Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικόλαε, τι είναι αυτά που λέει ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου;;; Εξαπατήσατε την (αν)Ιερά Σύνοδο;;; (βίντεο)

Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικόλαε, τι είναι αυτά που λέει ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου;;; Εξαπατήσατε την (αν)Ιερά Σύνοδο;;; (βίντεο)

15 Απριλίου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,983
Μοίρασέ το

 

Πατήρ Στυλιανὸς Καρπαθίου: «Ἡ Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος ἐξαπατήθηκε ἀπὸ τὸν Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο»!

Νικόλαε Μεσογαίας, ειλικρινά λυπάμαι, για τον δρόμο που επέλεξες.
Αφού η συνείδησή σου, επιτρέπει τα εμβόλια που εμπεριέχουν  εμβρυικό στοιχείο, αναμένω την πόρτα που θα διαβείς όταν αποθάνεις.
Πολύ φοβάμαι πως δεν θα είναι του Παραδείσου, αλλά της αιώνιας Κόλασης. (εκτός αν πιστεύεις πως δεν υπάρχει Θεός, ή αν ο θεός σου, δεν είναι Ο ΘΕΟΣ, αλλά ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ)
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ. Ελπίζω να μην μάθω πως έκανες κήρυγμα κατά των εκτρώσεων, γιατί θα γελάσουν και τα παρδαλά… τα κατσίκια, καλέ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALERT , ΤΡΙΤΗ 13/04/2021

σχόλιο :Κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει τις αλήθειες που λέει δημόσια ο π. Στυλιανός Καρπαθίου.
Στην επιτροπή βιοηθικής της Εκκλησίας είναι εκτός του προέδρου Μεσογαίας, και ο τραγικός Τσιόδρας.

Βέβαια όποιος σχολιάσει τα κακώς κείμενα, κατακρίνει και καταλαλεί την αδιάφθορη Ιεραρχία μας.

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε συνωμοσιολόγοι και ζηλωτές, ενώ αυτοί παραποιούν (αποκρύπτουν με δόλο) στοιχεία, προς εφησυχασμό και παραπληροφορούν τους πιστούς που τους εμπιστεύονται.

5 :07 – 5 : 11 αν ήταν το ζήτημα κυρίως ” επιστημονικό ” θα αφορούσε κυρίως την επιστήμη.
Όμως αυτό το ζήτημα αφορά κυρίως τον άνθρωπο που είναι αυτεξούσιο , λογικό ον και ο οποίος είναι ” κατ” εικόνα” και ” καθ”ομοίωσι” του Θεού .
Γι’αυτό το ζήτημα είναι και θεολογικό .
Επειδή κάποιοι απαιτούν να βάλει ο άνθρωπος αυτό το σκεύασμα στο ΣΏΜΑ του , το οποίο είναι ναός του Θεού (Α” Κορ.6 : 19 , 15 ) γι’αυτό το ζήτημα είναι επίσης και εκκλησιαστικό και ηθικό.
Γιατί όλα τα εμβ./α χρησιμοποιούν την κυτταρική σειρά HEK 293 (τα ανθρώπινα εμβρυικά κύτταρα νεφρού ). Από εκκλησιαστική άποψη αυτό έχει σχέση με τον φόνο , κανιβαλισμό και αμαρτία .
Λέτε ότι αυτό είναι ζήτημα ιατρικό.
Ωραία , νομίζω κανένας γιατρός σύμφωνα με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας δεν μπορεί να υποχρεώνει τον ασθενή να βάλει στο σώμα του ένα προϊόν γενετικής μηχανικής με άγνωστα συστατικά το οποίο είναι στη φάση μελέτης.
Νομίζω ότι το ζήτημα του εμβ. είναι και νομικό.
Τα εμβ. έχουν πατέντα .
Μας ενδιαφέρει ΠΟΙΌΣ έχει ΠΝΕΎΜΑΤΙΚΆ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ αυτού του ” θαύματος της επιστήμης ” το οποίο μπορεί να επηρεάζει ( ή να αλλάξει) το DNA του ανθρώπου και απο νομική άποψη τι σημαίνει αυτό για τον λήπτη ο οποίος θα έχει στο ΣΏΜΑ του το προϊόν για το οποίο κάποιος έχει πνευματικά δικαιώματα ;

Πηγή

Προβολές : 1,983


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα