ΜΡΑΒΟ ΤΗΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΣ. «Ή συμφωνείς μαζί μας ή είσαι τρελός» : Κλείνουν σε ψυχιατρεία γιατρούς επειδή είναι κατά του εμβολίου!!!!!!!!!!

ΜΡΑΒΟ ΤΗΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΣ. «Ή συμφωνείς μαζί μας ή είσαι τρελός» : Κλείνουν σε ψυχιατρεία γιατρούς επειδή είναι κατά του εμβολίου!!!!!!!!!!

13 Μαΐου, 2021 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:883
Μοίρασέ το
ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ.
Και ο εγκλεισμός της στο ψυχιατρείο απ’ ότι πληροφορήθηκα και η είδηση ακολουθεί, είναι Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ .
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ… ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΟΥ “ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ” ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.
Καλλιόπη Σουφλή

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι άνθρωποι που πήγαν να κάνουν το εμβόλιο στο ΚΥ Λαμίας το απόγευμα της Τρίτης, όπου τελικά η διαδικασία του εμβολιασμού εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιατρός που ήταν βάρδια και συμπλήρωνε το ατομικό έντυπο του καθενός που πήγαινε να εμβολιαστεί απέτρεπε τους ασθενείς να κάνουν το εμβόλιο λέγοντάς τους απίθανα πράγματα όπως:

«Και πού ξέρετε ότι το εμβόλιο που θα κάνετε είναι της Pfizer; Ποιος σας το διαβεβαιώνει;», «Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε;», «Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δεν σας εξασφαλίζει… Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση», «Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε…».

Οι άνθρωποι άκουγαν σοκαρισμένοι τη γιατρό να τους αποτρέπει και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Οι πληροφορίες λένε ότι κάποιοι έφυγαν τρομαγμένοι χωρίς να κάνουν το εμβόλιο, ενώ κάποιοι άλλοι αγχώθηκαν τόσο που επικοινωνούσαν με τους γιατρούς τους ή τους συγγενείς τους.

Όπως κατήγγειλε στο LamiaReport συγγενής 80χρονης Λαμιώτισσας, η συγκεκριμένη γιατρός φόβισε υπερβολικά μια ηλικιωμένη, η οποία μάλιστα είχε και πίεση και κάλεσε ασθενοφόρο. Τελικά η εγγονή της που τη συνόδευε υπέγραψε και πήρε τη γιαγιά της στο σπίτι χωρίς να μπει στο ασθενοφόρο για το νοσοκομείο.

Στο Κέντρο Εμβολιασμού προκλήθηκε πολύ μεγάλη αναστάτωση με το προσωπικό του ΚΥ να έχει βρεθεί σε τρομερά δύσκολη θέση μην μπορώντας να αιτιολογήσει τη στάση της γιατρού, ενώ οι άνθρωποι που είχαν πάει να εμβολιαστούν και οι συνοδοί τους δεν πίστευαν αυτό που ζούσαν.

Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν και πάλι όταν έφτασε στο Κέντρο ο γιατρός και διευθυντής του ΚΥ Λαμίας Ηλίας Καραγεώργος, ο οποίος απομάκρυνε τη γιατρό και καθησύχασε τον κόσμο.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με τον διευθυντή του ΚΥ Λαμίας, επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι θα γίνει άμεσα ΕΔΕ και ότι από αύριο θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τον νόμο, ώστε να μην επαναληφθούν τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θέμα με τη συγκεκριμένη γιατρό, αφού το ρεπορτάζ λέει ότι και την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν κάποια περιστατικά όχι όμως αυτής της έκτασης και με τέτοια ένταση.

Στο Πειθαρχικό

Άμεση ήταν η αντίδραση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, ο οποίος έδωσε εντολή στον Δ/ντη του ΚΥ Λαμίας να θέσει τη γιατρό εκτός εμβολιαστικής διαδικασίας και την παραπέμπει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΥΠΕ.

«Τέτοιες ενέργειες κρίνονται, κατάπτυστες, επικίνδυνες, προκαλώντας φόβο στους πολίτες, οι οποίοι συμμετέχουν ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας μαζικά στους εμβολιασμούς, κατανοώντας πλήρως ότι είναι το μόνο ασφαλές όπλο στον πόλεμο κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, οδηγώντας όλους μας προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ….» είπε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ στο LamiaReport.

 

Πηγή

«Ή συμφωνείς μαζί μας ή είσαι τρελός» :Κλείνουν σε ψυχιατρεία γιατρούς επειδή είναι κατά του εμβολίου.

Άρνηση εμβολιασμού: «Κοινωνικά επικίνδυνη πράξη»

 

Τον Αύγουστο του 1973 μια επιστολή του σοβιετικού φυσικού, Αντρέι Ζαχάροφ, προς τη Δύση αποκάλυψε μια απάνθρωπη πρακτική του σοβιετικού καθεστώτος από την εποχή  του Στάλιν. Κάποιοι αντιφρονούντες κλείνονταν βίαια σε  ψυχιατρεία. Οι αντίπαλοι του καθεστώτος χαρακτηρίζονταν τρελοί και κλείνονταν υποχρεωτικά σε ψυχιατρικές κλινικές, όπου κατά μέσο όρο έμεναν τέσσερα με πέντε χρόνια.

Για να καταλήξει κάποιος, τρόφιμος σε ψυχιατρείο, αρκούσε  να έχει διαπράξει κάποια «κοινωνικά επικίνδυνη πράξη». Ο όρος δεν είχε διευκρινιστεί ποτέ. Ούτε την εποχή του Στάλιν οπότε εφαρμόστηκε για πρώτη φορά αυτή η μέθοδος, ούτε στο τέλος της δεκαετίας του ’60, όταν επανήλθε. Αν κάποιος είχε την ατυχία να κατηγορηθεί για κοινωνικά επικίνδυνη πράξη, κατέληγε έγκλειστος σε ψυχιατρείο και ζούσε ανάμεσα σε ανθρώπους που είχαν διαγνωσμένη ψυχική διαταραχή.

Την απόφαση για το αν κάποιος χρειαζόταν ή όχι, να υποβληθεί σε θεραπεία, έπαιρνε συνήθως ένας γιατρός, «υπάλληλος» του κράτους….

Όταν η KGB συνελάμβανε κάποιον και αποφάσιζε να του απαγγείλει αυτή την κατηγορία, τον παρέδιδε συνήθως στο Ψυχιατρικό Ινστιτούτο Σέρμπσκι για εξέταση.

Στις διαγνώσεις δεν γίνονταν διακρίσεις.

Σε ψυχιατρικό ίδρυμα μπορεί να κατέληγαν ακόμα και έγκριτοι επιστήμονες, δάσκαλοι, συγγραφείς.

Οι υποθέσεις των «διανοητικά ασθενών» πολιτικών κρατουμένων, επανεξετάζονταν κάθε εξάμηνο, αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που κατάφερναν να πάρουν εξιτήριο.

Όταν έβγαιναν, αρκετοί είχαν ήδη καταστραφεί από τα φάρμακα που τους έδιναν, κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού τους. Όσο αντιστεκόταν κάποιος στο καθεστώς, τόσο πιο σκληρή γινόταν η φαρμακευτική αγωγή.

Σε αυτούς τους «ασθενείς» χορηγούνταν δυνατά φάρμακα, που συνήθως έπαιρναν οι ψυχικά διαταραγμένοι ασθενείς.

Ενώ στους ψυχασθενείς τα φάρμακα είχαν αποτέλεσμα, στους υγιείς προκαλούσαν παρενέργειες. Προκαλούσαν κατάθλιψη, Πάρκινσον, πυρετό, ρευματικά, ακόμα και παράλυση.

Ο λόγος που αυτά τα φάρμακα χορηγούνταν στους πολιτικούς κρατούμενους, ήταν ότι εκτός των άλλων, προκαλούσαν απώλεια μνήμης και επηρέαζαν τη σκέψη. Ήταν, δηλαδή, ικανά να αλλοιώσουν την προσωπικότητα του ατόμου και να αλλάξουν τις πολιτικές του πεποιθήσεις….

Οι μαρτυρίες όσων σώθηκαν Οι έγκλειστοι που κατάφερναν να βγουν από τα ιδρύματα προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να καταγγείλουν την απάνθρωπη τακτική στους δυτικούς ή και σε οργανώσεις που υπερασπίζονταν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το 1955, στη Σοβιετική Ένωση, ένας πρώην έγκλειστος προσπάθησε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα και έστειλε στους αρμόδιους μια επιστολή.

Τότε συστάθηκε μια ερευνητική επιτροπή, η οποία θα αναλάμβανε το θέμα του υποχρεωτικού εγκλεισμού των αντιφρονούντων σε ψυχιατρεία.

Η επιτροπή επιβεβαίωσε τις καταγγελίες, αλλά η έκθεση αποσιωπήθηκε και ο επικεφαλής της έρευνας διώχθηκε.

Για να περιοριστούν προσωρινά οι αντιδράσεις, μειώθηκαν οι «καταδικαστικές» διαγνώσεις, ενώ κάποιες από τις προηγούμενες, ακυρώθηκαν. Ωστόσο, η τακτική δεν καταργήθηκε επίσημα.

Όσο υπήρχε το κυνηγητό των αντιφρονούντων, εφαρμοζόταν και η τακτική του «ή συμφωνείς μαζί μας, ή είσαι τρελός»….

Και καθώς τα χρόνια πέρασαν και γίναμε πιο δημοκράτες και πιο φιλελεύθεροι η ιστορία συνεχίζετε. Σήμερα ο δικτάτορας δεν λέγεται Στάλιν αλλά  σωτήρες της ανθρωπότητας κατά του covid 19.

Την κλείσανε στο Δαφνί επειδή ενημέρωνε τον κόσμο για τους κινδύνους των εμβολίων.

Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο οδηγήθηκε η γιατρός από το Κέντρο Υγείας Λαμίας που απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Η μητέρα της κατέθεσε στο ΑΤ Βόλου αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της, ανησυχώντας για την υγεία της. Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Λαμίας που παρήγγειλε την εξέταση της από ψυχιάτρους Δημόσιου Νοσοκομείου.

Η γιατρός είχε απομακρυνθεί από το Διευθυντή του ΚΥ Λαμίας Ηλία Καραγεώργο, από την εμβολιαστική διαδικασία και με την παρέμβαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ από το πρωί της Τετάρτης τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων.

Η γιατρός φέρεται να ενημέρωνε τους πολίτες για τους κινδύνους των εμβολίων.

Η ίδια δήλωσε ότι έπραξε σύμφωνα με την συνείδηση της και φυσικά αυτό μάλλον ήταν ικανό να χαρακτηριστεί ως ψυχοπαθής από επαγγελματίες υγείας που έχουν ξεχάσει ότι υπάρχει η λέξη «συνείδηση» στο Ελληνικό λεξιλόγιο.

Ο Παγκόσμιος Ολοκληρωτισμός που εγκαθιδρύθηκε μ΄αφορμή τον covid19 δείχνει την ανατριχιαστική αποτρόπαιη αληθινή μάσκα του ολοένα και περισσότερο. Σταλινικού τύπου μεθοδεύσεις χρησιμοποιεί κατά των διαφωνούντων όπως κάθε αυταρχικό καθεστώς. Βασανιστήρια τύπου Σταλινισμού.
Μια παρόμοια υπόθεση, με ακριβώς το ίδιο μοτίβο..
Έγινε εισαγωγή παρά τη θέλησή του-ακούσια νοσηλεία- σε Ψυχιατρείο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Mas Careiron στο Uzès του Καθηγητή Fourtillan με σπουδές στην Φαρμακευτική και Θεραπευτική Χημεία που εμφανίστηκε στο film ”Hold Up” όπου έγινε η καταγγελία μεταξύ άλλων ότι ο ιός παρασκευάστηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ.
Με δήλωση του, ότι «ο ιός παρασκευάστηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ» αρκεί για να  πάσχει η ψυχική του υγεία.. και συνεχίζει, λέγοντας «σκοπός αυτής της ψευδοπανδημίας είναι ο εμβολιασμός του παγκόσμιου πληθυσμού μ΄ένα εμβόλιο άκρως επικίνδυνο καρπός μιας γενετικής χειραγώγησης του Sars-CoV-2».
Όπως βλέπουμε και εδώ χρησιμοποιείται η ψυχιατρική -όπως πάντα ως μέθοδος καταστολής των αντικαθεστωτικών από την εποχή της λοβοτομής και του ηλεκτροσόκ-.
Άρχισαν τα βασανιστήρια, οι διωγμοί για τις ιδέες για την διαφοροποίηση στην ιατρική έρευνα και τοποθέτηση. 

Και ενώ παρέμεινε στο Ψυχιατρείο για 1 εβδομάδα τουλάχιστον συνελήφθηκε εκ νέου στης 15 Απριλίου στην Chaudes-Aigues (Cantal) και στη συνέχεια φυλακίστηκε στο κέντρο κράτησης του Aurillac.

Η πληροφορία αποκαλύφθηκε από τα κοινωνικά δίκτυα όπου ο Καθηγητής Jean-Bernard Fourtillan απολαμβάνει μιας ευρείας υποστήριξης στη συνέχεια της συμμετοχής του στο ντοκιμαντέρ Hold-up.

Η σύλληψή του έγινε καθώς βρισκόταν με τη γυναίκα του σε ένα ξενοδοχείο για ιαματικά λουτρά.

 

Πηγή

Προβολές : 883


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα