Με ψευτο-μαγκιές, δεν θα κρατήσεις ποτέ μια αληθινή γυναίκα κοντά σου!

Με ψευτο-μαγκιές, δεν θα κρατήσεις ποτέ μια αληθινή γυναίκα κοντά σου!

12 Οκτωβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:235
Μοίρασέ το

 

Γιατι Γυναίκα που έχει περάσει από χίλια κυμματα και κάθε μέρα παλεύει με μια διμοιρία δαιμόνων πρέπει να ξέρεις όχι μόνο να την κατακτήσεις, αλλά και να την κρατησεις.

 

 

Γι αυτό κυρίες μου, όταν γίνεστε μάνες, να μαθαίνετε στους γιούς σας πως να συμπεριφέρονται στις γυναίκες και να ξέρουν να ξεχωρίζουν τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ, από τις… μαϊμούδες…

 

Καλλιόπη

 

Γράφει η Ελένη Καρβουνάρη

 

Και αν πιστεύεις πως το να μιλήσεις απότομα ή να υψώσεις τον τόνο της φωνής σου αυτό σε κάνει περισσότερο άντρα τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος.

Και αν νομίζεις πως μια γυναίκα θα την κρατήσεις παίζοντας το σκληρός είσαι πολύ γελασμενος.

Αυτά να τα κάνεις εκεί που σε παίρνει σε κάτι κοριτσάκια και μερικές γυναικούλες που είχες μέχρι τώρα και έπαιζες!

Όταν ένα Θηλυκό, ως μάννα εξ ουρανού, εμφανίζεται στη ζωή σου μάθε να συμπεριφερεται ανάλογα, ως άντρας και όχι σαν αγοράκι. Παιχνιδάκια, κολπάκια, σκληραδες και νταηλίκι δεν πιάνουν μια σε αυτή την περίπτωση.

Γιατι Γυναίκα που έχει περάσει από χίλια κυμματα και κάθε μέρα παλεύει με μια διμοιρία δαιμόνων πρέπει να ξέρεις όχι μόνο να την κατακτήσεις, αλλά και να την κρατησεις.

Αν γελάσεις και θαρρείς πως είναι εδώ γιατί εσύ τα κατάφερες να σταθεί δίπλα σου, τότε με μαθηματική ακρίβεια θα την χάσεις ώσπου να πεις “κύμινο”.

Είναι εδώ γιατί το λέει η ψυχούλα της, ξέρει να αγαπά και να δίνεται, να ανοίγει την καρδιά της και να σε κλείνει μέσα χωρίς σκοπιμότητες.

Μάθε πως η σιωπη της δεν ισοδυναμεί με έλλειψη κατανόησης του τι γίνεται γύρω της.

Όλα τα καταλαβαίνει.

Ξεχνάς πως έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι και ξέρει πλέον καλά τι της αξίζει και αν ότι δίνεις είναι η όχι αρκετό.

Γι’ αυτό κάνε μερικά βήματα από όσα ξέρεις και άνοιξε τα μάτια σου πριν να ναι αργα.

Τέτοιες Γυναίκες πρέπει και να ξέρεις να τους συμπεριφερεσαι αλλιώς μη ζητάς να τις έχεις στη ζωή σου.

Είναι σαν κούκλες πορσελάνες που με την πρώτη γρατσουνιά σπάνε σε χίλια κομμάτια. Ο ψυχισμός τους είναι γυάλινος μα ατόφιος.

Πρέπει να μάθεις το χάδι σου να ναι απαλό σαν χνούδι όταν τις ακουμπάς και οι λέξεις σου να ναι γλυκές και καλά μετρημένες.

Γιατι όσο δυνατές κι αν είναι όσο και αν παλεύουν σαν δέκα άντρες μαζί, με τον σύντροφο τους θα ναι πάντα χαδιαρικα γατάκια που λατρεύουν τις ζεστές αγκαλιές, τα ατελείωτα ταξίδια με τα μάτια και τα γλυκά λογια που στον ουρανό τις ανεβάζουν.

Πώς λοιπόν θες μια τέτοια Γυναίκα δίπλα σου ή αν είσαι τυχερός και την έχεις για λίγο δική σου πως απαιτείς να μείνει μαζί σου όταν χοντροειδως, άτσαλα άγαρμπα της συμπεριφερεσαι;

Μαθε πως αυτή η Γυναίκα όσο απλόχερα σου άνοιξε την καρδιά της, με τον ίδιο τρόπο όταν την πληγώσει επανειλημμένως θα κλείσει την πόρτα και θα συνεχίσει τον δρόμο μόνη της όπως και πριν.

Γιατι έχει μάθει να μην πουλάει τη ψυχή της απλώς για να χει οτιδήποτε δίπλα της. Ψάχνει αυτόν τον έναν, τον άντρα που θα την έχει βασίλισσα στην καρδιά του, θα ναι για κεινον πάντα το κοριτσάκι του και δε θα πάψει κάθε στιγμή να αρπάζει απ τα μαλλιά την ευκαιρία για να της υπενθυμίζει πόσο τυχερός νιώθει που την έχει δική του.

Οι υπόλοιποι… Ας πάνε στα γνωστά, στα εύκολα και στα σίγουρα γιατί αυτά τους ταιριάζουν και τους αξίζουν!

 

Πηγή

Προβολές : 235


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα