“Μια ακόμα (στρωτή) μετάνοια στον Διάβολο”. Ο Πειραιώς Σεραφείμ εμβολιάζεται.

“Μια ακόμα (στρωτή) μετάνοια στον Διάβολο”. Ο Πειραιώς Σεραφείμ εμβολιάζεται.

16 Ιανουαρίου, 2021 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,135
Μοίρασέ το

Φώναζε για τον Οικουμενισμό και την Σύνοδο της Κρήτης και έπειτα έστελνε ένα ωραίο δώρο και αντιπροσωπεία στην Κων/πολη.

Φώναζε για Νέα Τάξη Πραγμάτων, Σιωνιστές και Αντιχρίστους, αλλά στο τέλος τους έβαλε μια “ωραία” στρωτή μετάνοια.

Την ψυχή του, επέλεξε – και δικαίωμά του – να την παραδώσει σε άλλο “αφεντικό”…

ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ;

ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ;

Εύχομαι και προσεύχομαι να τον στραβώσει ο Θεός και να μην πάρει στο δρόμο της κόλασης κι άλλες ψυχούλες… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, και μια φωτογραφία του περί ου ο λόγος, με την μασσονική άλυσο… δίπλα του… 

Μητροπολίτη Πειραιώς

 

Κι ενώ σήμερα μάθαμε πως στη Νορβηγία πέθαναν τουλάχιστον 13 άτομα (εξετάζονται άλλες 10 περιπτώσεις), λόγω του εμβολίου της Pfizer, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αποφάσισε να δώσει το “καλό παράδειγμα” στα εύθραυστα γεροντάκια και να εμβολιαστεί πρώτος, αύριο 15 Ιανουαρίου, στο γηροκομείο του Πειραιά.

 

"Μια ακόμα (στρωτή) μετάνοια στον Διάβολο". Ο Πειραιώς Σεραφείμ εμβολιάζεται.

Ο  Μητροπολίτης αποφάσισε να δώσει και το “καλό παράδειγμα” στους “Χριστιανούς”, δεχόμενος αυτό που μέχρι και ο έτερος -και βασικός- πρόδρομος του Αντιχρίστου, Πάπας, παραδέχτηκε: ότι δηλαδή το εμβόλιο εμπεριέχει κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα.

Εμείς θα πούμε πως, στην καλύτερη των περιπτώσεων, έχουν χρησιμοποιηθεί αυτά τα κύτταρα για την δημιουργία του εμβολίου της pfizer και εμπεριέχονται σε αυτό της Astra Zeneca.

Και επειδή φαίνεται πως τις μετάνοιες συνηθίζει να τις βάζει προς τον αντίθετο, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, καλό θα ήταν ο κόσμος να σταματήσει να πιστεύει ότι είναι αγωνιστής.

Φώναζε για τον Οικουμενισμό και την Σύνοδο της Κρήτης και έπειτα έστελνε ένα ωραίο δώρο και αντιπροσωπεία στην Κων/πολη.

"Μια ακόμα (στρωτή) μετάνοια στον Διάβολο". Ο Πειραιώς Σεραφείμ εμβολιάζεται.

Φώναζε για το Ουκρανικό και έπειτα συλλειτουργούσε με τον Αρχιεπίσκοπο (στον Πειραιά παρακαλώ) όπου μνημονεύτηκε το όνομα του ψευδεπισκόπου Επιφανίου…

 

δείτε το βίντεο και εδώ 

Φώναζε για Νέα Τάξη Πραγμάτων, Σιωνιστές και Αντιχρίστους, αλλά στο τέλος τους έβαλε μια “ωραία” στρωτή μετάνοια.

Αν, λέμε αν, είναι (και) χάραγμα αυτό το εμβόλιο, τότε θα υπάρχει γυρισμός;

 

Χρήστος Βλαμάκης για το orthopraxia.gr

 

Πηγή

 

Προβολές : 1,135


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα