«Μυρίζει» μπαρούτι η Αθήνα: Νέα μπλόκα κουκουλοφόρων σε πολίτες! – Ζητούν ταυτότητες και ψάχνουν αστυνομικούς

«Μυρίζει» μπαρούτι η Αθήνα: Νέα μπλόκα κουκουλοφόρων σε πολίτες! – Ζητούν ταυτότητες και ψάχνουν αστυνομικούς

4 Μαρτίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:282
Μοίρασέ το

Για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες

Ούτως ή άλλως, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε συναγερμό τις τελευταίες μέρες εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας πείνας του Δ.Κουφοντίνα και των αντιδράσεων σε αυτήν.

Για αυτόν τον λόγο, έχει επεξεργαστεί ένα σχέδιο εκτάκτου ανάγκης, που θα τεθεί σε εφαρμογή σε περίπτωση περαιτέρω κλιμάκωσης της κρίσης.

Τι θα κάνει η … αστυνομία; Σχέδιο αντιμετώπισής τους;;;

Πλάκα μας κάνετε ρε;;;

Εσείς που τακιμιάζετε μαζί με τα αναρχικά σκουπίδια του παρακράτους, θα … σχεδιάσετε;

ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στο έλεος των κουκουλοφόρων βρίσκεται η Αθήνα, καθώς για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες υπάρχουν καταγγελίες που ζητούσαν ταυτότητα από πολίτες στο Παγκράτι. 

Να υπενθυμίσουμε πως το βράδυ της Δευτέρας περίπου 100 κουκουλοφόροι στο Ζωγράφου σταματούσαν πολίτες και τους ζητούσαν ταυτότητες ώστε να διαπιστώσουν εάν είναι αστυνομικοί. 

Παρόμοια καταγγελία έγινε και για το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με την οποία στη συμβολή των οδών Νικηφορίδη και Φορμίωνος στο Παγκράτι άτομα σταματούσαν πολίτες. 

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως κατάσταση στην Αθήνα μυρίζει «μπαρούτι», καθημερινά υπάρχουν διαδηλώσεις για τον Δ.Κουφοντίνα, ενώ ταυτόχρονα τα κυβερνητικά μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν εξοργίσει τους πολίτες.

 

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Ούτως ή άλλως, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε συναγερμό τις τελευταίες μέρες εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας πείνας του Δ.Κουφοντίνα και των αντιδράσεων σε αυτήν.

Για αυτόν τον λόγο, έχει επεξεργαστεί ένα σχέδιο εκτάκτου ανάγκης, που θα τεθεί σε εφαρμογή σε περίπτωση περαιτέρω κλιμάκωσης της κρίσης.

Την προσπάθεια ενίσχυσης του πληροφοριακού δικτύου ενδυναμώνουν τα στελέχη των «ειδικών» υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

Έχουν χαρτογραφήσει και θέσει υπό επιτήρηση πυρήνες κουκουλοφόρων που αναπτύσσουν δράση υπέρ του απεργού πείνας, ενώ εντείνουν την προσοχή τους για το ενδεχόμενο μέσα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών να δημιουργηθεί νέα ομάδα του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης».

Ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει ακόμη αναδιάταξη των δυνάμεων, έτσι ώστε να υπάρχει εντονότερη και πιο εμφανής παρουσία της αστυνομίας κοντά σε πιθανούς στόχους.

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διευκρίνισε πως οι περιπολίες στελεχών της Άμεσης Δράσης έχουν αυξηθεί κατά 25%, ενώ η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι στους δικυκλιστές των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Δράση έχει δοθεί οδηγία να κάνουν συχνές διελεύσεις ή ακόμη και τα διαλείμματά τους στα Α.Τ.

Και αυτό ώστε η παρουσία τους εκεί να αποτρέπει πιθανές επιθέσεις.

 

 

Πηγή

Προβολές : 282


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα