Μουσουλμάνοι μετανάστες τεμαχίζουν τις Γερμανικές πόλεις – Έρχεται και η δική μας ώρα;

Μουσουλμάνοι μετανάστες τεμαχίζουν τις Γερμανικές πόλεις – Έρχεται και η δική μας ώρα;

22 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:364
Μοίρασέ το

“Απαγορεύουμε σε όλους τους άπιστους να εισέλθουν στην περιοχή μας. Θα διώξουμε ή θα σκοτώσουμε όλους τους αστυνομικούς, δημοσιογράφους και άλλους άπιστους με τη βία των όπλων. Για εμάς, ισχύει μόνο ο ριζοσπαστικός νόμος της Σαρία», λέει το μήνυμα.

«Έχουμε 2.000 τυφέκια AK-47 από την Τουρκία και τη Ρωσία με αρκετά πυρομαχικά. Allahu Akbar, σκοτώστε όλους τους άπιστους».

Με τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι ζήτημα χρόνου το φαινόμενο, να εξαπλωθεί και στη δική μας χώρα.
 
Ήδη, περιοχές των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, που δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο των μεταναστευτικών ροών, είναι ουσιαστικά, no go zone για τους Έλληνες πολίτες.

 
 
 
Είστε βαθιά νυχτωμένοι, αν θεωρείτε πως στην Ελλάδα και μάλιστα το κέντρο της Αθήνας, δεν έχει μετατραπεί σε …. NO GO ZONE, για τους Έλληνες Πολίτες…
 
Άγιος Παντελεήμονας, Αθηνάς, Βεραντζέρου και λοιποί γύρω δρόμοι, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, και η διέλευση των κατοίκων και των διερχομένων Ελλήνων, δεν έχει καταστεί απλά προβληματική, αλλά και επικίνδυνη.
 
Ήδη τα λαθρομουσλίμια, ανεβαίνουν προς… Κολωνάκι…
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ;;;
ΟΤΑΝ Θ’ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;
 
ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΡΕ … ΡΑΓΙΑΔΕΣ;;;
 
ΣΤΗ… “ΔΟΜΗ” ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ;;;
ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΙΣΤΟ;;;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ… ΠΑΠΙΕΣ;
 
ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ… ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.
 
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΦΙΛΗΣΑΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ.
ΕΣΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ… ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ;;;
 
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Ή ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, Ή ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΤΕ ΠΡΙΝ… ΣΑΣ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Η οδός Kaiser-Friedrich-Strasse στην περιοχή Marxloh του Duisburg, είναι ένας από τους δρόμους που λέγεται ότι έχει περάσει στα χέρια των Αραβικών φυλών. Η αστυνομία περιπολεί συχνά την πεζοδρομημένη ζώνη, η οποία είναι συνήθως ειρηνική και οι αξιωματικοί μερικές φορές χαιρετούν τα πολλά παιδιά που παίζουν εκεί.
 
Η κατάσταση ήταν παρόμοια το απόγευμα της 17ης Μαΐου. Στις 18:07 μ.μ., ένα ένστολο πλήρωμα περιπολικού αποτελούμενο από δύο αξιωματικούς και έναν τριτοετή υποψήφιο Διοικητή, εντοπίστηκε από τον 19χρονο σεσημασμένο Γερμανο-Λιβανέζο S., γνωστό στην Αστυνομία, ο οποίος είναι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας του Λιβάνου. Πρόκειται για μία συνάντηση που θα οδηγήσει σε επανέναρξη των συγκρούσεων στο βόρειο τμήμα του Duisburg.

Κατά του S., γεννημένου στο Duisburg τον Ιούλιο του 2001, έχουν ήδη διεξαχθεί 75 έρευνες από το 2014, κυρίως για περιουσιακά και βίαια εγκλήματα, όπως αναφέρεται σε ερευνητική έκθεση του Αρχηγείου της Αστυνομίας στο Duisburg, σχετικά με την πρόσφατη βία στο Marxloh.
 
Υπάρχει Προδικαστική εντολή κράτησης εναντίον του S. για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Αυτός, είναι ο λόγος για τον οποίο δραπέτευσε εκείνο το βράδυ του Μαΐου, όταν είδε τους αξιωματούχους, συνοδευόμενος από δύο άτομα τα οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, ανήκουν στην ομάδα υποστήριξης της οικογένειας από το Λίβανο.
 
Ο 19χρονος, έτρεξε σε ένα κτίριο κατοικιών – επικίνδυνο για την αστυνομία.
 
Τα οικοδομικά τετράγωνα, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, έχουν προσβάσιμο σύστημα κελαριών και αυλών και κατοικούνται από μεγάλες Λιβανέζικες οικογένειες. Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κυνηγήσουν τον S., αλλά ζήτησαν και ενισχύσεις από τον ασύρματο.
 
 
Μεγάλες Αραβικές οικογένειες στο Έσσεν: εγκληματικές φυλές απειλούν αστυνομικούς
 
 
Σύμφωνα με τη Γερμανική εφημερίδα General Anzeiger, ο S., ήθελε να μπει σε ένα διαμέρισμα, αλλά όταν χτύπησε το κουδούνι, δεν απάντησε αμέσως κανείς. Η αστυνομία, εκμεταλλεύτηκε την καθυστέρηση και τον πλησίασε. Τον αιφνιδίασε με ένα «σπρέι ακινητοποίησης» και με «απλή σωματική βία».
 
Εν τω μεταξύ, ο τριτοετής υποψήφιος Διοικητής, μπλόκαρε την μπροστινή πόρτα του σπιτιού, έτσι ώστε κανένας υποστηρικτής του S. να μην μπορεί να σπεύσει να τον βοηθήσει.
 
Έξω, 25 άτομα διαμαρτύρονταν ήδη δυνατά, κατά της αστυνομικής επιχείρησης.
 
Οι ενισχύσεις έφτασαν και ελευθέρωσαν το χώρο από τους διαδηλωτές, αλλά δέχθηκαν επίθεση και ορισμένοι αξιωματικοί υπέστησαν μικροτραυματισμούς.
 
Ο S., απείλησε την αστυνομία με θάνατο: είπε ότι θα τους σκοτώσει όλους κάποια στιγμή. Όλοι ήξεραν πόσο μεγάλη ήταν η οικογένειά του και με ποιον είχε μπλέξει η αστυνομία.
 
Από τη σύλληψη του S., «οι συγκρούσεις μαίνονται γύρω από το Marxloh», σύμφωνα με την αστυνομία.
 
Η αστυνομική τακτική μηδενικής ανοχής, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί στον τομέα εδώ και αρκετά χρόνια, λειτουργεί πραγματικά.
 
Από το 2017, από 24 «καταστάσεις αναταραχών», ο αριθμός είχε μειωθεί σε 11 το 2018 και σε 4 κατά το περασμένο έτος, όπως αναφέρεται στο αρχείο της έρευνας. Αλλά τις αμέσως επόμενες ημέρες από τη σύλληψη του 19χρονου, υπήρξαν ακόμη 2 καταστάσεις αναταραχών στο βόρειο τμήμα του Duisburg, στις 19 και στις 28 Μαΐου.
 
Στις 22 Μαΐου, αναφέρεται στο αρχείο, τα κεντρικά της Αστυνομίας στο Duisburg, έλαβαν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μία απειλή επίθεσης και μία προειδοποίηση να αποχωρήσει η αστυνομία από το Marxloh.
 
«Θέμα: Allahu Akbar, το Duisburg-Marxloh είναι δική μας περιφέρεια. (…)
Απαγορεύουμε σε όλους τους άπιστους να εισέλθουν στην περιοχή μας. Θα διώξουμε ή θα σκοτώσουμε όλους τους αστυνομικούς, δημοσιογράφους και άλλους άπιστους με τη βία των όπλων. Για εμάς, ισχύει μόνο ο ριζοσπαστικός νόμος της Σαρία», λέει το μήνυμα. «Έχουμε 2.000 τυφέκια AK-47 από την Τουρκία και τη Ρωσία με αρκετά πυρομαχικά. Allahu Akbar, σκοτώστε όλους τους άπιστους».
 
Οι ερευνητές διαπίστωσαν, ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αποστολέα, είναι μέρος μιας πλατφόρμας που συγκαλύπτει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ταυτότητες. Οι ερευνητές φαίνεται να έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τους τις απειλές.
 
Σύμφωνα με τον φάκελο της αστυνομίας, η Εισαγγελία το βλέπει αυτό, ως μία αρχική υποψία διατάραξης της δημόσιας ειρήνης μέσω της απειλής του εγκλήματος…
 
Αυτό, είναι ένα από τα ελάχιστα περιστατικά, όπου Μουσουλμάνοι μετανάστες στη Γερμανία, έχουν δημιουργήσει αυτόνομες ζώνες, όπως έχει παραδεχθεί δημόσια και η Γερμανίδα Καγκελάριος.
 
Το φαινόμενο των αυτόνομων Μουσουλμανικών ζωνών, μειωμένης κρατικής κυριαρχίας και Ισλαμικής αυτό-οργάνωσης, έχει λάβει κατακλυσμιαίες διαστάσεις σε όλες τις Δυτικές χώρες.
 
Σε Αγγλία, Σουηδία, Νορβηγία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία και Ιταλία, το φαινόμενο των Μουσουλμανικών κρατιδίων μέσα στις Ευρωπαϊκές πόλεις, που κάνουν τον όρο «γκέτο» να μοιάζει παρωχημένος και εξευγενισμένος, είναι μία αδυσώπητη πραγματικότητα.
 
Στις ΗΠΑ, εσχάτως, η Αντίφα μαζί με τους Ισλαμομαρξιστές του κινήματος Black Lives Matter, έχουν φτιάξει αυτόνομες περιοχές, όπως για παράδειγμα στο Σιάτλ, όπου νομοθετούν και λειτουργούν με τους δικούς τους νόμους και κανόνες.
 
Όλοι οι ειδικοί σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας, προβλέπουν, ότι το φαινόμενο θα ενταθεί και θα λάβει διατλαντικές ανησυχητικές διαστάσεις.
 
Η απειλή χρήσης πολεμικών όπλων από τους Μουσουλμάνους και ακρο-αριστερούς «αυτονομιστές», εντός του αστικού ιστού, δεν είναι μία θεωρητική υπόθεση εργασίας, σε αστυνομικά σεμινάρια, αλλά μία πραγματικότητα, που ανησυχεί σφόδρα τις δυνάμεις ασφαλείας.
 
Με τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι ζήτημα χρόνου το φαινόμενο, να εξαπλωθεί και στη δική μας χώρα.
 
Ήδη, περιοχές των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, που δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο των μεταναστευτικών ροών, είναι ουσιαστικά, no go zone για τους Έλληνες πολίτες.

 

 

Πηγή

Προβολές : 364


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα