Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μπροστά στα μάτια μας. (βίντεο)

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μπροστά στα μάτια μας. (βίντεο)

28 Ιουνίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:325
Μοίρασέ το

 

Δίνω αυτόν τον τίτλο, γιατί δεν είναι σκοπός μου στην συγκεκριμένη περίπτωση η αναμετάδοση του θέματος, αλλά το παιχνίδι που παίζουν όλοι αυτοί οι πολιτικοί και όχι μόνο θεατρίνοι, σε βάρος όλου του ελληνικού λαού…

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Πριν λίγες μέρες η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Άννα Ζαϊρη, δήλωσε πως “η έξαρση της εγκληματικότητας, οφείλεται στην εισροή των λαθρομεταναστών”.

Πρωτοφανής δήλωση από τα χείλη εκπροσώπου της … δικαιοσύνης…

Τόση ωμή αλήθεια, είχαμε κάποιες δεκαετίες ν’ ακούσουμε από την … δικαιοσύνη, που ποιεί την νήσσαν στο μεγαλύτερο έγκλημα που γίνεται σε βάρος της Πατρίδας μας, του Ελληνικού λαού και της Ορθοδοξίας.

Αυτό που στην ουσία είπε η αντιεισαγγελέας, έχει τεράστια σημασία όχι μόνο πολιτική, αλλά και δικαστική εξουσία, καθ’ όσον αμφότεροι οι θεσμοί αυτοί, κάνουν λόγο εκτός των άλλων και  για… ρατσισμό…

Οι δημοσιογραφικές πόρνες, βιάστηκαν να της κλείσουν το μικρόφωνο…

Αναμενόμενο…

Πάμε τώρα σε μια άλλη δήλωση, που έγινε μόλις εχθές, από τον βολευτή του κυβερνώντος κόμματος, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, σε βάρος τόσο της … “μεγκάλης Αικατερίνης”, (λέγε με και not my president) Αικατερίνης Σακελλαροπούλου  και του … σερίφη Κοεμτζόγλου (Μιχάλη Χρυσοχοϊδη… πως αλλάζουν τα ονόματά τους οι … “πεφωτισμένοι”…), ακριβώς για το ίδιο θέμα των λαθρομεταναστών και της τρομακτικής αύξησης της εγκληματικότητας.

“Ο βουλευτής μιλώντας σε διαδικτυακή συνέντευξη έστρεψε τα πυρά του κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο λόγος; Φυσικά το πρωτοφανές κύμα εγκληματικότητας που σαρώνει την πρωτεύουσα και προκαλεί ανασφάλεια στους πολίτες και αγανάκτηση στους δεξιούς ψηφοφόρους της παράταξης που αποτελούν παραδοσιακά τον πυρήνα της βάσης του κόμματος.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θεωρεί ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του θεού και ανάλυσε μάλιστα τις πολιτικές προεκτάσεις αυτής της κατάστασης με μία ωριμότητα που δεν συνάδει στην βραχεία πολιτική του παρουσία.”

Τα …άκουσε και η “μεγκάλη Αικατερίνη” τα… “μπινελίκια της”, έστω και με … τακτ…

“Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προκάλεσε ευθέως την πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των γυναικών να αναλάβει πρωτοβουλία για την απαγόρευση της μπούργκας, ενώ την κάλεσε λαμβάνοντας τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας, να κάνουν έναν περίπατο στο κέντρο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε Καμπούλ, παράλληλα με την έκκληση να προστατευτούν οι γυναίκες από την κόλαση της Σαρίας!”

Όποιοι θέλουν, μπορούν να διαβάσουν όλο το θέμα εδώ

Και πριν προφτάσετε να με ρωτήσετε: “δεν είπε την αλήθεια ο Μπογδάνος;”, θα σας απαντήσω πως φυσικά και είπε την αλήθεια… και συμφωνώ απόλυτα μαζί του, ΑΛΛΑ…

Τέτοιες μέρες όμως, ήταν πριν δυο χρόνια, που έλεγε το αμίμητο: “ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΑΥΡΟ ΕΥΖΩΝΑ”!!!!!!!!!!!!!

Τι, δεν με πιστεύετε;

Ακούστε τον με τα ίδια σας τα αυτιά…

Μπογδάνος (Ιούνιος 2019): «Θέλω να δω μαύρο Εύζωνα»

Και θα μου πείτε πως ήταν παραμονές των εκλογών και ο Κωσταντής, ήθελε ψηφαλάκια των λαθρολάγνων, αλλά ρε πο@στη μου, ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΡΕΕΕΕΕ!

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ;

Ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ …” ΑΥΤΟΙ” ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ-ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;;;

ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προβολές : 325


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα