Μείνετε μακριά από τους εμβολιασμένους! Είναι επίσημο, από τα έγγραφα της Pfizer

Μείνετε μακριά από τους εμβολιασμένους! Είναι επίσημο, από τα έγγραφα της Pfizer

7 Ιουλίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,612
Μοίρασέ το
Εάν ένας άντρας που δεν έχει εμβολιαστεί αγγίξει μια εμβολιασμένη γυναίκα ή εισπνέει τον αέρα που εκπνέει (με άλλα λόγια, περπατάει κοντά  στο γραφείο) και έπειτα κάνει σεξ με τη γυναίκα του, η σύζυγός του μπορεί να έχει ένα ανεπιθύμητο γεγονός και δεν πρέπει να κάνει παιδιά.
Είναι πραγματικά αλήθεια, το εμβόλιο είναι πράγματι η σύριγγα δολοφόνων!

Αν αγαπάτε τη ζωή σας, μακριά από μπολιασμένους.

Ακόμα κι αν είναι συγγενείς πρώτου βαθμού.

Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλλίτερα για την ίδια σας τη ζωή.

Προσωπικά, έκοψα την οποιαδήποτε σχέση με συγγενείς και φίλους που εμβολιάστηκαν…

Τηλεφωνικά κι αγαπημένοι, αλλά τη ζωή μου εν γνώσει μου πως έχω να κάνω με κινούμενες βόμβες, δεν την βάζω σε κίνδυνο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Διαβάστε το και ανατριχιάστε, τα έγγραφα της Pfizers, αναφέρουν ότι τόσο η εισπνοή όσο και η επαφή με το δέρμα θα μεταφέρουν ό, τι υπάρχει στον εμβολιασμό στους μη εμβολιασμένους, αναφέρει ο Thetruthseeker.co.uk. 

Αυτό λέει μόνο ένα μικρό μέρος αυτού του εγγράφου Pfizer:

Εάν ένας άντρας που δεν έχει εμβολιαστεί αγγίξει μια εμβολιασμένη γυναίκα ή εισπνέει τον αέρα που εκπνέει (με άλλα λόγια, περπατάει κοντά  στο γραφείο) και έπειτα κάνει σεξ με τη γυναίκα του, η σύζυγός του μπορεί να έχει ένα ανεπιθύμητο γεγονός και δεν πρέπει να κάνει παιδιά.

Εάν μια γυναίκα που δεν έχει εμβολιαστεί ποτέ, έρχεται σε επαφή με μια γυναίκα που έχει εμβολιαστεί, μπορεί να:

Α: Εχει αποβολή,

Β: αυθόρμητη άμβλωση,

Γ: Δηλητηριάσει ένα μωρό μέσω του μητρικού γάλακτος,

Δ: Να κάνει μωρά με γνωστικά προβλήματα (προβλήματα μνήμης και συγκέντρωσης).

Το αποτέλεσμα είναι γενικό και άσχημο. Εδώ είναι ένα μικρό μέρος του κειμένου που μεταφράζεται σε απλά αγγλικά:

8.3.5.3. Επαγγελματική έκθεση ατόμου 

«Η επαγγελματική έκθεση συμβαίνει όταν ένα άτομο έχει απρόβλεπτη άμεση επαφή με ένα άτομο μ΄ ένα εμβόλιο, το οποίο μπορεί ή όχι να οδηγήσει στην εμφάνιση ανεπιθύμητου συμβάντος. Αυτά τα άτομα μπορεί να περιλαμβάνουν υγειονομικούς βοηθούς, μέλη της οικογένειας και άλλα άτομα κοντά στην οικογένεια.

Όταν συμβαίνουν τέτοιες εκθέσεις, ο ερευνητής πρέπει να τις αναφέρει στην Pfizer saftey εντός 24 ωρών από την ενημέρωσή της, ανεξάρτητα από το εάν συμβαίνει δευτερεύον ανεπιθύμητο συμβάν ή όχι. Αυτό πρέπει να αναφέρεται με τη φόρμα αναφοράς δευτερογενών ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου. ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, οι πληροφορίες θα χωριστούν από τη μελέτη ».

Για να καταστεί σαφές, οι συμμετέχοντες σε μελέτες εμβολίων γίνονται σούπερ κολλητικοι για κάτι, δεν λένε τι είναι, αλλά προκαλεί δευτερεύουσες ανεπιθύμητες ενέργειες σε άτομα που δεν είχαν ποτέ το «εμβόλιο» όταν εκτίθενται σε άτομα που έχουν το « εμβόλιο.

Αυτό είναι τόσο άσχημο εδώ, σε αυτό το μικρό κείμενο που αναφέρεται, προειδοποιεί ότι οι μη εμβολιασμένοι άνδρες που έχουν εκτεθεί σε μια γυναίκα που είχε το εμβόλιο θα μεταδώσουν αυτό που υπάρχει στο εμβόλιο σε άλλη γυναίκα.

Ακόμη και στο σχετικά μικρό τμήμα του εγγράφου που παρουσιάζεται παρακάτω, αναφέρεται ότι το εμβόλιο προκαλεί αυθόρμητες αποβολές και αναπαραγωγικά προβλήματα όταν άτομα χωρίς εμβολιασμό εκτίθενται σε εμβολιασμούς και ότι το μητρικό γάλα από μια εμβολιασμένη μητέρα μπορεί να είναι επιβλαβές για το βρέφος. Και αν κάποιος δεν το πιστεύει, κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο και περιηγηθείτε σε αυτό το τεράστιο και σκόπιμα κείμενο σύγχυσης.

Είναι πραγματικά αλήθεια, το εμβόλιο είναι πράγματι η σύριγγα δολοφόνων!

Μην αφήσετε τους εμβολιασμένους να σας πλησιάσουν, είναι πλέον επίσημο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,612


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα