«Μητσοτάκη γάμ…σαι» σε ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ! Όχι μάγκες... ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ.

«Μητσοτάκη γάμ…σαι» σε ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ! Όχι μάγκες... ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ.

4 Αυγούστου, 2021 32 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,173
Μοίρασέ το

Οργή λαού για την αποτέφρωση της χώρας

ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ… ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΟΡΘΙΟ.

ΕΣΕΙΣ ΓΑΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗ ΧΑΛΔΑΙΑΣ.

Κάποια στιγμή, θα πρέπει να αναλάβουμε ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.

Αυτοί που τον Σεπτέμβριο του 2015, μετά τα Μνημόνια και την κωλοτούμπα στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ξαναψήφισαν Τσίπρα και ΚΑΜΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.

Όπως δεν έχω κανέναν οίκτο γι αυτούς που ψήφισαν τον Μητσοτάκη, πάλι για την πάρτη τους.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Σήμερα, εξ αιτίας όσων έχουν ψηφίσει και ξαναψηφίσει αυτά τα ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

Θα λυπηθώ εκείνους που δεν έδωσαν σε κανένα ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ, ψήφο, και θα ευχηθώ να δουν και να ζήσουν την ΚΟΛΑΣΗ, αυτοπροσώπως..

Θα κλάψω για τις καμμένες περιουσίες και για τις χαμένες ζωές όσων έδωσαν αγώνα για την Πατρίδα.

ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Κάθε ώρα που παρεμένει στην εξουσία αυτή η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αλλά και οι υπόλοιπες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΒΡΑΙΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

 

Υ.Γ.2. Δεν θα ησυχάσει η οβριά πρν αν δεν κάψει και την Ολυμπία.

 

 

Οργή λαού από την ανικανότητα της κυβέρνησης να ελέγξει τις φωτιές όχι μόνο στην Αττική αλλά και στις Ροβιές στην Εύβοια, όπου σημειωθεί μια άνευ προηγουμένου καταστροφή.

Σε βίντεο την ώρα ζωντανής μετάδοσης της κρατικής ΕΡΤ από τις Ροβιές Εύβοιας, κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να κρύψουν την οργή τους για το ότι εγκαταλείφθηκε  η περιοχή στο έλεος της φωτιάς με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να έχουν δώσει όλο το βάρος τους στην Βαρυμπόμπη την ώρα που η βόρεια δυτική Εύβοια γινόταν στάχτη  από τις φλόγες.

Μάλιστα ένας εκ των κατοίκων δεν μπόρεσε  να συγκρατηθεί λέγοντας ενώ υπήρχε ζωντανή σύνδεση με την ΕΡΤ: «Μητσοτάκη γ@μι@σ@@».

Να σημειωθεί ότι η  Εύβοια ζει δραματικές στιγμές. Τουλάχιστον 85 άτομα απομακρύνθηκαν από την παραλία στις Ροβιές, από πέντε σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη.

Ακολούθως επιβιβάστηκαν στο οχηματογωγό «Πάραλος», με τελικό προορισμό το λιμάνι Αιδηψού.

«Βρισκόμαστε στο δικό μας το σκάφος και αυτή η κατάσταση επικρατεί τώρα η θολούρα που βλέπετε πίσω είναι οι Ροβιές που τυλίγονται στις φλόγες και το μόνο που κινείται είναι ένα μόνο ελικόπτερο», τονίζει σε βίντεο που ανάρτησε στα social media κάτοικος της περιοχής.

Κρίσιμες ώρες στην Ηλεία: Απειλείται -ξανά- η Αρχαία Ολυμπία

Νέο μήνυμα εστάλη πριν λίγα λεπτά από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112 για την εκκένωση της Αρχαίας Ολυμπίας, στην οποία πλέον κατευθύνεται το πύρινο μέτωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καεί σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό δύο αγνοούμενων, πατέρα και γιο, στο Πελόπιο.

Η φωτιά  που ξέσπασε το πρωί στην περιοχή της Καυκανιάς πλέον «προελαύνει» προς την Αρχαία Ολυμπία και όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τη συνδρομή ελάχιστων εναέριων μέσων, δίνει μάχη για την αναχαίτισή της.

Οι οικισμοί Ηράκλεια και Πουρνάρι και τα χωριά Καυκανιά, Πελόπιο και Πλάτανος εκκενώθηκαν, με τους πυροσβέστες να ετοιμάζονται να δώσουν τη «μητέρα όλων των μαχών» στην είσοδο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Πριν λίγο απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από Πύργο προς Αρχαία Ολυμπία.

 

Πηγή

Προβολές : 1,173


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα