ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (προς τους αδαείς Έλληνες)  Σας συνιστω να κατανοήσετε ότι δεν πρέπει να ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ προβληματικά τους ΤΕΣΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ...

ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (προς τους αδαείς Έλληνες) Σας συνιστω να κατανοήσετε ότι δεν πρέπει να ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ προβληματικά τους ΤΕΣΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ...

29 Ιουνίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:865
Μοίρασέ το
…(δεν ειναι, απλά γιατί η ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ για κάθε διαγνωστική, προληπτική, θεραπευτική ιατρική παρέμβαση είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του κάθε πολίτη, ήτοι το σώμα σας σας ανήκει ολοκληρωτικά) ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ τυχόν ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ (ακόμα και για σπάσιμο, ποδιού ή χεριού) απλά και μονο γιατί έτσι θα έχουν το πρόσχημα να συνεχίσουν να βάζουν την ταμπέλα όπου γουστάρουν, ειδικά σε όσους θα πηγαίνουν στον Άγιο Πέτρο από ιατρογενη αιτία, παρενέργειες φαρμάκων, χημειοθεραπειες, επικίνδυνες παρεμβάσεις και αλλά πολλά…

 

Το παρόν και η επισυναπτόμενη μελέτη απευθύνεται στην ειδική ομάδα “εμπειρογνωμόνων” που κατέστρεψε την Ελλάδα (εκτελώντας εντολές φυσικά και όχι εκτελώντας μελέτες ή αναλύοντας δεδομένα και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει η έννοια της λέξης “εμπειρογνωμόνων”).

Φυσικά απευθύνεται και στους εναπομείναντες σώφρονες Έλληνες (μπας και ξυπνήσουν).

Προσφατα δημοσιευμένη μελέτη από τη Γαλλία (που τη θέρισε!!!!! ο Φαντομας ιός έτσι όπως προπαγανδίζουν οι τρομοκράτες και οι πληρωμένες πόρνες της Βαβυλώνας, συγνώμη της Ιατρικής επιστήμης ήθελα να πω)

Εκτελέστηκε και συντάχθηκε από τους πλέον αρμόδιους οργανισμούς της Γαλλίας που ασχολούνται με επιδημιολογία και Λοιμώδεις ασθένειες.

Ελευθερη αντιπροσωπευτική μεταφραση του πιο σημαντικού συμπεράσματος………

“Συμπερασματικά ο αριθμός των θανάτων που σχετίζονται με τον ιό SARS-COV-2 ήταν ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ με το αριθμό των θανάτων που σχετίζονται με άλλους ιούς αναπνευστικών λοιμώξεων (Δεκέμβρη 2019- Μάρτη 2020) και ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ από τον αριθμό των θανάτων που σχετίζονταν με ιούς και αναπνευστικές λοιμώξεις την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Επιπρόσθετα ΔΕΝ είδαμε κάποια σημαντική επίπτώση των μολύνσεων από SARS-COV-2 στον συνολικό αριθμό των θανάτων (όλα τα αίτια) στα δημόσια νοσοκομεία της Marseille (1115 θάνατοι τη περσινή περίοδο και 1137 τη φετινή ή και στο πληθυσμό της μητροπολιτικής Γαλλίας 175.384 φέτος και 173923 πέρυσι”

Και το κερασάκι στη τούρτα της τρομοκρατίας και του δουλεματος είναι το ακόλουθο από τα δεδομένα της μελέτης και όχι τις παπαρες του κάθε ΤατιανοΝικολακι ή του κάθε Πατρινου πλασιέ προϊόντων δήθεν προστασίας που δεν έχουν καταφέρει να τα φτιάξουν εδώ και 17 χρόνια αλλα θα τα έχουν “ετοιμα” σε 17 βδομάδες και θα “$πρέπει”$ να τα κάνουμε όλοι, για το καλό μας και να σώσουμε την ανθρωπότητα από την εξαφάνιση.

-84% (ναι μείον) φέτος στους θανάτους σχετιζομενους με τον ιό της γρίπης

-46% (Ναι πάλι μείον) φέτος στους θανάτους σχετιζομενους με τον ιό RSV

-21% (και πάλι μείον) φέτος στους θανάτους σχετιζομενους με Ρινοιους

-ειναι το απλο κολπο των θανάτων με κατ’ επιλογή ΤΑΜΠΕΛΑ ανάλογα το τι θέλουν να πουλήσουν (πέρυσι η γρίπη “σκότωνεεεεεεεε” γιατί πούλαγαν τα συνηθισμένα άχρηστα και επικίνδυνα προϊόντα τους και ναι τα εμβολια εννοώ).

Η ερώτηση που πρέπει να σκεφτείτε είναι….

ΦΕΤΟΣ τι θέλουν να πουλήσουν και χρησιμοποιούν τη ταμπέλα COVID-19 ????

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα και αν δεν φοράτε μάσκα θα τη βρείτε την απάντηση πολύ εύκολα γιατί από την αρχή ήταν ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ

Τελικά αυτός ο κορονοιος δεν είναι μόνο Φαντομας αλλά και ο Aquaman και έκανε με τα κρεμμυδάκια όλους τους άλλους φοβερούς ιούς που “σκότωναν” πέρυσι.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΆ για όποιον έχει ακόμα φαιά ουσία (και δεν έχει κάψει τον εγκέφαλο με τη μάσκα που φοράει από το φόβο του όταν πάει για ψάρεμα) ΔΕΝ την έχει πέσει στην ανθρωπότητα τίποτα καινούριο ή κάτι που δεν υπήρχε.

Αυτό που μας την έπεσε είναι …………?????????……………….σας αφήνω να σκεφτείτε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Το λινκ στα σχόλια.

Υ.Γ. Το ακόλουθο ειναι μια προταση και απευθύνεται φυσικά στοχευμένα στην ελληνική ομάδα “εμπειρογνωμόνων” (στα σχόλια screenshot από την έκθεση του ΕΟΔΥ για τους θανάτους σχετιζομενους με τους ιους της γρίπης αλλά και άλλους φυσικά, γνωστούς και άγνωστους).

Μήπως μπορείτε να κάνετε μια παρόμοια επιστημονική μελέτη όπως οι συνάδελφοι σας στη Γαλλία (ή βαριέστε???, ή απλά ακολουθείτε “εντολές” ???) Και να μας αναλύσετε τα ευρήματα σας και τα “αντικειμενικά” συμπεράσματα σας συγκρίνοντας το φέτος με τις προηγούμενες χρόνιες???

2018-2019.= 1071 θάνατοι σχετιζομενοι με ιούς της γρίπης (και άλλους!!!)
2017-2018.= 518 θάνατοι σχετιζομενοι με ιούς της γρίπης (και άλλους!!!)
2016-2017.= 3544 θάνατοι σχετιζομενοι με ιούς της γρίπης (και άλλους!!!)
2015-2016.= 974 θάνατοι σχετιζομενοι με ιούς της γρίπης (και άλλους!!!)
2014-2015.= 4161 θάνατοι σχετιζομενοι με ιούς της γρίπης (και άλλους!!!)

Εδώ κυριολεκτικά βρίσκεται και η Ρόδος και το ΠΗΔΗΜΑ.

Και όχι τα “μέτρα” σας ΔΕΝ έσωσαν κανένα, απλά και μόνο γιατί ΔΕΝ υφίσταται αποδείξεις φυσικά (και τα πάρτυ στις λαϊκές αγορές, στα σούπερ μάρκετ, στις λαθροκατοικιες και στους Ρομα με συνοδεια ψαλτη και ρεμπετη καταρρίπτουν οποιοδήποτε “μοντέλο επιτυχιας”) και γιατί ΔΕΝ περιόρισαν καμία μετάδοση και καμία διασπορά, απλά αύξησαν σε τρομακτικό βαθμό την νόσο του ΦΟΒΟΥ.

ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (προς τους αδαείς Έλληνες)

Σας συνιστω να κατανοήσετε ότι δεν πρέπει να ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ προβληματικά τους ΤΕΣΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ (δεν ειναι, απλά γιατί η ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ για κάθε διαγνωστική, προληπτική, θεραπευτική ιατρική παρέμβαση είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του κάθε πολίτη, ήτοι το σώμα σας σας ανήκει ολοκληρωτικά) ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ τυχόν ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ (ακόμα και για σπάσιμο, ποδιού ή χεριού) απλά και μονο γιατί έτσι θα έχουν το πρόσχημα να συνεχίσουν να βάζουν την ταμπέλα όπου γουστάρουν, ειδικά σε όσους θα πηγαίνουν στον Άγιο Πέτρο από ιατρογενη αιτία, παρενέργειες φαρμάκων, χημειοθεραπειες, επικίνδυνες παρεμβάσεις και αλλά πολλά…

….αν και πολλές φορές τα χώνω στους ιατρούς, είμαι σίγουρος ότι πολλοί πράττουν ορθά και φροντίζουν για το καλό των ασθενών τους.

 

ΕΔΩ

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 865


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα