ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΣΕ ΟΛΑ....ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Ως πότε όμως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα ανέχονται τις διαταγές ξένων δυνάμεων;

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΣΕ ΟΛΑ....ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Ως πότε όμως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα ανέχονται τις διαταγές ξένων δυνάμεων;

14 Αυγούστου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:483
Μοίρασέ το
 
 
Χρυσούλα Μπουκουβάλα:  “Αν δεν υπερασπίσετε ΑΜΕΣΑ την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδας και συνεχίσετε να υπηρετείτε μόνον τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, της Γερμανίας, της Τουρκίας, των Περιούσιων που ονειρεύονται αρχαιόθεν πίττα στο Αιγαίο, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους “Πρόσφυγες”, των ντόπιων κοτζαμπάσηδων και των ΜΚΟ, δεν έχετε λόγο ύπαρξης.
 
Αφού ξεβρακωθήκαμε και επίσημα ότι δεν έχουμε εθνική άμυνα, να προσλάβουμε ιδιωτικές εταιρείες security μόνο για τις γειτονιές. Αλλά ξέχασα: Πώς θα συνεχίσει το εκλογικό αλισβερίσι των πολιτικών; Μπορεί να σας χάσουν από ψηφοφόρους τόσους ένστολους;
 
Συνεχίστε λοιπόν οι Ένοπλες Δυνάμεις να κάνετε τις υπηρέτριες των λαθρεποίκων, να περιμένετε “Πολιτικές Διαταγές” που δεν θα έλθουν ποτέ, και το αίμα των ηρώων προγόνων μας που ζητάει δικαίωση θα σας πνίξει.
 
Ως πότε οι Έλληνες δεν θα τολμούν να προχωρήσουν σε πιο ριζοσπαστικές λύσεις, πέραν των ειρηνικών μαζικών διαδηλώσεων που καταπνίγονται από αστυνομική βία και δεν παράγουν κανένα αποτέλεσμα;”

 
 
Και αφού συνυπογράψω κάθε λέξη της κ. Χρυσούλας Μπουκουβάλα, περί της ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων που βράζουν από οργή, θα απαντήσω στο τελευταίο της ερώτημα:
 
Όταν αυτός ο λαός, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ να πετάξει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. ΑΠΕΧΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ, τότε και ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
 
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΣΕ ΟΛΑ.
 
Τα δήθεν υποχρεωτικά μοριακά τεστ COVID-19 και οι απαγορεύσεις εισόδου στα ελληνικά αεροδρόμια από διάφορες χώρες, είναι διάτρητες.
 
Ιδού οι εξαιρέσεις:
Από όσους έρχονται αεροπορικώς από Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μάλτα ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ από το υποχρεωτικό αρνητικό μοριακό τεστ COVID-19 οι παρακάτω:
 
-Έλληνες υπήκοοι,
 
-όσοι έχουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα,
 
-όσοι ταξιδεύουν για σοβαρούς λόγους, όπως θέματα υγείας, επιχειρηματικούς σκοπούς, επιτακτικούς οικογενειακούς λόγους, και άτομα που χρειάζονται διεθνή προστασία (βλέπε λαθρομετανάστες που μας τους στέλνουν πακέτο).
 
Από την γενική απαγόρευση εισόδου από Αυστραλία, Καναδά, Γεωργία, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Ν. Κορέα, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Ουρουγουάη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι παρακάτω:
 
-Μέλη οικογενειών πολιτών της ΕΕ.
 
-Πολίτες των κρατών μελών της Συνθήκης Schengen και τα μέλη των οικογενειών τους.
 
-Επιβάτες που ταξιδεύουν για σοβαρούς λόγους, όπως θέματα υγείας, επιχειρηματικούς σκοπούς, επιτακτικούς οικογενειακούς λόγους, άτομα που χρειάζονται διεθνή προστασία.
 
-Επαγγελματίες και ερευνητές του χώρου της υγείας, που έχουν οριστεί να στηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
 
-Πολίτες τρίτων χωρών που είναι κάτοικοι σε μακροχρόνια βάση – ή έχουν άδεια παραμονής χώρας της ΕΕ ή κράτους μέλους της Συνθήκης Schengen.
 
-Μέλη κυβερνήσεων, διπλωμάτες, επιτελεία διεθνών οργανισμών, στρατιωτικών σωμάτων (βλέπε: όλο το ΝΑΤΟ πηγαινοέρχεται διαρκώς) και εργαζόμενοι σε υπηρεσία ανθρωπιστικής βοήθειας στο πλαίσιο των καθηκόντων τους (βλέπε: ΜΚΟ για λαθρομετανάστες), φοιτητές, ιδιαίτερα εξειδικευμένο προσωπικό απαραίτητο για τη λειτουργία του κράτους (βλέπε: πρακτόρια).
 
Μ’ άλλα λόγια, τι μας υπαγορεύει η ΛΟΓΙΚΗ που προσπαθούν οι νεοταξίτες να αντιστρέψουν σε όλες τις χώρες του ατλαντικού μπλοκ;
 
Mας υπαγορεύει ότι η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι όλες οι παραπάνω κατηγορίες ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον κορωνοϊό και με κάποιο μαγικό τρόπο έχουν ΑΝΟΣΙΑ, ενώ οι υπόλοιποι τον μεταδίδουν!
 
Άρα, είτε η θνησιμότητα που προκαλεί ο ιός είναι αμελητέα, είτε τα διαθέσιμα τεστ είναι ανακριβή και η ελληνική κυβέρνηση το γνωρίζει πολύ καλά.
 
Κατά συνέπειαν, η λογική μας λέει ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας μας κοροϊδεύει συστηματικά.
 
Δείτε στη φωτο την ενημέρωση που στέλνει η Aegean Airlines στις 11.8 στους Έλληνες επιβάτες της και μπείτε στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος https://www.aia.gr/…/travel…/travellers-info/faq-for-covid19 ενότητα: COVID-19 – XΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ; και διαβάστε μόνοι σας τις δεκάδες εξαιρέσεις.
 
 
…ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
 
Αντιστροφή της λογικής και αισχρή προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών πραγματοποιείται επίσης με τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι το Oruc Reis, έχει μεν ρίξει καλώδια, αλλά δεν κάνει έρευνες, και ότι βρίσκεται σε …διεθνή ύδατα, ενώ κάθε 15 λεπτά του στέλνουμε μήνυμα να βγει από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ υφαλοκρηπίδα!
 
Τι λέει η λογική εδώ; Είναι η ελληνική υφαλοκρηπίδα διεθνή ύδατα;
Αν ναι, τότε γιατί τους λέμε να φύγουν;
 
Αν συνεχιστεί έτσι, πολύ σύντομα, χωρίς να πέσει ούτε μια κανονιά, και χωρίς να πάμε στη Χάγη, θα υπογραφεί και θα επικυρωθεί από τους υπόλοιπους πραιτωριανούς της Βουλής, η περιβόητη συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ Ελλάδας-Τουρκίας που θα μας παίρνει το μισό Αιγαίο, και θα περιορίζει την εθνική μας κυριαρχία λίγο έξω από το Σούνιο, αν δεν κηρύσσει και τη Θράκη οθωμανική επαρχία.
 
Πριν ή μετά θα ακολουθήσει η οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αλβανίας που Κύριος οίδε τι εθνική κυριαρχία θα μας αφαιρεί.
 
Οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου δεν θα γίνε ποτέ. Είπαμε: Η Κύπρος κείται μακράν.
 
Οι μαζικές λαϊκές ειρηνικές διαδηλώσεις δεν παράγουν αποτέλεσμα.
 
Συνταγματικό δικαστήριο ως γνωστόν δεν υπάρχει.
 
Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχουν;
 
 
Στρατηγέ Φλώρε γιατί τώρα σιωπάτε, ενώ πριν ένα μήνα λέγατε ότι: “Αν οι Τούρκοι αποπειραθούν να στείλουν ερευνητικό σκάφος εντός Ελληνικής υφαλοκρηπίδας, υπάρχει δέσμη κλιμακούμενων ενεργειών. Όποιος πατήσει σε έδαφός μας πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος είναι»;
 
Οι κλιμακούμενες ενέργειες δηλαδή είναι τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα σε ΝΑΤΟ, EE και Γερμανία;
 
Ντροπή.
 
Για το Καστελόριζο, για άλλα νησιά μας και για τη Θράκη τί θα κάνετε; Τα ίδια;
 
Αν δεν υπερασπίσετε ΑΜΕΣΑ την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδας και συνεχίσετε να υπηρετείτε μόνον τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, της Γερμανίας, της Τουρκίας, των Περιούσιων που ονειρεύονται αρχαιόθεν πίττα στο Αιγαίο, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους “Πρόσφυγες”, των ντόπιων κοτζαμπάσηδων και των ΜΚΟ, δεν έχετε λόγο ύπαρξης.
 
Αφού ξεβρακωθήκαμε και επίσημα ότι δεν έχουμε εθνική άμυνα, να προσλάβουμε ιδιωτικές εταιρείες security μόνο για τις γειτονιές. Αλλά ξέχασα: Πώς θα συνεχίσει το εκλογικό αλισβερίσι των πολιτικών; Μπορεί να σας χάσουν από ψηφοφόρους τόσους ένστολους;
 
Συνεχίστε λοιπόν οι Ένοπλες Δυνάμεις να κάνετε τις υπηρέτριες των λαθρεποίκων, να περιμένετε “Πολιτικές Διαταγές” που δεν θα έλθουν ποτέ, και το αίμα των ηρώων προγόνων μας που ζητάει δικαίωση θα σας πνίξει.
 
Ως πότε όμως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα ανέχονται τις διαταγές ξένων δυνάμεων;
 
Ως πότε οι Έλληνες δεν θα τολμούν να προχωρήσουν σε πιο ριζοσπαστικές λύσεις, πέραν των ειρηνικών μαζικών διαδηλώσεων που καταπνίγονται από αστυνομική βία και δεν παράγουν κανένα αποτέλεσμα;
 
Ως πότε θα εξαπατώνται από απατεώνες πολιτικούς;
 
Ως πότε δεν θα υπάρχει Συνταγματικό Δικαστήριο;
 
GAME OVER παιδιά.
Όσο υπάρχει ακόμα λογική, φιλοπατρία και η κοιλιά είναι άδεια, όχι για πολύ.
 
 
Χρυσούλα Μπουκουβάλα
12.8.2020

 

Πηγή

Προβολές : 483


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα