγω γλείφτης, όταν οι Χρυσαυγίτες ήταν φυλακή έτρωγε και έπινε σα να μη συνέβαινε τίποτε με υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, διώκτη της Χρυσής Αυγής.

Ένας άλλος από τους υβριστές μας, απομακρύνθηκε από την Τοπική στην οποία ανήκε γιατί έκλεβε λεφτά και τώρα μιλάει για “καμαρίλα”! Τα ίδια λέει και ένας άλλος λακές της ΝΔ, που πούλησε το κόμμα προεκλογικά.

Δεν περιμέναμε τίποτε άλλο στην “δημοκρατία” του Facebook. Δεν θα ξυπνήσουν επί τέλους κάποια πράγματι καλά παιδιά που πιστεύουν αυτά τα υποκείμενα;


Η απάντηση από τον κ. Δημακογιάννη ήρθε πριν από λίγο:

Επαναλαμβάνω προς ΠΑΣΑΝ κατεύθυνση: Το 2014 με νωπές τις προφυλακίσεις τής ηγεσίας (και των άλλων κατηγορουμένων, σχεδόν 70 σεβαστών συνΕλλήνων), τις δύο τυφλές δολοφονίες, την τρομοκρατία, τις διώξεις,…, Ε-Κ-Λ-Η-Θ-Η-Ν (με τηλεφώνημα μέσα από τον Κορυδαλλό) και απεδέχθην, να τεθώ επικεφαλής στην Λακωνία (υποψήφιος α/περιφερειάρχης το 2014 και το επόμενο έτος υποψήφιος βουλευτής)…

Τι …ιδανικές συνθήκες για …καταφερτζήδες, …προδότες τής Ιδέας!!!

Και τι σχέση είχε ο εκλογικός αγώνας τής ΧΑ τού 2012 και τού 2014-15, τον καιρό των ανηλεών και ασύμμετρων διώξεων;!! ΚΑΜίΑ.

Το ΤΙ καταφέραμε στις τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις του 2014-15, σ’ αυτό το ζοφερό κλίμα, στην (ΝεοΔημο-κρατούμενη) Λακωνία το ξέρουν ΟΛΟΙ… Ευχαριστώ όμως, ή έστω έναν καλό λόγο, από την άρτι αποφυλακισθείσα ηγεσία (των …Μανιατών συμπατριωτών μου!!!) ΔΕΝ άκουσα ποτέ!! Πόσο κόμπλεξ!!

Το ΒΑΡΥ όμως και απολύτως ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

ΚΟΣΤΟΣ από την συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια τής ΧΑ το γνωρίζουν καλά το …πετσί μου και οι δικοί μου …κι όποιος θέλει λεπτομέρειες εδώ είμαι…

 

Γ.Π.Δημακόγιαννης, “Αδούλωτη Μάνη”

 

ΥΓ. 1.- τού λόγου μου είμαι Μανιάτης εκδότης, ελεύθερος επαγγελματίας, όχι ανεπάγγελτος ή ά(ν)εργος με άφθονο χρόνο για …κατανάλωση ή …κους-κους, με τρία ανήλικα τέκνα, χωρίς περιουσία, “προλετάριος εθνικιστής” όπως μ’ αρέσει να λέω, και περήφανος γι’ αυτό…

2.- όπως βλέπετε στην σελίδα μου Γεώργιος Δημακόγιαννης, στο facebook, τα σχόλια είναι ανοικτά για ΚΑΘΕ (ευπρεπή) γνώμη, θετική ή αρνητική για μένα… Ανοίξτε λίγο και τα σχόλια στα θέματα τής ιστοσελίδας τής ΧΑ να μιλήσουμε κι εμείς (μάλλον …πονάει, ε;!)

3.- κάποιοι “έξυπνοι”, έτσι τουλάχιστον νομίζουν, δεν ψάχνουν για Εθνικιστές και Πατριώτες, για μαλά@ες ψάχνουν, κι ας ψάξουν αλλού…

Στο κείμενό του ο κ. Δημακογιάννης επισυνάπτει και τρεις φωτογραφίες από το παρελθόν με τον κ. Μιχαλολιάκο, οι οποίες έχουν νόημα.

ΝΓΜ Οι τυχεροί που δεν έχουν δισκοπάθεια στη μέση...!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20-2-2016 NΓΜ-ΓΠΔ ΚΑΒΟΝΤΟΡΟ DSCF2546(1)

 

Πηγή

Προβολές : 378


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα